1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Şuan ki dizilişimiz şu şekilde Hazard'ı almayı çok istedim fakat kulübü satmaya yanaşmadı,

Önerilerinizi bekliyorum .

Mario Suarez'in profilini ve performansını bilmiyorum ama sağlam bir DMC iyi olur.
    Hücumda Falcao'yu kaybetmen güç kaybı olacaktır..Direk Fierro'ya güvenme derim..1 kaliteli adam daha alıp ikisini kullansan daha iyi edersin..
    Pato zaten istemiyorsun ama satamadığından kadroda olucak...

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Mario Suarez'in profilini ve performansını bilmiyorum ama sağlam bir DMC iyi olur.
    Hücumda Falcao'yu kaybetmen güç kaybı olacaktır..Direk Fierro'ya güvenme derim..1 kaliteli adam daha alıp ikisini kullansan daha iyi edersin..
    Pato zaten istemiyorsun ama satamadığından kadroda olucak...

Mario suarez 'in yerine bu sezon koke'yi oynatmayı düşünüyorum , Eğer hazard'ı alabilseydim , Pato'yu yedeğe çekip hem kanatların hemde forvetin alternatifi olacaktı , hala o düşüncem devam ediyor birazdan Nani'yi almaya çalışcam.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post

Mario suarez 'in yerine bu sezon koke'yi oynatmayı düşünüyorum , Eğer hazard'ı alabilseydim , Pato'yu yedeğe çekip hem kanatların hemde forvetin alternatifi olacaktı , hala o düşüncem devam ediyor birazdan Nani'yi almaya çalışcam.

Koke iyiymiş gerçekten..
    Hücuma her ihtimal dahilinde bir adam lazım senin de dediğin gibi.

Mesaj Yetkileri