1 ile 30 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Hybrid View

dostum valla atleticoyu taşıdıgın yerler inanılmaz tebrik ediyorum seni
    götze çok bomba olmuş, defans kurgusunu hiç değiştirmemen dikkatimi çekti iyi bir uyum oluşmuş anladıgım kadarıyla o oyuncular arasında bu da iyi defans sadece iyi oyuncularla degil uyumlu oyuncularla yapılır mitini destekler yönde
    iyi bir sezon daha geçirirsin umarım

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yasincan View Post
    dostum valla atleticoyu taşıdıgın yerler inanılmaz tebrik ediyorum seni
    götze çok bomba olmuş, defans kurgusunu hiç değiştirmemen dikkatimi çekti iyi bir uyum oluşmuş anladıgım kadarıyla o oyuncular arasında bu da iyi defans sadece iyi oyuncularla degil uyumlu oyuncularla yapılır mitini destekler yönde
    iyi bir sezon daha geçirirsin umarım

Teşekkür ediyorum, Götze ile Hazard'ı aynı takımda oynatmayı çok istiyordum o sene ye kaldı artık ama mutlaka alıcam gerekirse Chelsea'ye Stadı vericem ama alıcam seneye

Defans 'a gelince , geldiğimden beri ligde en az gol yiyen takmıların başında geliyoruz hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk 14 maçta 3 gol yemiştik , sonrasında ,fikstürün azizliğine uğradık, bu yıl defansa Porto'nun B takımından bir genç aldım ,yaşlandı defansımız , hemde maaş bütçesini rahatlatmak için onun hariicnde dokunmadım, zaten kalede Stegene emanet artık , umarım daha iyi bir savunma yaparız.

Mesaj Yetkileri