Fiyat 12.12 TL
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/15389.php
Almak lazım.![]()
Fiyat 12.12 TL
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/15389.php
Almak lazım.![]()
[YOUTUBE="xxp4qWD96eo"]egemen bağış[/YOUTUBE]Bağış, “Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik” dedi.
Swiss Otel'de gerçekleştirilen "Marka 2012 Konferansı"nda gazeteci Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, gazeteci Sabuncu'nun "Niye dünyaya mahal olmuş Türk markası yok, İstanbul’u ve Galatasaray’ı saymazsak?" sorusu üzerine, Galatasaray'ın 6 Kasım 2002 tarihinde Fenerbahçe karşısında mağlup olduğu 6-0'lık skoru hatırlattı.
Bağış, "Ben burada iktidarın birçok başarısını övdüm, yaptıklarımızı anlattım ama bir başarısızlığımızı da size burada itiraf etmek zorundayım. Biz Türkiye’de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlilerinden bir tanesi de Türk lirasından 6 sıfırı silmek oldu. Ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik" ifadelerini kullandı.
Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış.
Şimdi Fenerbahçeli arkadaşlar gelecek espri bu bu kadar büyütmeye gerek yok gülüp eğlenelim diyecekler,sonra aynısı Fenerbahçe konusunda olacak taviz vermeyecekler.O yüzden hiçbir şey demeden oturduğum yerden gülmek güzel olacak![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sorduğu soruyla alakası yok başkanın verdiği cevabın orada tek yaptığı tahrik etmek , laf sokmaya çalışmak. Ama kendisi çok iyi espri yapıyormuş onu anladım
Çok komikmiş yönetici kardeş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Komik geldi bana.![]()
Akp'yi çok yuhaladık zamanında ondan bu kuyruk acısı gerek![]()
Biri yöneticiye 6-0 espirinin eskidiğiin 5-1'in daha yeni bir espri olduğunu öğretmeli bence![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Türkiye'nin en kalifiye diplomatı, başka söze gerek yok herhalde!
Silebildikleri, hasıraltı edebildikleri daha mühim şeyler var. Küçümsemiş kendilerini.
Bizim mağlubiyetimiz sahada oynanan maç sonunda belli oldu, utanacak bir ayıp yok ortada. Silinmeye ihtiyacımız yok, çıktık, oynadık, 6 yedik daha fazla da yiyebilirdik.
13.13.13 diye espri yaptıktan sonra bir de kendi çapında saçmalayan bu şahıs birilerine tabii ki şirin geldi, güldürdü. Pazar günü illa ki anılır kendisi, sonra suçlu Galatasaray taraftarı olur. Tahrik unutulur.
Sözde devlet arkamızda, gücümüz çok büyük.Arkamızda oldukları kesin ama sanıldığı gibi destek için değil başka bir şey için olduğu ortada. Herşey stat açılışında ıslıklama ile başladı diyenlere de katılmıyorum, çok daha öncesinde başladı. Stada peşkeş diyorlar ama sürgündeyiz aslında. Zamanında İstanbul'un göbeğine kamyonları sokmam diyenle, Beşiktaş'a yeni stat için izin verenlerin aynı kişiler olması düzgün yorumlayabilene çok şey anlatıyor aslında.
birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Keşke geçen sene devlet kanalı olan trt 1 bizle ilgili animasyon yaptığında da bunları yazsaydınız.
-Avrupa'da Galatasaray'dan ve İstanbul'dan başka bilinen markamız yok,sizce neden ?
-Valla Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama 6-0 ı silemedik.
Verdiğin cevabı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Biz sizi 6-0 yendik lafı, bizim Uefa kupamız vardan çok daha vahim aslında. Hatta tv kanalında gönderme yaparak Yer6 diye program yapmak çok daha vahim.
Rekabetin yeni boyutunda söylenecek tek şey var, biz sizin sahanızda şampiyonluğumuzu ilan ettik ve kupa kaldırdık. En somut şey bu şu anda.
Teknik direktörlere yapılan her türlü espriye karşıyım ama benim anlamadığım aynısına tepki gösteren Fenerbahçelilerin çok anlayışlı hale dönüşmeleri![]()
Öncelikle olay çok gereksiz, bakanın verdiği cevap hele de derbi öncesi, olmamış. Sonra Galatasaray'lı arkadaşların burada hiç bir Fener'liden ses çıkmamasına rağmen kendi kendine gaz vermeleri daha bi gereksiz, ardından bir Fenerli ses çıkarınca hurraaaaaaaa cevap verme takıntısı, en gereksizi. Olayın gereksizliği en baştan ama, neyse. Yakışmamış Bağış'a.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Her zaman merak etmişimdir şu uefa kupasını küçük görenlerin sadece derbi dışında kaç kere avrupaya geçtikleri ve avruapdaki en büyük başarıları nedir?
Yıllardır kimse o kadronun yarısını bile kuramadı açık ve net bu onlara yapılan büyük bir saygısızlık eğer sen daha büyük başarı elde ettiysen onları küçümseyebilirsin bildiğim kadarıyla ülkece avrupada başka kupamız yok olsa zaten kazanan biz olurduk
yahu ben zaten bakana yakışmamış diyorum. bana niye saldırıyorsunuz6-0 a gelmiş ya olay ben şimdi de uefa kupamız var'a gelir dedim
yoksa bir art niyetle yazmadım
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Uefa konusunda çok hassasız ondandır.
Valla ben açıkça art niyet veya kinaye sezdim, yanlış anlamışız demek ki.
Gabi abi sende niye paylaşıyorsun burada bunu durduk yere mesele çıkıyor ya. Twitter'dan bakana sallayıp rahatlamıştım burada gördüm yine sinirlendim.![]()
Ben diyim havada kalmasın Bizim UEFA kupamız var arkadaş. Hiç anlamıyorum 6-0'la UEFA arasında 2 sene var ama 6-0 muhabbeti olunca kabul biz UEFA kupamız var diyince auuuuvvv. Böyle rütbelerdeki insanların bu tarz laflar etmemeleri lazım az dikkatli olmaları lazım ama bizde parası olanı milletvekili yaptığımız için normal karşılıyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Bakü'ye GS Store açılmış. Bir tane de Bağdat Caddesine açılıyormuş, riskli bir karar olmuş.
O bakanın cevabı konusunda soruyu soranın konuşma şekline, tavırlarına bakarsak aslında cevap iyi olmuş![]()
Bakan fenerlimi acep ?baksana bizim avrupada biliniyor olmamız baya dokunmuş
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tebrikler gündem olmuş, bakan arkadaş.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Olur böyle geyikler bakan da olsan futbol bu taraftarlık bu. Takılmayın bu kadar. Bizim de başarılarımız var onların da var sonuçta herkesin söyleyecek, rakibine takılacak bir sözü var ki futbolun dogasında olan bir şey bu çok da mühim değil gülüp geçeceksin.
Soruya verecek cevabı olmayınca espriye vurmuş. Ben de merak ediyordum sorunun gerçek cevabını halbuki![]()