1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Oyuncularımın raporlarındaki yıldızların düşüş nedeni?

Hybrid View

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Arkadaşlar konu hakkında bilginiz yoksa yalan yanlış bilgiler verip milletin aklını karıştırmayın.Oyuna yeni oyuncular katılması ve oyuncunun potaniyelinin ona göre düşmesi ne demek ? böyle bir şey yok.
    İki resim arasındaki 10 farkı bul bakalım. tek yaptığım editörden rooneyi eklemek oldu, kendinde deneyip görebilirsin.Yani dediğimiz gibi takımın seviyesinin çok üzerinde oyuncu(lar) alırsan, yıldızlar tekrar şekillenir. Ayrıca burda rooney i fenerbahçeye ekledim, daha düşük takımlara o takıma göre büyük bir oyuncu alındığında yıldız değişimleri çok daha fazla oluyo, alt liglerde oynayan arkadaşlar bilirler.

Oyuncunuzun raporlarının düşmesi veya yükselmesi oyuncunun o yılki gelişimi varsa yükselir ama sakatlık geçirir ve özellikleri düşerse kısacası kendinden bekleneni yapamazsa oynuyamazsa potansiyeli düşer ve yıldızları potansiyeliyle dogru orantılı bir biçimde düşüş gösterir..
    Oyuncunun potansiyeli hiçbirşekilde değişmez sadece yukarda da yazdığım gibi oyuncu potansiyeline artık erimeyecek yaşa gelir buna görede PA yıldızı düşer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    İki resim arasındaki 10 farkı bul bakalım. tek yaptığım editörden rooneyi eklemek oldu, kendinde deneyip görebilirsin.Yani dediğimiz gibi takımın seviyesinin çok üzerinde oyuncu(lar) alırsan, yıldızlar tekrar şekillenir. Ayrıca burda rooney i fenerbahçeye ekledim, daha düşük takımlara o takıma göre büyük bir oyuncu alındığında yıldız değişimleri çok daha fazla oluyo, alt liglerde oynayan arkadaşlar bilirler.

Oyuncunun potansiyeli hiçbirşekilde değişmez sadece yukarda da yazdığım gibi oyuncu potansiyeline artık erimeyecek yaşa gelir buna görede PA yıldızı düşer.
    Pa oyuncunun oynamadığı kendini geliştiremediği durumlarda sakatlık vb.. durumlarda pa duser ve pa dusmesı sonucu Pa yıldızı düşer zaten Potansiyel yetenek yıldızlar ile dogru orantıdadır.
    Yukarıdaki resimde aynı seyden bassedıyoruz zaten.Sen oyunua yeni oyuncular eklendiği zaman takımdaki Oyuncu raporları değişir yazmıstın.Şuan ise TAKIMA yeni oyuncu ekliyorsun umarım anlatabilmişimdir.Yani takıma yeni oyuncu eklediğin zaman tabiki diğer oyunculara verilen değer azalacaktır, çünki takımın hedefleri dogrultusunda daha iyiyi gördüğü için raporlarda değişim olacaktır.

Pa oyuncunun oynamadığı kendini geliştiremediği durumlarda sakatlık vb.. durumlarda pa duser ve pa dusmesı sonucu Pa yıldızı düşer zaten Potansiyel yetenek yıldızlar ile dogru orantıdadır.
    PA hiçbir zaman değişmez. Oyuncu isterse 45 yaşına gelsin genede aynı kalır, değişen CA olur.
    Yukarıdaki resimde aynı seyden bassedıyoruz zaten.Sen oyunua yeni oyuncular eklendiği zaman takımdaki Oyuncu raporları değişir yazmıstın.Şuan ise TAKIMA yeni oyuncu ekliyorsun umarım anlatabilmişimdir.Yani takıma yeni oyuncu eklediğin zaman tabiki diğer oyunculara verilen değer azalacaktır, çünki takımın hedefleri dogrultusunda daha iyiyi gördüğü için raporlarda değişim olacaktır.
    pardon oyuna yeni oyuncular katılması kısmını ben takıma yeni oyuncular eklenir diye okuyormuşum, ben yazmamıştım onu zaten.dediğin gibi oyuna yeni oyuncular eklenmesi etkilemez haklısın, bende öyle biliyorum.

1-raporu hazırlayan personelin özellikleri
    2-takımdaki en iyi oyuncu(lar)
    3-oyuncunun PA sına ulaşabilme ihtimalinin azalması veya artması ( bu sadece PA yıldızına etki eder)

Takımın hedeflerinin bir etkisi yokmuş, az önce denedim gençlerbirliğinin reputation değerini 9999 yaptım yani artık dünyanın en tanınmış takımı oldu.Başkan bana sezon hedefi için seçenek sunmadan direk şampiyon olacaksın dedi hâli ile takımın hedefleri baya bi büyümüş oldu. ama yıldızlarda hiçbir değişiklik yok.Hurşut ve Herve Tum 4 yıldız almışlar yine.

Mesaj Yetkileri