sivas maçı için ultrAslan deplasman tribününü kapatmış 500 tane bilet almış tek elden. ne yapmaya çalıştıklarını anlamadık gitti.
sivas maçı için ultrAslan deplasman tribününü kapatmış 500 tane bilet almış tek elden. ne yapmaya çalıştıklarını anlamadık gitti.
Bugüne kadar tek forvet sisteminden nefret ettim, hala da etmeye devam ediyorum. Ancak belirtmeden edemeyeceğim, forvetinde Burak, kanatlarında Aydın Amrabat, göbeğinde Hamit Melo Selçuk varsa 4-5-1 oynamak gerek bence. Burak'ın yanındaki forvet her türlü harcanıyor, yazık günah.
--------------------Muslera-----------------------
Eboue-------Semih-------Dany--------Riera
--------------------Melo--------------------------
-------------Hamit------Selçuk-----------------
Aydın---------------------------------Amrabat
-------------------Burak-------------------------
Sol bek, sağ açık ve stopere de adam alınırsa çeyrek final hayal değil. Sol bekle sağ açık kör topal da olsa ilerliyor, en acili Semih'in yanına stoper bence. Dany bugün fena oynamamış olabilir, ancak resmen bir ayaklı bomba.
Oyuncu bazında da iki kişiye parantez açmak istiyorum.
1 - Semih Kaya: Bu yaşta bu yürek, bu soğukkanlılık bu mücadele. Allah nazarlardan saklasın. 1-2 sene içinde kaptanlık bu adamın hakkıdır. Sakin yapısıyla Selçuk'tan sonraki kaptanımız bu adam olmalı kesinlikle.
2 - Burak Yılmaz: Evet, hala sevemiyorum. Evet, hala futbolun birçok dinamiğinden oldukça uzak. Hala top kontrol edemiyor, adam eksiltemiyor, ve şu an aklıma gelmeyen birçok şeyi yapamıyor. Ama takdir etmeliyiz ki bu adam her geçen gün kendine birşeyler katıyor ve ülke sınırlarında mevcut durumda daha çok gol atan adam yok. Nasıl attığına anlam veremesem de çalışan parçayı bozmamak gerektiğine karar verdim kendi içimde.
Çok güzel kadro olmuş, Sivas maçında kalede Ufuk ve cezalı Melo yerine Yekta ile denesek bu kadroyu başarılı olacağına inanıyorum ben de. Tek farkla yalnız, Selçuk ile Hamit'in yerini değiştirmek lazım, Hamit sol içten katederek etkili şutlar bulabilir.
Transfer döneminde 3 adam birden alınır mı pek emin değilim ama, beklentim sol bek + sağ açık şeklinde. Belki de sürpriz olarak bir 10 numara alınabilir sağ açık yerine. 4-4-1-1'e de dönebilir sistem.
Sene başında konulan hedef tutturuldu, bu da bir başarıdır. Fazla takviye yapmadan da geçiştirebilirler, ligde nerede olacağımız da önemli bir etken olur herhalde.
Tüm takıma tek tek helal olsun. Özellikle Fatih Terim
Aslanlarım benim.
Football is simple,but Football Manager is not
--------------------Muslera-----------------------
Eboue-------Semih-------Dany--------Riera
--------------------Hamit/Selçuk-------------------------
-------------Melo------Emre Çolak-----------------
Aydın---------------------------------Amrabat
-------------------Burak-------------------------
Ben Selçuk ve Hamit'in kesinlikle aynı anda sahada olmasına karşıyım.Çünkü ikisi de takımın el freni gibi. Sürekli atakları yavaşlatıyorlar. İkisinden biri oynasın ve mümkünse de savunmanın önünde kalsınlar.Nasıl olsa ikisinin de tek yaptığı şey ya savunma arkasına uzun pas,ya da yana /geriye... Yukardaki dizilişle sahaya bir çıksak,sürekli dikine gideriz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben de bu tip bir kadro düşünüyorum. Selçuk geriden oyun kurar Emre ve Melo da az biraz topu taşıyabilen oyuncular. 3'lü orta saha ile defansa da yardım edilir iyi olur. Tabi Aydın'ı saymazsak. Her ne kadar dün gol atmış olsa da gol dışında ayağına bir kez anca top değmiştir. Onun yerine ŞL için bir yabancı kanat alınabilir.
Baros ve 5 milyon euro bonservis.. Şaşırmış bunlar..
http://amkspor.com/2012/12/06/cek-yildiz-gidiyor.html
O değilde Aydın Yılmaz daha 24 yaşındaymış ya la ? Bitti denilen adam yavaş yavaş kendine geliyor valla helal olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir tek bizde mi var bu problem, anlamıyorum! Oynamayan Baros için 5 milyon euro bonservis ödenirken, Dia'ya 4 milyon euro verilirken; biz Katar'da kiralık oynarken yılın futbolcusu seçilen ve alırken de 8 milyon EURO ödediğimiz Tabata'yı 1 milyon 150 bin DOLAR'a satabildik. Daha önce Fransız ve Rus takımlarının istediği Bobo'yu en az 6 milyona okutmak varken, satmadık ve bedava gönderdik. Benzer durum Q7'de de yaşanacak gibi görünüyor. Bu, ne iş bilmezliktir böyle?!
Barosun kendi olsa kendine böyle muhteşem bir teklif vermez haber doğruysa zaten biz barosu 5 e aldık 3 sene önce şimdi 5 e giderse cidden katar kulüpleri futboldan anlamıyor demektir
Haha.Barosun kendi olsa kendine böyle muhteşem bir teklif vermezÇok iyiydi ya.
Ben yalan haber gibi geliyor, inandığımdan değil, ibretlik olsun diye paylaştım.Adamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor, Katar kulübü de olsa bu rakamlar cidden enayilik.
Baros'a güzel bir uğurlama yapmak gerek. Sırf bu uğurlama için İstanbul'a bile gidebilirim.
Bu arada Barcelonalılar bize "çek bi letonya" tarzında bakıyorlar. Bu bir avantaj bence futbolda herşey olur.
Barcelona'yı Galatasaray seviyesinde hangi takım elemişde biz eleyeceğiz ? Adamlar istediklerini der yani,o oyuncular bizde olsa bizde deriz.Ancak Barca gelmesin demiyorum,hangi takım gelirse gelsin bana fark etmez.
Yeni Transferimiz hayırlı uğurlu olsun![]()
Futbol bu bebeğimkimse eleyemez cıkar Letonya eler. Kimse eleyemez cıkar tromso eler.
Barcelona değil Marsspor olsan rakibi hafife aldın mı ayarını verirler. Futbolun güzel yanı da bu.
O uzay takımı barcelona taraftarının gelmesini istediği en son rakip ise shaktar bu arada. Bizden tek artısı yıllardır şamp liginde oynayıp öyle aman aman skor almamasına ragmen sürekli orada olması.
He unutmadan zamanında ceyrek final oynadıgımız Real Madrid o gunun Barcelona'sıydı. İzleyenler bilir. Biz o takımı 2-0dan 3-2 yendik. Sonuçta elendik ama eleyebilirdik de. Futbol bu kısacası.
Last edited by davidvilla : 07.Aralık.2012 at 19:16
Fazla uçmaya gerek yok.Barcelona'nın elendiği takımlar Mourinho'nun Inter'i ve Di Matteo'nun kontra atak takımı Chelsea'si.Shaktar'da eleyemez ancak demek ki bir sebebi var ki çekiniyorlar.Ayrıca eşleşirsek olacakları söyleyeyim;
Normal Galatasaray gibi oynarsak,iyi oynasak da çok açık veriyoruz.Affetmezler.
Eğer kontra atak oyunu oynarsak,topu vermezler,Messi iki üç çalım atar bitirir işi,hadi atamadı çok fazla kapandık,Xavi,Iniesta araya atar bir bakmışın sol bek Alba Muslera ile karşı karşıya kalmış.Affetmezler.
Kısacası Barcelona'da gol atacak adam çok,attıracak adam çok farklı şekilde atacakları gol çok.Bize 5-6 kat büyük gelir Barcelona.Hayal kurmayalım,futbol bu dediğiniz şeyi,en basit ve en mükemmel şekilde oynayan takımdan bahsediyoruz.
Chelsea ile eşleşmeden önce kaç kişi Chelsea'nin eleyebileceğini düşünüyordu.
Senin gibi bir sürü insan yorum yapıyordu yok messi çalım atar yok xavi 2-3 arapası atar.
Öyle işte sahadaki kagıt uzerinde oldugu gibi olmuyor.
Gunun şartları oluyor. Inter eşleşmesinde yanardag patladı yaadamlar otobusle 10 saat yolculuk yaptılar milano'ya. Yani herşey olur. Öyle kagıt üzerinde konuşulduğu gibi olmaz. He işin tersi de var Schalke cıkarsa da oooh kolay demenin de manası yok günün şartları oyuncuların sahada kendini ne kadar adadıgı sonuçları belirliyor. Bakarsın karşımızda ölümüne oynayan bir Schalke olur bizi beşler. Eşleştiğimize pişman oluruz. Yani bu turdan sonra eleme maçı olduğu için kimin geleceğinin önemi yok. Sizi ciddiye almış bir rakip,sizi hafife almış bir rakipten çok daha tehlikelidir her spor dalında. Yani öyle taktiksel açıdan kagıt üzerinde baktığın zaman Allahı gelse Barcelona'yı yenemez. İstedigin savunmayı yap Messi iki çalım atar Xavi iki arapası atar hadi güle güle o zaman.
Hea bu arada o Di Matteo'nun Chelsea'si dediğin takım aman aman bir futbol oynamadı. Barca 2-0 öne geçince ooh dediler aldık turu, kolay oldu bu be sonra o rahatlıkla 10 kişi rakipten tek pasla gol yediler. Penaltı da kaçınca (işte futbol bu) iyice paniklediler. Yani kaç kişi 2-0ken 10 kişi chelsea'nin turu alabileceğini düşünüyordu. Yani geçiniz. Futbolu zevkli kılan Barcelona gibi takımların kime yenileceğinin belli olmamasıdır.
Barcelona karsisinda Galatasaray'in sansi olmasada bir heyecan olur Barcelona maci.Galatasaray'in eslesmesini isterim.
Milan Baros ; Taraftarımla vedalaşayım bırakın 1461 Trabzon macında sahada olayım son kez.
Böyle birşey gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Büyük ihtimal yalandır, Baros hayranları ve Baros üzerinden mesele çıkarmaya çalışanların abartısı gibi geliyor bana.
Yine 2 tarafı birbirine düşürmeye çalışıyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tamam hocam gelsin görürüzSen ikna olmazsın.Daha liginde adam akıllı galibiyet alamayan takım gidecek Barcelona'yı eleyecek.Yahu daha Manchester'ın yedeklerini rahat yenemiyoruz hadi onları geçtim daha ligde ne yapacağımızı bilmiyoruz bir de eleme turunda Barcelona'nın aslarınımı yeneceğiz ? Futbol bu demeyin,bu da Barcelona.
Chelsea&Galatasaray mı kapıştıralım şimdi ? Adamların kaleci mevkisi hariç bütün pozisyonları bizim takımımızdan üstün.Bir de o kadar korktular ki Barcelona'ya karşı 11 kişi savunma yaptılar.Dünya devi böyle yapıyorsa,biz hezimete uğrarız.Daha Barcelona'ya kafa tutmak için belli bir kadro yapısı oluşturup Şampiyonlar Ligi'ni mesken tutmamız gerekiyor.Bu da kafadan en az 2-3 yıl sürer.
2000'de Arsenal'i, Real Madrid'i nasıl yendiysek Barcelona'yı da yeneriz. Tamam Barcelona falan ama yerin dibine soktunuz Galatasaray'ı da. Gereğinden fazla umutsuzsunuz maalesef. Oyuncuların, teknik heyetin, yönetimin konsantrasyonu, isteği, hırsı çok başka olur Barcelona'ya karşı hiç belli olmaz ne olacağı. Şimdi bu mesajın üstüne ben gerçekçiyim, hayal alemindesiniz falan filan diye yazmayın konuştuğum şey gerçek. Biz de farkındayız Barcelona'nın kim olduğunun. Schalke geldiğinde tur atlama şansımız 45e 55 se Barca'da 25e 75 olur ama oldukça yüksektir. Unutmayın biz Galatasarayız biz bitti demeden bitmez.
Screw you guys, I'm goin' home
Gerçekçi olalım demeyeceğim.Ancak o Real Madrid'i,Arsenal'i ha deyince yenmedik.Tam 4-5 yıllık bir süreçti o,sürecin sonunda ise meyvelerini topladık.İki yıl önce ligde 8. olan bir takım yıllardır zirvede olan bir Barcelona'ya nasıl kafa tutsun ? Hiç bir zaman olmaz demiyorum ama bu yıl çok zor.Gerektiğinde herkesten çok fanatik Galatasaraylı olurum ancak bu durumda takımın oynadığı oyun ve karşıda ki takımı göz önüne alınca böyle atıp tutmak sadece çok fazla iyimserlik gerektirir.Yerin dibine de soktuğum yok Galatasaray'ı sadece akla ve mantığa uygun davranıyorum.
Ya kardeşim kaç yaşındaydın sen allah aşkına bizim UEFA kupasını aldığımızda 4 yaşındaydın nereden biliyorsun ne meyvesiymişŞu anda takımda da Semih Kaya, Selçuk İnan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut gibi bir jenerasyon var ve Muslera, Eboue, Felipe Melo, Elmander gibi kalburüstü ve tecrübeli oyuncular var. Ben mesela şöyle tercih ederim Schalke'ye deplasman golüyle elenmektense Barcelona'yla oynayıp herifleri şaşırtıp elenelim elenirsek. Tabii ki de Schalke gelsin istiyorum ama, Barcelona gelirse de çok mutlu olurum çünkü biz Türkler zoru severiz
![]()
He olaki Barça cıkar elenirsin, kimsede birşey diyemez, gıkını çıkarmaz. Ama doğa üstü bir şartta rakibini elediğini düşün ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir