Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

2 9.09%
  • Berabere biter

3 13.64%
  • Fenerbahçe kazanır

17 77.27%
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe | STSL 14. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Kadir Has Stadı'na giderken Kayserispor taraftarları tarafından taşlı saldırıya uğradı. Fenerbahçe İletişim Komitesi sorumlusu Orkun Yazgan, yaşananlarla ilgili olarak twitter hesabından "Kayseri'de otobüsümüzün camları kırıldı, yazıklar olsun, ayıp" yazdı. Takım, tam otobüse binerken saldırıya uğradı. Otobüsüs dışında Hilton Oteli'nin camları da kırıldı... Futbolcularda ve teknik ekipte herhangi bir yaralanma olmadı. Yalnızca otobüs şoförü Cemal, alnından yaralandı.
    Kayserispor taraftarının değilde başka takım taraftarının taşladığı söyleniyor.Sonuç olarak Kayseri'nin hiç bir kulvarda iddaası yok ve Fenerbahçe'yle daha önce bir sorunuda olmamıştı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by luganoagan View Post
    Kayserispor taraftarının değilde başka takım taraftarının taşladığı söyleniyor.Sonuç olarak Kayseri'nin hiç bir kulvarda iddaası yok ve Fenerbahçe'yle daha önce bir sorunuda olmamıştı.
    Bende öyle düşünüyorum, bana göre beyinleri olmayan insanlar, bu tek rakip taraftar için değil, bizim taraftarımz içinde öyledir. Ne zevk duyuyorlar anlamıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bende öyle düşünüyorum, bana göre beyinleri olmayan insanlar, bu tek rakip taraftar için değil, bizim taraftarımz içinde öyledir. Ne zevk duyuyorlar anlamıyorum.
    Bunlar yapanların kuş kadar, balık kadar zekaları yok. Ucuz numaralar. Fenerbahçe'nin bu tarz saçmalıklar ile morali bozulmaz. Aksine daha da motive olur. Yoğun tempolarda maç motivasyonu düşüyor arada. Bu akşam fark bekliyorum, çok net.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunlar yapanların kuş kadar, balık kadar zekaları yok. Ucuz numaralar. Fenerbahçe'nin bu tarz saçmalıklar ile morali bozulmaz. Aksine daha da motive olur. Yoğun tempolarda maç motivasyonu düşüyor arada. Bu akşam fark bekliyorum, çok net.
    Bende liderliği alabileceğimiz 4 farklı sonuç çıkabilir düşüncesindeyim. Bunun takıma fazla motivasyon sağlayacağını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri