1 ile 30 arası toplam 240 sonuç

Konu: Premier League / Adım Adım Şampiyonluk / Southampton ( 3. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Taktikde bir sıkıntı var , oyuncu verilerinde defans oyuncunun , çok yüksek oranla oynaması , rakiplerin seni baskı altına aldığı anlaşılıyor , aşırı fazla gol yemişsin, ona rağmen güzel bir yerde ligi bitirmişsin , keşke biraz daha yavaş ilerleseydin .
    Evet yavaş ilerleme konusunda katılıyorum ben de...

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Taktikde bir sıkıntı var , oyuncu verilerinde defans oyuncunun , çok yüksek oranla oynaması , rakiplerin seni baskı altına aldığı anlaşılıyor , aşırı fazla gol yemişsin, ona rağmen güzel bir yerde ligi bitirmişsin , keşke biraz daha yavaş ilerleseydin .
    En yüksek benim defansım en çok gol yiyen benim zaten yendiğimiz maçlarda bile ilk golu biz yiyip sonradan alıyoruz maçı bundan sonra yavaş ilerliyicem dün şampiyonlar ligine gidiyoruz diye gaza geldim biraz ..

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Taktikler kısmında nannar usta nın taktiği var onu deniyorum 1-2 maçtır fena gitmiyor sende bir dene istersen
    Deniyim ya bu kullandığımda adamlar köşeden her orta yaptığında gol oluyo bekler hep kaçırıyo adamları ..

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Off çok yazık olmuş gerçekten..
    Neyse elde Avrupa ligi var çokta kötü değil durum..
    Seneye Cl artık...
    Avrupa Ligi bize göre belki şanslı kuralar çekersek bir Yarı Final görürüz..

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Evet yavaş ilerleme konusunda katılıyorum ben de...
    Yavaş ilerlicem hocam bundan sonra dün biraz gaza geldim

Mesaj Yetkileri