Kariyeri baştan sona okudum roman gibiydi bu sene en az AL bekliyorum başaracaksın...
türkiye kupasını alabilirsek süper olur hocam![]()
Artık ligden düşmeyiz..
Amaç Avrupa ligi.Saldır Karsspor![]()
Avrupa ligi çok zor. Ya Türkiye kupasını almam lazım ( ki şimdi Bursa ile oynayacağız ve kaybedeceğiz büyük bir ihtimal ) ya da ligde ilk 5 e girmem lazım bunlar da gerçekten çok zor. Biz elimizden geleni yapacağız yine de
Bence de süper olur ama çok zor hocam ya kura şansımız yok İlk sene Mersin ile eşleştik o zaman amatör kümedeydik , İkinci yıl Galatasaray , 3. yıl Fenerbahçe yi yendik Galatasaray a elendik. 4. yıl Beşiktaş bu yıl da BursasporGruplara kalamadan bir büyük çıkıyor karşımıza
Böylesi daha hayırlı oldu hocam belki boş ver lige yoğunlaşalım.
Derken kasımpaşa'yı fena ezmişsintebrikler
Bursaspor Konyaspor a Fenerbahçe de Tavşanlı Linyitspor a elendi kupada. Keşke devam edebilseymişiz şansımız olabilirmiş![]()
Anladığım kadarı ile kaleci yakmış kupada bizi..
Olsun Kasımpaşa galibiyeti müthiş..Ligde artık daha rahat oluruz en azından...
Takviye tecrübeli olursa iyi olur hocam ,
Birisi genç bir ortasaha birisi de 29 yaşında bir forvet. Sezer Öztürk ü almaya çalıştık ama maaş ı çok istedi. Tecrübeli oyuncular çok para istiyor bizden "Katar" a benzetiyorlar sanırım beni , para alıp yatmayı düşünüyorlar![]()
Bende bazen 1 i elenirdi ama ilk defa böyle oldu. Lige asılacağız artık , puanın yanı sıra gelecek parayı düşünüyorum ben bu yıl Avrupa zor zaten bari ekonomiyi düzeltelim![]()
Biraz zorlarsan 5.liğe kadar yükselirsin.Bu da büyük başarı.
Forvet ihtiyacın varsa Zdenek Ondrasek var Tromsoda olması lazım tabi şu an olmayabilir şu an için sana yetebilecek bir forvet maliyetinin çok tuzlu olacağını sanmam ilk geldiğinde dağlara taşlara vurabilir ama takıma alıştıkça ve ilk 11 oynadıkça düzeltiyor bu yanlarını
Bu sene zaten senin yeniden doğuş senen olacak sezon sonu verilecek bütçeden sonra takımda revizyona gitmeyi isticeksin![]()
4. ile aranda sadece 3 puan var gerçekten imkansız değil..
Bu arada kupayı takip etme bence motivasyon gitmesin..