recep helal olsun hocasına koştu hemen
recep helal olsun hocasına koştu hemen
Recep gol attı ya gerisi pekde mühim değil.
Recep milli oldu.![]()
Salih'in de iyi oynaması önemliydi, oda iyiydi gerçekten, uzun pasları etkili ve isabetliydi, savunmada da güzel ataklar kesti. Kuyt golü atsaydı Recep asist yapmış olacaktı ancak iyi yer tuttu kaleciden dönen topu dar açıdan kaleye gönderdi, bu maçta son 10 dk. oyanamsına rağmen diğer maçtakilerden daha iyi bir görüntü çizdi. Umarım hem Recep hem Salih, daha çok şans bulup kendilerini daha çok gösterirler.
Burak
Yıllarca Muhammed denildi, övüldü edildi vs bir çok haberi çıktı. Ama Recep öyle değil. Recep top ayağında iken güvenerek sürüklüyor topu. Ben sahaya çıksam Muhammed'den daha iyi top sürerim. Hala heyecanlanıyor. Artık Muhammed'den umudu kestim. Umarım Recep Türk futbolu için yararlı olur ve daha da geliştirir kendini. Bunu bugün gol attığı için demiyorum, oynadıkları oyunları kıyasla söylüyorum.
FM Gazetesi
Krasic : Gol atmak çok güzel bir duygu, sonuçta özgüvenimiz artıyor.Fenerbahçe forması altında ilk golüm bunu seyirciye armağan etmek istiyorum.
Krasic : Galatasaray maçı Avrupanın en büyük derbilerinden biri güzel bir maç olacak.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maçın genelinde iyiydik. Rotasyon yaparken 11 farkı oyuncu yerine her bölgeye 1er 2şer as oyuncu konunca daha iyi olduğunu görmüş olduk böylece. Krasiç ve Recep'in gollerine onlardan daha çok sevindim diyebilirim. Sezer'de gün geçtikçe formunu arttırıyor. Bu maç takımın moral ve motivasyonu açısından çok önemliydi iyi oldu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sezer : Oynadığım pozisyon itibari ile gole yakın olduğum için arkadaşlarıma teşekkür etmem lazım çok güzel gol pozisyonuna sokuyolar beni.
Sezer : Herkesin kaçırdığı bişey var, geçen sene sakattım.Futbol da nasıl gol atıp asist yapmak varsa sakatlanmakta var. 2 kez ameliyat yaşadım. Benim hedefim daha büyük 3-4 gol atmak değil, takıma daha fazla katkı sağlamak.
Arkadaşlar sağolsun arada kaçırdım bişeyleri konuşturdular
Aykut Kocaman : Kontrolü yüksek bir takım pozisyonundaydık ilk yarı özellikle hızlı oyuncuları var Göztepenin onlara o şans vermemeliydik öyle de oldu ilk yarı.
Aykut Kocaman : Bu tip maçlarda altını çizmeye çalıştığımız öne geçmek yetmiyor rakip hep oyunun içinde kalıyor.
Aykut Kocaman : Ne bu maçın bize ne geçen gün maç yapan Galatasaray'a bir etkisi olmayacaktır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Recep'in golünde en güzel olay, topu takip etmesi. Golden bile daha mühim bence. Kendi yıldızımı yaratmak harika olacak. Umarım devamı gelir.
Göze gelmedik allahtan diyeceğim tek şey bu![]()
Antalya iyi takım öyle dememek lazım şimdi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yahu bu futbol.Biz kesin kupayı alırız diyen Fb'liye ben sizden önce itiraz ederim zaten.Ki Antalya'nın haricinde Bursa ve Es-Es çok daha tehlikeli takımlar, birde Antalya var.Ama şimdi kalkıpta Antalya, Bursa ve Es-Es varken alamaz dersen bende sana ne içtiysen aynından bende istiyorum derim haliyle![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Sezer o formayı mutlaka alacak, bu takıma girecek. Stoch'a bu maçta sonradan da olsa şans vermesi, kendine çeki düzen ver, saha içinde bana lazımsın, saha dışı olaylarda dikkatli ol mesajıydı bence. Krasic oynamaya devam edecek, 6 tane kupa maçı var, kendisini bulacaktır ve 2. devreye öyle girecektir. Mehmet Topuz biraz kendini toparlarsa, Salih ve Recep daha çok şans bulursa 3 kulvarda da kadro sıkıntısı yaşamadan yoluna devam edecek gibi duruyor Fenerbahçe.
Gruplarda ilk maç haftaya, muhtemelen orada Aykut Kocaman yine çok sayıda oyuncuyla rotasyon yapar. Avrupa maçından sonra bana önemli fikirler verdi demişti, o maçla takımda yer edinemeyecek isimler ortaya çıkar artık.
Ve mücadele gücü düşük olması beklenen bir kupa maçında Krasiç-Kuyt-Sow-Stoch bu dörtlüyü bir arada bize izletir umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çok kaliteli oyuncularımız var, Gencinden yaşlısını, Türkünden yabancısına...
Eksik olan tek şey malzemeden iyi pasta çıkarmak, Ustamızın bugüne kadar yaptığı pastalar genelde ekşi oldu. Usta olan O ve tadı bekleyen bizler, güzel pastaların çıkacağı günü bekliyoruz, Bugün veya Yarın.
...
Favori yine Fenerbahçe kupayı verirse sürpriz olur , sürpriz yapabilecek takımlarda var zevkli maçlar çıkacaktır.
Aslında kupa maçlarında ( belki yarı final ve final hariç tutulabilir) Kuyt,Sow,Meireles,Gökhan,Volkan gibi oyuncuları oynatmasa, yedek ve genç oyunculara şans verse daha iyi olur. Sonuçta geçen yıl aldık kupayı ve uzun bi süre üstümüzde o baskı olmayacak.
Bela okumak forum kurallarina aykirimi ? ( Okuyacagim bela herkesin yararina) bu ve bu tip insanlardan arinmali artik Turk futbolu, yeter artik. Ben biktim hakem yazmaktan onlar bikmadi.
Şimdi ben Antalya,Bursa ve Eskişehir takımları Fenerbahçe kalitesinde bir takım demiyorum.Antalya tehlikeli takım kupayı da önemseyeceklerini düşünüyorum geçen senenin finalisti de Bursa olmuştu zaten bu takımlar Avrupa için kupayı önemseyen takımlar.Ama nerden çıkardın anlamadım dediklerimden Fenerbahçe alamaz dediğimi.Bir duble daha alayım ben o zaman)
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Antalyaspor-Beşiktaş maçının devre arasında Samet Aybaba ile Deniz Barış'ın tartıştığına dair haberler var:
http://spor.mynet.com/haber/samet-ay...-kapisti/57685Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının devre arasında ilginç bir olay yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü ile Medical Park Antalyaspor'un deneyimli savunmacısı Deniz Barış söz düellosuna girdi.
Maçın devre arasında iki takımın da soyunma odalarına girmesiyle Deniz ile Aybaba arasında sözlü tartışma yaşandı. Ortamın gerildiği konuşmaların yaşandığı olayda karşılıklı hakaretlere varan sözlerin sarfedildiği belirtildi.
DENİZ OLAYI DOĞRULADI
Diğer oyuncuların araya girerek ortamı yatıştırmasının ardından ise taraflar ayrıldı.
Maçın ardından açıklama yapan Antalyasporlu futbolcu Deniz Barış, yaşanan olayları doğrulayarak, "Bir gerginlik yaşandığı doğrudur. Devre arasında oyuncular sahayı terk etmeden önce Beşiktaşlı oyuncular hakemin üzerine giderek etkisi altına almaya çalıştı bir pozisyonla ilgili konuşarak. Ben de Aybaba'nın yanına giderek herkesin işini yapmasını söyledim. Sonuçta biz futbolcuyuz, futbolumuzu oynuyoruz, hakem de hakemliğine bakmalı. Bununla ilgili bir diyalog yaşandık ancak futbolun içinde bunlar var. Herşey orada konuşuldu ve bitti benim açımdan." ifadelerini kullandı.
http://www.fanatik.com.tr/Uyardim-am..._33_287181.htmAybaba maç içerisinde bir pozisyon sırasında kendi oyuncularına yönelik olarak, “Herkes kendi işine baksın dedim. Deniz herhalde bunu yanlış anladı ve el kol hareketleri yaptı. Kendisine tepki bile göstermedim. Hocasının uyarması lazımdı” dedi.
http://www.haber1903.com/Besiktas-71...imsin_lan.htmlBJK Teknik Direktörü Samet Aybaba ve MP Antalya Kaptanı Deniz Barış devre arasında tartıştı.İlk yarının bitişiyle Beşiktaşlı oyuncular ve Aybaba hakem Tolga Özkalfa'ya itirazlarda bulundular.
Deniz de aralarına girip "Hakemi baskı altına almayın" deyince Aybaba "Herkes işine baksın" karşılığını verdi.
Ardından Deniz, "Sen kimsin lan... Zaten bir b.k bilmiyorsun" diye bağırdı. Tartışmanın büyümesine araya girenler engel olurken, Aybaba, Deniz için "Ben ne cevap vereceğim. Hocası sahip çıksın ona" dedi.
Maçı izlemedim, izleyenlerin gözüne bu tür bir şey takıldı mı? Gerçi devre arasında hemen reklama girdikleri için pek mümkün değil ama...
Eğer bu iddialar doğruysa Deniz'in yaptığı büyük terbiyesizlik.
Trabzonspor penaltılar ile geçti turu, tebrikler.
Şimdi aklıma takılanları soruyorum.
1461 TS ile Trabzonspor aynı grupta yer alabilecek mı ?
Ayrıca 1461 TS ile Fenerbahçe eşleşirse deplasman yasağı ne olacak ?
Ayni grupta olamiyorlar, sadece direk rakip/eleme olan maclarda karsilasabilecekler.
Hakemide, Kasimpasayida yendik. 1 haftada 2 heyecanli mac goturmez kalbim daha![]()
Aynı grupta olamamalarında ki mantık, diyelim ki son maça kaldı iş herhangi bir durum olursa diye herhalde. Ama bu mantıkla bakarsak bu iki takım final de oynayabilir.
Bu arada seri başı olayı varsa bu turda da zaten Fenerbahçe her türlü 1461 ile eşleşiyor, Fb - Ts arasında deplasmana taraftar götürmeme anlaşması varsa, buna ekleme yapıp 1461'i dahil ederler herhalde.
İkisi final oynar ve 1461 Trabzonspor kazanır, aynı sene liginde de şampiyon olur ancak süper lige çıkamayıp UEFA Avrupa Ligi'ne giderse çok garip olur![]()
Berk'cim ben senin için demedim ama onuBir önceki sayfada yorum yapan arkadaşın mesajı için dedim.
Şu mesajın anatomisine bakar mısın? "Bayern Münih, Juventus, Manchester United varken alamaz.Final favorim Juventus-Münih...Fenerbahçe kupada ümit vermiyor..."(Error!1!1)
Hangi hayal dünyasında yaşıyosun?Söylediklerim hala alıntı yaptığım arkadaşın mesajı için yanlış anlama, senin için değil.Söyledikleri tamamen temennidem ibaret, düşündükleri değil.Kaldı ki yoluna devam eden bir Trabzon var hala.Urfa'daki finali hatırlayalım.Kimse kupa Fener'in diyemez.Ama bu kadar yermenin anlamı nedir yani?Fenerbahçe kupanın en büyük favorisidir.O kadar sadece.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Guruplara kaldik ama macin uzamasi bize pahaliya mal olabilor. Federasyon bu fiksturu ayarlarken yine hata yapti(Gerci hata degildir o ama neyse biz hata diyelim.). Bugun mac var Pazar 13:30'da Belediye ile sonra yine hafta ici kupq maci arkasindan gs maci. Bizim bu maci dun oynamamiz lazimdi.
Yan hakemin durdugu yere bak![]()
Yan hakem oyle bir yerde durmus ki, arkadan 3 kisi ofsayti bozsa yine goremez![]()
Last edited by ForsakeN : 14.Aralık.2012 at 17:28