casssano daha 32 yaşında hızlanması 4 ne kadar saçma 40 yaşında bile olsa hızlanması 4 olamaz bu adamın ömrünün yarısı sporla geçiyor sokaktaki sıradan bir adamın dahi hızlanması 4'ten fazladır.
casssano daha 32 yaşında hızlanması 4 ne kadar saçma 40 yaşında bile olsa hızlanması 4 olamaz bu adamın ömrünün yarısı sporla geçiyor sokaktaki sıradan bir adamın dahi hızlanması 4'ten fazladır.
...
Kaptan nerelere getirmişsin takımı, ayakta alkışlıyorum..
...
44.Hafta
Championship'te Puan Durumu
Championship'te 45.Hafta Maçları
Artık Ligde Son 2 hafta. Gelecek hafta bizim için şanslı bir hafta çünkü 2 rakibimiz birbiriyle karşılaşıyor. Puan kaybetsek bile umutlarımızı son haftaya taşıyabileceğimiz bir şansa sahibiz. Kazanırsak Premier Lig'e çıkmayı garantiliyoruz.
...
Son hafta maçını merakla bekliyorum usta
...
45.Hafta
Middlesbrough deplasmanından puan çıkarmayı başardık, kazanabilirdik ama bulduğumuz pozisyonları gole çeviremeyince puanlar paylaşıldı. Yarın Burnley - Nottm Forest maçının sonucunu beklemeye başladık. Burnley kazanırsa veya berabere kalırsa son haftaya gelmeden Premier Lig'e çıkmayı garantiliyoruz.
Last edited by ReaList : 29.Kasım.2012 at 01:45
...
Artik premier ligde yapacaklarini planlasan iyi olur.Sampiyon olamasanda artik ust lige ciktin diysebiliriz.
...
Çıkmışsın artık tüm kozlar elinde saldır yönetime![]()
...
Bütçe ne vericek çok merak ettim şimdi.
...
Hocam sana zahmet müsait bir zamanda önemli transfer hedefelrinide koyar mısın ?
Pek hedef olacağını sanmıyorum yine bonservisi elinde oyunculara yönelmeyi düşünüyorum. 500 bin € olan oyuncuyu istediğimde 8 milyon €, 1 m € değerinde adamı istediğimde 12 m € fiyat biçiyolar : ) Oyunda bu problemi bir türlü düzeltmediler durum böyle olunca düşük bütçeyle bonservisli transfer yapmamız çok zor.
...
Arkadaşım baştan sona okudum tek nefeste süper bir kariyer ..helal olsun gerçekten. Senden bir isteğim var acaba saveni paylaşırmısın ?
Baktım dişime göre oyuncular bulamadım pek, bir kaç sağlam regen var boşta getirebilirsek iyi olacak.
Hmm Teşekkürler : )
Teşekkürler,
Buyur: https://hotfile.com/dl/181606213/759...bledon.fm.html
...
Yeni Sezon Transferlerimiz Tamamlandı, Gelenler-Gidenler Kadromuz ve Bazı Oyuncularımız
Transferler
Kadro
Kaptanımız
En Kaliteli Oyuncumuz
Potansiyeli En İyi Oyuncumuz
En Genç Oyuncumuz
Kadro Değerlendirmesi
Premier Lige çok genç bir kadroyla merhaba diyoruz. Transfere fazla para harcamadık eldeki mevcut kaynakları şimdilik içeride tutarak ileride kullanmak adına kenarda bıraktık. Bonservisi elinde olan oyuncuları kadroya katarak eksikleri gidermeye çalıştık. Kadromuzun yaş ortalaması 21.5 , Genç ve geleceği parlak bir kadro ama lig için yetersiz bu yüzden amacımız Ligde kalmak olacak, Ligde kalmanın, ertesi sene ligde olmanın bedeli 54 milyon € olduğunu düşünürsek bizim için çok önemli bir gelişme olacağı mümkün. Hedef Ligde Kalmak, Yola Devam : )
...
Regenlerin çok iyi 2 sene sonra onlardan iyi para kazanırsın
Saveyi paylaştıgın için teşekkür ederim ama bende kayıtlı oyun yüklenemedi dedi benim fm orjinal ve sürüm 13.1.3 sürümler yüzünden olabilir mi ? Bu arada regenler çok iyi iş yapacaktır umarım 2 - 3 sene sonra onlardan iyi para gelir klüp için bu sene kümede kalmaya çalış zor olucaktır ..![]()
![]()
Zamanım Taktik ve Antrenman alanından daha çok Oyuncu arama-tarama faaliyetleriyle geçiyor. Scoutlar, sözleşmeler, amatörler, uzaktakiler, yakındakiler, hızlılar, yetenekliler vs : ) Tabi mesele sadece oyuncuyu bulmak, kadroya katmakla da bitmiyor. Oyuncuyla ilgilenmeli takım ve bireysel antrenmanlar eşliğinde gelişimine katkıda bulunmak gerek. Örneğin geçen sezon başında Reading alt yapısında bulup keşfettiğim ve takıma kattığım Vincent Jordan, Sarı halka içine aldığım profili geçen sezon ki hali Kırmızı halka içine aldığım profili şuan ki hali.
Sürüm yüzünden değil daha önce başka bir kayıtlı oyunu webden yükleyip açmayı denemediğim için cevabını tam olarak veremeyecem ne yazık ki. Ama sürüm olmadığı kesin. Çünkü veritabanımız hala 13.0.0. Regenlerimiz iyi, geliştirerek takıma katkılarını daha da arttırmak amacım. Daha önce 3-4 defa kupada Premier Lig takımlarına karşı hep mağlup olmuştuk bakalım bizi ne bekliyor : )
...
Stadyum Kapasitesi 5539 , Satılan Kombine 4324
Yönetim boşuna yeni stad yaptırmıyor : )
1.Hafta
Lige kendi evimizde beraberlikle başlıyoruz, puan kazanmak her zaman iyidir : ) Haftaya Manchester City deplasmanındayız.
...
Jordan harika tek eksik yanı çeviklik sıkıntısı var o yönünü geliştirisen sıradışı bir oyuncu olur , tabi benim fikrim.
...
Lig Kupası
3.Hafta
4.Hafta
Premier Lig'de Puan Durumu
Lig Kupasında Charlton karşısında iyi bir oyunla galip gelerek 3. tura yükseldik. Akabinde Ligde çıktığımız 3. maçta Sunderland karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve 4. hafta Norwich'e konuk olduk. Kontradan bulduğumuz pozisyonları iyi bir şekilde sonuçlandırdığımız karşılaşmayı 3-1 kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.
...
Umarım bu sezon ligde kalırsın hocam gelecek sezona çok sağlam girceğinden eminim![]()
5.Hafta
Maalesef Wolwes karşısında sahada varlık gösteremedik ve mağlup olduk. Kötü bir maç oldu bizim açımızdan.
...