Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
1 ile 30 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Maç başına aldığın primler cidden çok önemli ilk sezon benimde çok işime yarıyordu gider az olduğu için takımın gelir grafiği çok hızlı artış göstermişti ve 2. sezon için yönetim bize 5m pound bütçe vermişti tabi bunun birazını maaşa aktarmıştım yani özetle her maç senin için çok önemli
    Bende de aynen öyle olacak gibi hocam ama bir de sponsor geliri lazım yönetim onu yapamıyor. 55k lık forma sponsorluğuyla duruyoruz. Bölgesel Amatör ligdeyken forma sponsorluğundan 57k alıyorduk bu yönetim geldi daha üst ligde olmamıza rağmen 55k lık bir sponsor buldu

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bende de aynen öyle olacak gibi hocam ama bir de sponsor geliri lazım yönetim onu yapamıyor. 55k lık forma sponsorluğuyla duruyoruz. Bölgesel Amatör ligdeyken forma sponsorluğundan 57k alıyorduk bu yönetim geldi daha üst ligde olmamıza rağmen 55k lık bir sponsor buldu
    Sponsorluk olayları halen bendede oturmadı Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar sponsorluktan milyon poundlar alırken ben hala 500-600 binlerde sürünüyorum Bu arada ligde çok iyi konumdasın ama 1-2 maç kaybettiğinde kendini bi anda düşme potasında bulursun aman dikkat

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Sponsorluk olayları halen bendede oturmadı Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımlar sponsorluktan milyon poundlar alırken ben hala 500-600 binlerde sürünüyorum Bu arada ligde çok iyi konumdasın ama 1-2 maç kaybettiğinde kendini bi anda düşme potasında bulursun aman dikkat
    Büyük bir ihtimal bulacağız hocam sıradaki maçlar Fenerbahçe , Antalyaspor(D) , Trabzonspor

Mesaj Yetkileri