Barcelona'yı Galatasaray seviyesinde hangi takım elemişde biz eleyeceğiz ? Adamlar istediklerini der yani,o oyuncular bizde olsa bizde deriz.Ancak Barca gelmesin demiyorum,hangi takım gelirse gelsin bana fark etmez.
Barcelona'yı Galatasaray seviyesinde hangi takım elemişde biz eleyeceğiz ? Adamlar istediklerini der yani,o oyuncular bizde olsa bizde deriz.Ancak Barca gelmesin demiyorum,hangi takım gelirse gelsin bana fark etmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Futbol bu bebeğimkimse eleyemez cıkar Letonya eler. Kimse eleyemez cıkar tromso eler.
Barcelona değil Marsspor olsan rakibi hafife aldın mı ayarını verirler. Futbolun güzel yanı da bu.
O uzay takımı barcelona taraftarının gelmesini istediği en son rakip ise shaktar bu arada. Bizden tek artısı yıllardır şamp liginde oynayıp öyle aman aman skor almamasına ragmen sürekli orada olması.
He unutmadan zamanında ceyrek final oynadıgımız Real Madrid o gunun Barcelona'sıydı. İzleyenler bilir. Biz o takımı 2-0dan 3-2 yendik. Sonuçta elendik ama eleyebilirdik de. Futbol bu kısacası.
Last edited by davidvilla : 07.Aralık.2012 at 19:16