1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş - Eskişehirspor maçı 7 Aralık Cuma günü 20:00'da. Şaşırdık mı.. Bu sezon kaçıncı Cuma maçı oldu yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Beşiktaş - Eskişehirspor maçı 7 Aralık Cuma günü 20:00'da. Şaşırdık mı.. Bu sezon kaçıncı Cuma maçı oldu yahu
    Avrupa maçlarından sonra Fener ve Galatasaray Cumartesi veya Pazar oynuyor o nedenle Beşiktaş ve Trabzonspor pazartesi ve cumaya atılıyorç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bizde pazartesiye abone olduk. Haftasonu aynı günde, farklı saatlerde 2 büyük takımın maçının yapılması bu kadar mı zor?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tam verip veriştireceğim, aklıma Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçları geliyor. Sonra bir düşünüyorum; ulan diyorum, 'cumartesi-pazar, gündüzler torbaya mı girdi?' Tekrardan, başlıyorum sövmeye!

Neyse... 'Yıldırım Demirören, iyi bir Beşiktaşlıdır.'

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

4. oldu (Galatasaray da aynı). Ayrıca 4 büyükten Pazar günü en çok maç yapan da Beşiktaş (13 haftada 6 kez).

13 haftada 6 kez Pazar, 4 kez Cuma, 2'şer kez de Cumartesi ve Pazartesi maç yapmışsınız:

http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=15

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    4. oldu (Galatasaray da aynı). Ayrıca 4 büyükten Pazar günü en çok maç yapan da Beşiktaş (13 haftada 6 kez).

13 haftada 6 kez Pazar, 4 kez Cuma, 2'şer kez de Cumartesi ve Pazartesi maç yapmışsınız:

http://forum.turksportal.net/vb/show...8&postcount=15
    Konuya girebilmek için bu mesajdan alıntı yaptım, gayri bir kastım yok aslında.

İsyanın haklı bir tarafı var: Beşiktaş, üst üste üçüncü defadır iç saha maçını cuma günü oynayacak. Taraftar dediğin mutasyon geçirmiş müstakil bir organizma değil nihayetinde; işi var, gücü var, okulu var. Keza Trabzonspor, 11. haftadaki boşluğu saymazsak (o hafta pazartesi maçı yoktu) 4 haftadır içeride-dışarıda hep pazartesi oynuyor.

Sanırsın programı Demirören tek başına yapıyor: "Neme lazım, fazla hesap-kitap yapmayalım; cuma Beşiktaş, cumartesi Galatasaray, Pazar Fenerbahçe (bir sonraki hafta bunu tam hatırlamayıp cumartesiye Fenerbahçe'yi, pazara Galatasaray'ı yazıyor), pazartesi de Trabzonspor oynasın".
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Konuya girebilmek için bu mesajdan alıntı yaptım, gayri bir kastım yok aslında.

İsyanın haklı bir tarafı var: Beşiktaş, üst üste üçüncü defadır iç saha maçını cuma günü oynayacak. Taraftar dediğin mutasyon geçirmiş müstakil bir organizma değil nihayetinde; işi var, gücü var, okulu var. Keza Trabzonspor, 11. haftadaki boşluğu saymazsak (o hafta pazartesi maçı yoktu) 4 haftadır içeride-dışarıda hep pazartesi oynuyor.

Sanırsın programı Demirören tek başına yapıyor: "Neme lazım, fazla hesap-kitap yapmayalım; cuma Beşiktaş, cumartesi Galatasaray, Pazar Fenerbahçe (bir sonraki hafta bunu tam hatırlamayıp cumartesiye Fenerbahçe'yi, pazara Galatasaray'ı yazıyor), pazartesi de Trabzonspor oynasın".
    Demirören değil ama, Ufuk Özerten tek başına yapıyormuş abi.

Braga ile çarşamba oynuyoruz deplasmanda, sonra cumartesi Sivas deplasmanına gidiyoruz. Bununla ilgili haberden bir kesit;
    Terim’in eski bir dostu olan Özerten, “İnanın sizin çarşamba günü oynayacağınız Braga maçını unutmuşum. Programı ben kendim hazırladım. Bir yanlışlık oldu. Lütfen kulüp olarak bir tepki verip ortamı germeyin. Bizi mazur görün, özür dileriz” diyerek durumu izah etti.
    http://amkspor.com/2012/12/01/affet-bizi-hocam.html

Mesaj Yetkileri