-
31.Temmuz.2006, 18:33
Tümer de "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" demişti hatırlarsanız.
Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Aziz Yıldırım istifa ettiğinde, transferler yürütülüyor, ben olmasam da, "Campbell, Morientes, R.Carlos gibi isimler konuşuluyor." falan diyip bizi umutlandırmıştı.
Ama istifa edeli 2 ay oldu, bir tane bile yabancı transfer yok. 3 gün kaldı UEFA listesinin verilmesine, bu kadroyla D.Kiev'i falan eleyemeyiz. 3 gün içinde transfer açıklanmazsa ve UEFA'ya liste verilmezse, güle güle Şampiyonlar Ligi diyeceğiz.
H.Bilal Kutlualp varken ne güzel transfer yapıyorduk. Ondan önce de S.Saran yürütüyordu transferleri. H.Bilal Kutlualp'i arar olduk, tüm transferleri o bitiriyordu. M.Uslu, N.Özdemir falan halledemiyor, görmüş olduk.
Transferler gelse bile uyum süreci yok, hiç mi düşünemiyor FB yönetimi bunu? 100. yıl için harika kadro oluşturacağız dedi, geçen seneden farkı yok. Uğur Boral ve Tümer mi bomba transferler? Uyutuluyoruz!
"Kesin bir şey yok, haftaya netlik kazanacak, çalışmalar sürüyor" gibi yalanlarla uyutuluyoruz!
D.Kiev'i çok basit bir takım gibi görüyorlar galiba (!). Kiev, dinamo gibi bir takım ve bizi rahat elerler bu kadroyla. Anca iyi transferlerle onları safdışı bırakabiliriz. Ama ben Ş.L.'den hiç umutlu değilim.
Eğer 100. yılımızda hüsrana uğrarsak bunun sorumlusu önce istifa eden, sonra geri dönen, transfer yapamayan Aziz Yıldırım'dır. Baskette harika başarı sağladı, Ülker ile birleşti; ama futbolda da bekliyoruz bu başarıları 2 aydır, fakat tık yok. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bile en azından bir yabancı almışken, bizim için çok önemli olan bu senede hiçbir yabancı transferi yapamamamız tam bir hayal kırıklığıdır.
Mesaj Yetkileri