Sayfa 303 / 578 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
9,061 ile 9,090 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bağış, “Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik” dedi.

Swiss Otel'de gerçekleştirilen "Marka 2012 Konferansı"nda gazeteci Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtlayan Bakan Bağış, gazeteci Sabuncu'nun "Niye dünyaya mahal olmuş Türk markası yok, İstanbul’u ve Galatasaray’ı saymazsak?" sorusu üzerine, Galatasaray'ın 6 Kasım 2002 tarihinde Fenerbahçe karşısında mağlup olduğu 6-0'lık skoru hatırlattı.

Bağış, "Ben burada iktidarın birçok başarısını övdüm, yaptıklarımızı anlattım ama bir başarısızlığımızı da size burada itiraf etmek zorundayım. Biz Türkiye’de son 10 yılda çok iş yaptık. En önemlilerinden bir tanesi de Türk lirasından 6 sıfırı silmek oldu. Ama Galatasaray’ın yediği 6-0’ı biz bile silemedik" ifadelerini kullandı.
    [YOUTUBE="xxp4qWD96eo"]egemen bağış[/YOUTUBE]

Türkiye Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şimdi Fenerbahçeli arkadaşlar gelecek espri bu bu kadar büyütmeye gerek yok gülüp eğlenelim diyecekler,sonra aynısı Fenerbahçe konusunda olacak taviz vermeyecekler.O yüzden hiçbir şey demeden oturduğum yerden gülmek güzel olacak
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sorduğu soruyla alakası yok başkanın verdiği cevabın orada tek yaptığı tahrik etmek , laf sokmaya çalışmak. Ama kendisi çok iyi espri yapıyormuş onu anladım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok komikmiş yönetici kardeş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Komik geldi bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Akp'yi çok yuhaladık zamanında ondan bu kuyruk acısı gerek

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biri yöneticiye 6-0 espirinin eskidiğiin 5-1'in daha yeni bir espri olduğunu öğretmeli bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Türkiye'nin en kalifiye diplomatı, başka söze gerek yok herhalde!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Silebildikleri, hasıraltı edebildikleri daha mühim şeyler var. Küçümsemiş kendilerini.

Bizim mağlubiyetimiz sahada oynanan maç sonunda belli oldu, utanacak bir ayıp yok ortada. Silinmeye ihtiyacımız yok, çıktık, oynadık, 6 yedik daha fazla da yiyebilirdik.

13.13.13 diye espri yaptıktan sonra bir de kendi çapında saçmalayan bu şahıs birilerine tabii ki şirin geldi, güldürdü. Pazar günü illa ki anılır kendisi, sonra suçlu Galatasaray taraftarı olur. Tahrik unutulur.

Sözde devlet arkamızda, gücümüz çok büyük. Arkamızda oldukları kesin ama sanıldığı gibi destek için değil başka bir şey için olduğu ortada. Herşey stat açılışında ıslıklama ile başladı diyenlere de katılmıyorum, çok daha öncesinde başladı. Stada peşkeş diyorlar ama sürgündeyiz aslında. Zamanında İstanbul'un göbeğine kamyonları sokmam diyenle, Beşiktaş'a yeni stat için izin verenlerin aynı kişiler olması düzgün yorumlayabilene çok şey anlatıyor aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Keşke geçen sene devlet kanalı olan trt 1 bizle ilgili animasyon yaptığında da bunları yazsaydınız.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    birazdan bizim Uefa kupamız var ' a döncek olay. Bir bakana yakışmamış ama ciddiye alıncak bir durum yok.
    Arkadasin biri sitede Elit Teknik Direktörler diye Aykut Kocaman ile ilgili foto paylasmisti cok ciddiye alindi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

-Avrupa'da Galatasaray'dan ve İstanbul'dan başka bilinen markamız yok,sizce neden ?
    -Valla Türk lirasından 6 sıfırı sildik ama 6-0 ı silemedik.

Verdiğin cevabı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Biz sizi 6-0 yendik lafı, bizim Uefa kupamız vardan çok daha vahim aslında. Hatta tv kanalında gönderme yaparak Yer6 diye program yapmak çok daha vahim.

Rekabetin yeni boyutunda söylenecek tek şey var, biz sizin sahanızda şampiyonluğumuzu ilan ettik ve kupa kaldırdık. En somut şey bu şu anda.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teknik direktörlere yapılan her türlü espriye karşıyım ama benim anlamadığım aynısına tepki gösteren Fenerbahçelilerin çok anlayışlı hale dönüşmeleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Öncelikle olay çok gereksiz, bakanın verdiği cevap hele de derbi öncesi, olmamış. Sonra Galatasaray'lı arkadaşların burada hiç bir Fener'liden ses çıkmamasına rağmen kendi kendine gaz vermeleri daha bi gereksiz, ardından bir Fenerli ses çıkarınca hurraaaaaaaa cevap verme takıntısı, en gereksizi. Olayın gereksizliği en baştan ama, neyse. Yakışmamış Bağış'a.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Her zaman merak etmişimdir şu uefa kupasını küçük görenlerin sadece derbi dışında kaç kere avrupaya geçtikleri ve avruapdaki en büyük başarıları nedir?

Yıllardır kimse o kadronun yarısını bile kuramadı açık ve net bu onlara yapılan büyük bir saygısızlık eğer sen daha büyük başarı elde ettiysen onları küçümseyebilirsin bildiğim kadarıyla ülkece avrupada başka kupamız yok olsa zaten kazanan biz olurduk

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Her zaman merak etmişimdir şu uefa kupasını küçük görenlerin sadece derbi dışında kaç kere avrupaya geçtikleri ve avruapdaki en büyük başarıları nedir?

Yıllardır kimse o kadronun yarısını bile kuramadı açık ve net bu onlara yapılan büyük bir saygısızlık eğer sen daha büyük başarı elde ettiysen onları küçümseyebilirsin bildiğim kadarıyla avrupada başka kupamız yok olsa zaten kazanan biz olurduk
    Yaptiklari olay bu zaten Uefa kupasini böyle gerekli gereksiz her yerde kullanip önemsizlestirmek.

Allahtan 2001'de Liverpool gibi Alaves'i falan yenip kupayi almadik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu ben zaten bakana yakışmamış diyorum. bana niye saldırıyorsunuz 6-0 a gelmiş ya olay ben şimdi de uefa kupamız var'a gelir dedim yoksa bir art niyetle yazmadım
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa konusunda çok hassasız ondandır.

Valla ben açıkça art niyet veya kinaye sezdim, yanlış anlamışız demek ki.

Gabi abi sende niye paylaşıyorsun burada bunu durduk yere mesele çıkıyor ya. Twitter'dan bakana sallayıp rahatlamıştım burada gördüm yine sinirlendim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben diyim havada kalmasın Bizim UEFA kupamız var arkadaş. Hiç anlamıyorum 6-0'la UEFA arasında 2 sene var ama 6-0 muhabbeti olunca kabul biz UEFA kupamız var diyince auuuuvvv. Böyle rütbelerdeki insanların bu tarz laflar etmemeleri lazım az dikkatli olmaları lazım ama bizde parası olanı milletvekili yaptığımız için normal karşılıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bakü'ye GS Store açılmış. Bir tane de Bağdat Caddesine açılıyormuş, riskli bir karar olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O bakanın cevabı konusunda soruyu soranın konuşma şekline, tavırlarına bakarsak aslında cevap iyi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bakan fenerlimi acep ? baksana bizim avrupada biliniyor olmamız baya dokunmuş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bakü'ye GS Store açılmış. Bir tane de Bağdat Caddesine açılıyormuş, riskli bir karar olmuş.
    Deplasman yasağının kalkmasını isteyenlerin iyi niyetini görelim işte canım kardeşim, fena mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler gündem olmuş, bakan arkadaş.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Deplasman yasağının kalkmasını isteyenlerin iyi niyetini görelim işte canım kardeşim, fena mı?
    http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2326
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Olur böyle geyikler bakan da olsan futbol bu taraftarlık bu. Takılmayın bu kadar. Bizim de başarılarımız var onların da var sonuçta herkesin söyleyecek, rakibine takılacak bir sözü var ki futbolun dogasında olan bir şey bu çok da mühim değil gülüp geçeceksin.

Nesil
    2007

Soruya verecek cevabı olmayınca espriye vurmuş. Ben de merak ediyordum sorunun gerçek cevabını halbuki

Mesaj Yetkileri