1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mac icerisinde surekli araya kacma, pozisyona girme istegi, denemesi, azmi determination ile mi nitelendiriliyor? Eger oyleyse artirilmali.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Mac icerisinde surekli araya kacma, pozisyona girme istegi, denemesi, azmi determination ile mi nitelendiriliyor? Eger oyleyse artirilmali.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102747

Burada özellik tanımları mevcut.

İspanya'da bir spor programında Burak konuşulmuş. Bir cümle aldım haber içinden(haberi görmek isteyen Google'a burak ispanya futbolero yazsın bir çok sitede çıkıyor);

"İspanyol spor yazarları ayrıca Burak’ın Avrupa’nın en iyi kafa golü atan futbolcusu olduğunu da belirtti."

Programın seviyeli mi seviyesiz mi olduğunu tabii ki bilemem. Benim Avrupa'nın en iyi kafa golü atan futbolcusu olduğunu da savunmuyorum, düşünmüyorum da öyle bir şey. Haberi paylaşmamın nedeni kafa vuruşlarının iyi olduğunu sadece Galatasaray taraftarlarının düşünmediğini göstermek amaçlıdır.
    Last edited by Gncl1905 : 09.Aralık.2012 at 21:08

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    tries to beat offside trap.
    Alışkanlık, off te ball, anticipation gibi özellikleri yüksek oyuncularda başarı oranı yüksek oluyor, Burak Yılmaz'ın da yeterince yüksek.

Mesaj Yetkileri