1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam bende granada açtım sizin kariyeri görünce 3. oldum ilk sezon 2. sezon transfer dönemi bi baktım F.LLorente boşta kalmış kaptım hemen çok sağlam adam ya

Kariyerin hayırlı olsun önclikle , forumda paylaşıyor musun ? Loriente'ye gelince ilk sezonun devre arasında imza attırabliyorsun hiç bir klübün almaması çok ilginç olmuş ama senin için iyi olmuş , çok sağlam bir forvetin olmuş , eğer burada kariyerini paylaşırsan seve seve takip ederim.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by romelon View Post

Kariyerin hayırlı olsun önclikle , forumda paylaşıyor musun ? Loriente'ye gelince ilk sezonun devre arasında imza attırabliyorsun hiç bir klübün almaması çok ilginç olmuş ama senin için iyi olmuş , çok sağlam bir forvetin olmuş , eğer burada kariyerini paylaşırsan seve seve takip ederim.
    sağol hocam forumda açmamıştım aslında forumda açmak isterimde kariyer açmak için belli bir sayıda mesaj yazmak gibi bir kural var mı ki siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğim yenide

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

sağol hocam forumda açmamıştım aslında forumda açmak isterimde kariyer açmak için belli bir sayıda mesaj yazmak gibi bir kural var mı ki siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğim yenide

Yok kariyer açmak için forumda yazı yazabilmen yeterli , yani açmak için her hangi bir sıkıntın yok. alt taki linkte kurallar var 10 maddeik oraya uyduğun sürece hiç bir sıkıntın olmaz

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by romelon View Post

Yok kariyer açmak için forumda yazı yazabilmen yeterli , yani açmak için her hangi bir sıkıntın yok. alt taki linkte kurallar var 10 maddeik oraya uyduğun sürece hiç bir sıkıntın olmaz

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128.
    bilgilendirme için eyw hocam
    normal olarak zevkli geçmiyordu forumda açmak zevkli hale getirecek oyunu
    birde hocam bişey sorucam ingiltereden bir takımla açıçam daha zevkli bir ligi varda sizce everton iyimidir tottenham biraz fazla güçlü gibi yada başka bi tavsiyeniz varmı hocam ?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

bilgilendirme için eyw hocam
    normal olarak zevkli geçmiyordu forumda açmak zevkli hale getirecek oyunu
    birde hocam bişey sorucam ingiltereden bir takımla açıçam daha zevkli bir ligi varda sizce everton iyimidir tottenham biraz fazla güçlü gibi yada başka bi tavsiyeniz varmı hocam ?
    Öncelikle Newcastle'ı tavsiye ederim, sonra dediğin gibi Everton, totenham çok güçlü ve çok değil 2 sene sonra sıkılırsın fena bir bütçe veriyorlar i ilk sene bile Neymar'ı getire bilirsin , çok uzun vadeli olmaz , Newcastle bence çok ideal , keyifle takip ederim, ilk kariyerim Newcastle'dı benim inanılmaz keyifliydi.

Mesaj Yetkileri