Ben 4 yaşımdaydım nerden bileceğim değil mi ? Zaten o kafayla bakarsak Tarih dünyanın en gereksiz ve saçma dersi.Hocam artık internet denen bir şey var herkes neyin ne olduğunu nasıl olduğunu bilir ve öyle ha deyince büyük başarılar elde edilmiyor bunu da herkes bilir.Belgeseller çekildi,yazılar yazıldı biliyorum herhalde.Ayrıca 4-5 yılın meyvesini ben demiyorum.100 Yıllık Sevda belgeselinde ya Fatih Terim ya da Faruk Süren diyor.Ayrıca yaşım küçük diye dalga geçmenin veya küçümsemenin sana bir fayda sağlayacağını da düşünmüyorum.Altını çizdiğim şey Barcelona gibi devlere kafa tutmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.Hangi rakip gelirse gelsin,eğer biz zaten kendimizi tek bir rakibe odaklarsak her türlü eleniriz ha Schalke olmuş ha Barça olmuş.Olayın başında bir abinin en başta ''Barcelona gelsin,küçümsemişler,avantaj olur bizim için'' tarzı bir lafını eleştirdim,olay Barcelona gelmesin demişim gibi algılandı.Yoksa bana hava hoş ancak Barcelona ile eşleşirsek nasıl bir avantajımız olabilir ki ? Biz de kuralarda kağıt üstünde en güçsüz ekip gelsin istemiyor muyuz ? Gelince de ''Rakibi çok küçümsedik,avantajlılar,elenebiliriz'' diyelim o zaman.İyi geceler,yeterince tartıştım konuyu.

Alıntılı Yanıtla