Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
1 ile 30 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Çok fazla şut imkanı vermişsin sonuç doğal

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Çok fazla şut imkanı vermişsin sonuç doğal
    Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Sen de feda demişsin hocam bu maç..
    Takım özellikle çıkarken acayip hatalar yapıyor. Beşiktaş da baskılı oynayınca sonuç geldi

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Takım özellikle çıkarken acayip hatalar yapıyor. Beşiktaş da baskılı oynayınca sonuç geldi
    Sezon başında bendede çok sorun oluyordu ortasahada orta 3 lü aralarında iyi anlaşmaya başlayınca bu sorunun üstesinden geldik takımı dar alanda oynamaya alıştırdım maçı sahanın küçük bir alanına yayıyoruz dar alandada güzel paslaşmalar yapınca sonuca ulaşıyoruz taktiğin nasıl bilmiyorum ama sende oyunun oynandığı alanı biraz daha daralt bence daha az pozisyon verirsin ayrıca defansın ortasındaki 2 linin mentalitesini ultra defansif yapmanı önerirm büyük takımlara araya çok pas atar ve genelde bu şekilde sonuca giderler şimdilik önerilerim bunlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Sezon başında bendede çok sorun oluyordu ortasahada orta 3 lü aralarında iyi anlaşmaya başlayınca bu sorunun üstesinden geldik takımı dar alanda oynamaya alıştırdım maçı sahanın küçük bir alanına yayıyoruz dar alandada güzel paslaşmalar yapınca sonuca ulaşıyoruz taktiğin nasıl bilmiyorum ama sende oyunun oynandığı alanı biraz daha daralt bence daha az pozisyon verirsin ayrıca defansın ortasındaki 2 linin mentalitesini ultra defansif yapmanı önerirm büyük takımlara araya çok pas atar ve genelde bu şekilde sonuca giderler şimdilik önerilerim bunlar
    Denerim hocam tavsiyen için teşekkür ederim

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Deplasmanda beşiktaş'a 2 gol atman bile başarı hocam, 4 BÜYÜKLER dışındakilere özellikle evimizde kaybetmeyiiim yeter
    Deniyoruz hocam ama bazen ellerimizi bağlıyorlar yenilgiden başkası olmuyor

Mesaj Yetkileri