1 ile 30 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Öncesinde mutlaka konuşmuşsunuzdur ama Man. Utd'yi göremedim puan durumunda. Kulübü mü kapatmışlar? (Küme düştüğüne inanmak istemiyorum çünkü )

Düzeltme: Bunu yazdım ama puan durumu 5nci sıradan başlıyormuş Tüm hataları görmezden gelirim Man. Utd küme düşmesi gibi bir saçmalığa gelemem, oyundan soğuyacaktım nerdeyse Hee futbolda her şey mümkün diyeceksiniz ama.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Öncesinde mutlaka konuşmuşsunuzdur ama Man. Utd'yi göremedim puan durumunda. Kulübü mü kapatmışlar? (Küme düştüğüne inanmak istemiyorum çünkü )

Düzeltme: Bunu yazdım ama puan durumu 5nci sıradan başlıyormuş Tüm hataları görmezden gelirim Man. Utd küme düşmesi gibi bir saçmalığa gelemem, oyundan soğuyacaktım nerdeyse Hee futbolda her şey mümkün diyeceksiniz ama.

Futbol'da her şey mümkün ama Manu'nun düşmesi imkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Yok yok düşer mi hiç kırmızı şeytanlar : ) Şuan 4.sıradalar
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Kulüp bütçesi gayet iyi yani kullanmamışsın devre arasında iyi takviyelerle iyi yerlere geleceğiz hocam inanıyorum
    İnşallah
    Quote Originally Posted by romelon View Post
    Futbol'da her şey mümkün ama Manu'nun düşmesi imkansız.
    Yani : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri