Devam etsin
Devam etmesin
Originally Posted by entolik Çok az yükseliyor ama şampiyon olamayız sonra basarlar tekmeyi bi tarafımıza yönetime malzeme vermek istemiyorum Aynen hedefi yerine getiremezsen kovulursun bol keseden atmayalım o yüzden
Originally Posted by XelcukGS Aynen hedefi yerine getiremezsen kovulursun bol keseden atmayalım o yüzden Originally Posted by romelon Hiç bir şey yapamazlar bence al o bütçeyi Bir karar verin ama Originally Posted by tombul taho çok doğru bir yorum kesinlikle katılıyorum. Ben de katılıyorum hocam zaten o yüzden tüm zorluklara rağmen hala bu takımdayım
[QUOTE=entolik;2375219]Bir karar verin ama : Al al sen bi şey yapamazlar..Sen sömür birazda..
[QUOTE=borusan1905;2375221] Originally Posted by entolik Bir karar verin ama : Al al sen bi şey yapamazlar..Sen sömür birazda.. Originally Posted by XelcukGS Sen bilirsin hoca sensin şampiyonlukla düşmeme seçeneği arasında gözle görülür bi fark yoksa zorlamanında bi anlamı yok bence Originally Posted by romelon Ya o kadar nankörlük yapamazlar takımı nerden aldın nereye getirdin yönetim bir şey derse '' Hedef 2023 '' Nerden Nereye dersin fazla bir fark yok , 1-2k oynuyor. Onun için yükseltmiycem. Hem beklenti küçükken başarı elde edilince daha çok seviliyorsun
Forum Rules