1 ile 30 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

tebrikler. ben de 3. sezondayım, bu sezon olmasa da önümüzdeki sezondan ben de ümitliyim. krasic ve meireless i gönderdim. gökhan töre ve samed i alıp 4-4-2 ye döndüm. gökhan töre ve samed inanılmaz oynuyor şu anda. samed 9 maçta 13 gol (hazırlık maçları hariç) ve 8.5 a yakın ortalama ile oynuyor. takım çok genç şu anda, tecrübe eksikliği olabilir ama seneye inşallah alırım kupayı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ahmetgurlek View Post
    tebrikler. ben de 3. sezondayım, bu sezon olmasa da önümüzdeki sezondan ben de ümitliyim. krasic ve meireless i gönderdim. gökhan töre ve samed i alıp 4-4-2 ye döndüm. gökhan töre ve samed inanılmaz oynuyor şu anda. samed 9 maçta 13 gol (hazırlık maçları hariç) ve 8.5 a yakın ortalama ile oynuyor. takım çok genç şu anda, tecrübe eksikliği olabilir ama seneye inşallah alırım kupayı...
    Ben de aynı şekilde ilk sezondan itibaren takımı gençleştirip geleceğin en iyi takımını kurmaya yönelik oynuyorum oyunu. O şekilde hoşuma gidiyor İlk 4-5 sezonda şampiyonlar ligi alamıyorum o yüzden ama bu seferki süpriz oldu bana da açıkçası.

Mesaj Yetkileri