Hakan Balta'ya neden o kadar suç bulduğunuzu anlamıyorum , Ronaldo'yu veya Di Maria'yı Dünya'da kaç sol bek durdura bilir ki ? Avrupa'da muazzam bir başarı almışsın , 2000'li yıllara geri götürdün bizi![]()
İlla fenere geçiyim Gs'ye ızdırab mı olayım![]()
Tebrik ederim, şampiyonlugun hayırlı olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlk değil ki buIşıkları kapattılar mı gene
![]()
Melonun yerine hocam Kievdeki Garmash mükemmel olur sanırım taktiğin 4-4-2ydi tam oturur diye düşünüyorum Türk olarak ise 4-4-2 e sadece Jem Karacan oturur sanki, sol beke ise Betisteki Jose Angel ya da Georgy Schennikov Türk olaraksa daha iyi bir regen yoksa Özgür Çek ya da Gökhan Süzen hem ortasahada hem defansta kullanabilirsin.![]()
Bomba transferler bekliyoruz hocam
Çok başarılı sezon geçirmişsin abi tebrik ederim, bir Fenerli olarak kınadım ama![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Süper Lig 33.Hafta
Şampiyonluğu garanti etmiş şekilde maça çıkan cimbom karbükle 1-1 berabere kaldı.
Süper Lig 34.Hafta
Sezonun son maçında cimbom Antep deplasmanından 3 puanla döndü ve ligi 79 puanla ŞAMPİYON tamamladı.
Spor Toto Süper Lig 34 Haftada Oluşan Puan Durumu
İşte Şampiyonlar
GALATASARAY
FENERBAHÇE
REAL MADRİD
STUTTGART
Bu kadıköy bir harika dostumgüzel olmuş tebrikler
Dostum öncelikle tebrikler ilk iş Dany ve Amrabattan kurtulmaya bak bence oraları türkleştirmeni öneririm en azından defansın ortasını![]()
Şampiyonluk hayırlı olsun hocam![]()
Hadi hocam transferleri bekliyoruz![]()
Tebrik ederim şampiyonluğunu.
Tebrikler sayın hocam büyük başarı elde etmişsinTransferde ise Melo yerine Moussa Sissoko, Balta yerine Jetro Willems öneririm şahsen öyle yaptım. kanat içinde Gökhan Töreyi şiddetle öneririm. Biraz tuzlu oluyor Törenin gelmesi ama aldığı paranın hakkını veriyor diyebilirim. Defansa ise sağlam bir oyuncu bulamadım Aykut Demir ise isabetsiz olur diye düşünüyorum.
Defansa Torsiglieri'yi al hocam, Semih ile müthiş bir ikili oluyorlar, kuş uçmuyor.
Musa Nizam sol beke bir alternatif olabiliyor, stoper özelliği de var ayrıca.
Onur'la uğraşmaktansa Sinan ve Tolga tercihleri var kale için. Cem, Alper orta saha. Sağ bek Eboue'yi sat gitsin, Cuadrado var, inanılmaz akıyor sağ kanatta gerçekten. Önüne de Vladimir Weiss. Forvete Paloschi. Yabancıların maliyeti çok az özellikle.
İmparator Yuvaya Döndü
Fatih Terim tekrardan Cimbom'a imzayı attı. İmparator artık Galatasaray'ın Futbol Direktörü