1 ile 30 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Hybrid View

Öncelikle başarılar, çok iyi gidiyorsun. Ben ilk sezon bu takımla epl de ligde 12. olmayı başardım. Şimdi epl de 2. sezonumdayım. Tavsiyem, brezilya-arjantin başta olmak üzere yetenekli regenler araştır ve alabildiğin kadarını al çünkü oyunda muhteşem regenler çıkmaya başlıyor 4.-5. sezonlardan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    Öncelikle başarılar, çok iyi gidiyorsun. Ben ilk sezon bu takımla epl de ligde 12. olmayı başardım. Şimdi epl de 2. sezonumdayım. Tavsiyem, brezilya-arjantin başta olmak üzere yetenekli regenler araştır ve alabildiğin kadarını al çünkü oyunda muhteşem regenler çıkmaya başlıyor 4.-5. sezonlardan sonra.
    Teşekkürler, Brezilya, Arjantin, Almanya gibi ülkeler fabrika gibi sürekli üretiyor : ) Yalnız Brezilya ve Arjantin'deki regenleri almak kolay olmuyor, malum çalışma izni. Bu problem yüzünden çoğu oyuncuya elleşmeden görmezden gelmek zorunda kalıyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler, Brezilya, Arjantin, Almanya gibi ülkeler fabrika gibi sürekli üretiyor : ) Yalnız Brezilya ve Arjantin'deki regenleri almak kolay olmuyor, malum çalışma izni. Bu problem yüzünden çoğu oyuncuya elleşmeden görmezden gelmek zorunda kalıyorum.
    Ben de öyle düşünüyordum ama çoğu premier lig takımında başvuru yapınca çalışma izni çıkabiliyor. Ben bu sayede 2 brezilyalı ve 1 arjantinli oyuncu aldım. Takımı sırtlayanlar olnlar zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    Ben de öyle düşünüyordum ama çoğu premier lig takımında başvuru yapınca çalışma izni çıkabiliyor. Ben bu sayede 2 brezilyalı ve 1 arjantinli oyuncu aldım. Takımı sırtlayanlar olnlar zaten
    U21 Milli takımında oynayınca oyuncu alma şansı yine yüksek oluyor, Milli olmayınca almak baya zor ama gerçekten çok kaliteli oluyolar, dediğin gibi takımı sırtlama adına yetenekleri her türlü yetiyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri