1461'i tebrik ederim .
1461'i tebrik ederim .
Göksu ve Emrullah'ı çok beğendim, tebrik ederim 1461 Trabzon'u.
Canım FEDA olsun sana !
Yazik vallahi yazik boyle hakemler olmaz olsun. Bunlar gibilerine ragmen aslanlar gibi mucadele edip kazanan 1461 vardi.
Goksu, Emrullah, Abdullah ve Yusuf bunlar muthis oynadi helal olsun.
Cok ilginc mac oldu tebrikler 1461'e. Yalniz hakem skoru 2-2'ye getirmek icin cok cabaladi, yaziktir. 5dk uzatmayi nereden cikardi cok merak ettim.
Niye kimse dalga geçmiyo abi gelin dalga geçin, böylesi daha kötü.. Rezil olduk.. Bunu 1461'i küçümsemek için söylemiyorum, oynadığımız top rezil olduğu için diyorum.
Vallahi hakeme ben de sinir oldum eyyamin kralini yapti son dklarda kritik sacma sapan bi faul verdi Elmander'e faul var diye ikinci yari takdir haklarini bizim lehimize kullandi hep sacma sapan mac yönetti. Buna ragmen 1461 Trabzon icin galibiyet geldi. Ikinci tesekkür ise son dakikalarda kalecinin bi pozisyonu haric hic yerde yatmalar vs olmadi müthis sekilde mücadele ettiler. Trabzonspor sacma sapan yabanci oyuncu alacagina Göksu'yu Yusuf'u degerlendirmeli.
artık pendik mevzusuda son bulur![]()
![]()
biz yine deplasmanda yenildik![]()
![]()
![]()
![]()
Pendik mevzusu bitmez ya o başka bu başka.Hem 1461 1. ligde, Pendik Fener'i elerken 2. ligdeydi.
![]()
Zaten Pendik olayı olduğu sene Galatasaray da Erzurum'a yenilmiş galiba. Pendik olayını bu kadar önemli kılan sonrasında yaşanan olaylar![]()
1461 Trabzon oyuncuların gani gani helal olsun. Ne bir oyunu çirkinleştirme ne bir lakayıtlık çatır çatır oynayıp kazandılar. Tebrikler.
Aynen, sonrasında ki olaylar olmasa o da normal bir kupa sürprizi.Erzurumspor maçı 2 sene sonra olmalı, Fatih Terim teknik direktör hatta. 1. lig'de mücadele ediyordu Erzurum, altın golle elenmiş olmamız lazım.
Yalnız kupayı alamayan ne güzel bahane üretiyor ya, şimdi de bizim taraftar başladı zaten önemsizdi diye. Şaka gibi. 8. sene oluyor bu kupa alamıyoruz, en son 2005'de Fenerbahçe'yi yenerek almışız ondan sonra final bile yok.
Her işte bir hayır vardır. Hem Kupa, Şampiynlar ligi ve ligi bir arada götürmek zordu. Bu fırsatla takım dinlenme fırsatı bulur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
...
Ozan İpek için Bursaspor 1461 Trabzon'dan 2 oyuncu(biri Yusuf)+ para istiyor. 3 sene sonra Ozan'ı bedavaya anadolu takımlarına yollar 2-3 milyon euroya bu gönderdiğimiz adamları almaya çalışırız artık.
Ben iptalim.![]()
Maçtan çok Emre Çolak konuşulmalı ayrıca, o nası bi çirkinliktir 1461'li oyuncunun üstüne yürümek falan.. Büyük oyuncu olacak yetenek, o halde kalacak göreceksiniz.
1461 Trabzonspor, turu dibine kadar hak etti ve hakkıyla da kazandı. Helal olsun adamlara. Yalnız o son 20 dakika, Trabzonsporlu taraftarların ömründen ömür götürmüştür herhalde. Orta sahayı geçemediler nerdeyse. G.Saray da, çok saç baş yoldurdu. 2 direkten dönen top ve kaçan pozisyonlar. O futbolu 90 dakikanın genelinde oynasalar, tarihi farkla kazanabilirlerdi.
Bu sonuç, 5. turun en süpriz sonucu olmayı garantiledi şimdiden.
Emre'nin yaptığı hareket doğru olmasa da o dakika da o hareketi yapan bir oyuncuya tepki göstermesini anlayabiliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Üzüldümmü hayır.. Terimin çıkardıgı kadrodan belli önemsemedigi zaten.. Benim bildigim terim ger GS ligde 3-4 te olsa ve avrupada olmasa bu maçta çatır çatır oynatırdı takımı.. Kafalarda derbide belli..DAha iyi oldu.. Tebrikler 1461
Amrabat ve Hamit'in döküldüğü maçtır. Hamit artık kredilerini tüketiyor. Sabri yemin ederim bin kat daha iyi top oynuyor. Hele Aydın çok çok iyi işler yapıyor. Artık Hamit'te ısrar etmenin manası yok. Olmuyorsa olmuyordur. Cris başarılıydı. Emre Çolak biraz sağ ayağını geliştirse çok iyi topçu olacak. Gerçi bir pozisyonda sağ ayağı ile orta kesti çok şaşırdımSaç baş yoldurdu Galatasaray kaçırdıklarıyla hele direkten toplar ama olmayınca olmuyor, yapacak bir şey yok. 1461'i tebrik etmek lazım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
@Nocna Mora, tekrarı izle ya da en azından yediğimiz gollere bak tekrar. Forvet Cris > Stoper Cris bu maçta, Cris başarılı demene çok şaşırdım.
Son dakikalarda ne oynadık bee![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
trabzonsporun deplasmanda cok nadir basarabildigi bir seyi gencleri gule oynaya basardilar. 1461 yerine trabzonspor olsaydi bu aksam GS kazanirdi bencemuthis bir is basardilar, federasyonun gruplu son sekiz uygulamasina da buyuk bir darbe oldu sanirim. kupanin reytingleri dusecek
![]()