Aykut süper paraya gitmiş. Onun yerini kiminle doldurmayı düşünüyorsun?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Eğer çift forvet oynuyorsan Fierro , torres ikilisini al derim , tek forvetse fierro pişman olmayacağın topçular.
Bencede güzel paraya gitti 7 milyon sterlinin yaklaşık 5 milyonu bütçe olarak kasamıza eklendi bi kısmına yönetim el koyduOnun yerini dolduracak çok defans oyuncumuz var ;
Türk stoperlerimiz Sezer Özmen ve Efe Halil Özarslan türk statüsünde bu yükü çok güzel üstleniyorlar yabancı olaraksa Luke DeVere , Robert Herrera ve Kim-Joo Young bu sezonki hedeflerimiz için bence yeterli bir defans hattı
Tavsiyelerini dikkate alıcam kesinlikle Guidetti form kaybetmeye başladı bazen tek bazen çift forvet oynuyorum eski güveni veremiyor.
Al ikisini devre arasında seneye şampiyonluğun en büyük adayı olursun , uzun senelerde forvet aramazsın, ben Fierro'ya keifilim.
Bence bu sezonu 3. bitirirsin ki bu çok iyi bir derece, Scoutlarını şimdiden genç yetenekler için görevlendir sezon sonunda sağlam regenler takıma katma şansın olur.
...
Yüksek bi ihtimal evet yine 3. bitiricez.Scoutlarımı regen bulmaya nasıl ayarlayabilirim Türkiye milli takımının 19YA,20YA ve 21YA sına yolluyorum adam akıllı bişi bulamadan geliyor ben bakıyorum bikaç tane güzel oyuncu buluyorum scout ayarlarını nasıl yapacağimı açıklarsan sevinirim.![]()
Kendin manuel olarakda yapabilirsin sezon sonu 1 saatini belirli milli takımların oyuncularına göz atıp 16-20 yaş arası özellikleri iş yapar gibi duranları gözlemcini yolla sana potansiyel raporunu ve şimdik yetenek raporunu verir.
Hiç yanıltmadı beni partizan , Chivas ve amerika daki takımlarda şuanda efsane regenler vardır.
hocam, aykut demirin yerine sana kendi beşiktaş oyunumdan bir kaç oyuncu önereceğim
-kemal tokak
-yiğit incedemir (dmc ama dc ve quickness çalıştırırsan en kral defans olur)
-özgür ileri (hocam bu adamı naaptın hiç göremedik kariyerinde? gençlerbirliğinde başlıodu) çok iyi bir dmc/mc hatta çalıştırırsan çok iyi dc bile oynar
-büyük bi takım almadıysa eğer christopher dibon
ayrıca mainz'dan yunus malli yi öneririm hem MC de advanced playmaker hem de AMR oynayabilir
bir de hosny'i satmanı öneririm ben de bjk ye almıştım, çok çok iyi top kapmıo
özetle yiğit incedemirle kemal tokak'ı evini arabanı sat al hocam pişman olmazsın
bunun dışında satılığa konan kaliteli yabancı oyuncuları takip et, bu fm'de yüksek bonservis sebebiyle oyun bunun üstüne kurulu, hadi eyvallah başarılar![]()
Hocam napmışsın sen ya çok sağol önerillerin için öncelikleKemal Tokakla sezon başında anlaşmıştık sözleşme imzalayacakken tam araya Galatasaray girdi ve oyuncuyu elimizden aldı, Yiğit İncedemir olabilir onunlada ilgilendik sezon başı kendisi gelmek istedi takımının yüksek bonservis bedeli istemesiyle askıya aldık , Özgür İleriye gelecek olursak pek sempati duymadığım bi oyuncuydu nedenini bilmiyorum serbest kaldı ve Şanlıurfayla imzaladı hala sempati duymuyorum ne yazıkki
Cristopher Dibon u ilk kez senden duyuyorum araştırıcam hemen, Yunus Mallide listemizde, Hosny benim taktiğimde defansif ortasaha veya mücadeleci rolünde oynamıyor defansif oyun kurucu rolünde ve başarılıda oluyor ama tabikide daha iyi birini transfer edicez sezon sonuna saklıyorum o bölgeyi
Önerilerin için tekrar teşekkürler dikkate alacağım hepsini
Şu an için pek mümkün gözükmüyor Galatasarayda forma bulamazsa takıma katmak için uğraşıcam![]()
hocam o zaman yiğit incedemiri kadronda görmek istiyoruzhonsy iih
bi de bkz: "enzo perez"
Bu arada Canteros bedava Claudemir ise 3.7m sterlin
Bence bedava olan Canteros..
benimde kafamda şu an o var canterosun maaş talebide daha düşük![]()
Canteros daha iyi olur.
Hocam ikisinin de farklı özellikleri var Claudemir iyi ama liderlik özellikleri az bir yandan da takım oyunu , yaratıcılığı iyi. ikisinden de bir şekilde verim alabilirsin uygun olanını al