Hocam ne denir bilemiyorum valla..
Hocam ne denir bilemiyorum valla..
Neyseki sakatlığı uzun değil![]()
Pato yine de verimli olacaktır..Ama Moutinho ve Hernandez sağlam transferler..
Üşenmeden sıkılmadan okudum çok güzel bir kariyer oluyor tebrik ederim.. Ama söylemeden edemiycem gerçekten Pato biraz sıkıntılı olmuş. Umarım sezon içinde çok olay olmaz![]()
patoyu gerçekteki gibi yapmışlar hocam kronik sakat adam![]()
Teşekkür ettim öncelikle , Gerçekte İtalya ligini takip etmediğim için Pato hep aklımda FM 2012 'deki yardıran Pato olarak kalmışGözlem yaptığımda bize gelebileceğini görünce hiç aklımın ucundan bile geçmedi konik olduğu sadece 2012 'ye göre özellikleri biraz düşürmüşler onu da milanın performansına bağladım, sıkıntılı bir transfer hatası
Bileydim iyiydievlat acısı gibi koydu
![]()
La Liga 1.Hafta
2-2 ik bir sonuç aşşağı yukarı bekliyordum bir süpriz olacağını , takımda bu yıl çok fazla gelen oldu, sezon başında bütün takıma bireysel antrenman yüklememimde etkisi çok var bu maç itibari ile ilk 11'in bütün bireysel antrenmanlarını kaldırdım, 5-6 hafta sonra takım kendini bulmaya başlar, fikstürümüzde buna müsait
![]()
he şunuda söylyim maçta Pato'yu birtek 53. Dakikada pas hatası yaparken gördüm ''Arda'nın çok hakkını yedik''
Çok fazla yazamıyorum, kardeşim ama takibimdesin , fırsat buldukça okumaya çalışıyorum gayet keyifli bir kariyer oluyor, patoya gelince geçmiş sakatlıklarında dediğin gibi hiç 2 haftadan fazla sakatlanmamış , ama bence çok fazla birşey bekleme derim hatta oraya transfer dönemi bitmeden birtane genç oyuncu bulup 65.dakikadan sonra onu oyuna al derim, nede olsa her şekilde Pato ya ve Milan a o para ödenecek en azından kulube bir genç kazandırırsın.
Bu sene çok sağlam bir kadro oldu. Barcelona'nın belini kırmak gerek : )
...
Ligde ritmini bulacaksındır önemli olan sezon başını en az puan kaybı ile atlatmak..
Avrupa'da liderlik garanti gibi görüyorum..
Her şey güzel gidiyor..
Barca ve Real daha kaybedecektir yeter ki sen deplasmanları kazan..