1 ile 30 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Totenham uzun zaman sonra şampiyon olmuş bu arada sende çok iyi bitirmişsin ligi tebrikler transferlerini dört gözle bekliyorum
    Quote Originally Posted by romelon View Post
    valla sürprizlerle dolu bir lig Totenham şampiyon olmuş sen FA Cup 'da yarı final oynadın , ilk sezon için EPL 'de çok iyi işler çıkardın, 2 sezon sonra şampiyonluğa oynarsın artık.
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Çok iyi bir sezon geçirmişiz bütçe de ona oranla iyi olacaktır bomba transferler bekliyorum ve bomba regenler bekliyorum gelecek sezon en az uefa diyorum çünkü klüp böyle olunca taraftar daha fazlasını ister her zaman Herşey çok güzel ..
    Teşekkürler, şuan Ekonomik durumumuz bu

Bütçe gayet iyi ancak 1 milyon €'luk oyuncuya 17 milyon, 4 milyon €'luk oyuncuya 42 milyon € para istediler. Yani bazen oyunun bazı durumlarını görmezden geleyim, eğlenmesine bakayım diyorum ama gerçekten sınırları zorluyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler, şuan Ekonomik durumumuz bu

Bütçe gayet iyi ancak 1 milyon €'luk oyuncuya 17 milyon, 4 milyon €'luk oyuncuya 42 milyon € para istediler. Yani bazen oyunun bazı durumlarını görmezden geleyim, eğlenmesine bakayım diyorum ama gerçekten sınırları zorluyor : )
    Birazda hocam kulübün oyuncuyu bırakmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum , yani o şekilde en azından kendimi motive ediyorum , eğer transfer yapacaksam ilk önce transfer listesine , sonra kulübünde alabilecğim üzgün oyunculara yöneliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aga maas'i arttirip bedava oyunculara yonelsen daha mantikli olur sanki?
    Her sezon onu yapıyorum ama nereye kadar : ) O şekil aldığımız adamlar çok orta düzey oyuncular oluyor. Elde para varken bize gelebilecek kaliteli oyuncuları rahatça almak bu kadar zor olmasın. 1 milyon € nere 17 milyon € nere : )

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Birazda hocam kulübün oyuncuyu bırakmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum , yani o şekilde en azından kendimi motive ediyorum , eğer transfer yapacaksam ilk önce transfer listesine , sonra kulübünde alabilecğim üzgün oyunculara yöneliyorum.
    Polianna takılıyorum diyosun : ) Bakalım ya paraya kıyacaz ya da her zamanki yaptığımız transfer politikasına yönelecez (Transfer & Kira Liste, Boştaki oyuncular)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri