Fenerbahçe taraftarı da zaten seyircili maçlar oynandığından beri deplasman yasağı kalksın diye tribünden protestosunu sürdürüyor. İlk maç olan GS maçında da yönetim buna kayıtsız kalmadı, olay bundan ibaret. Aslında tüm taraflarlar yasak kalksın istiyor ama işte bunu ilk FB yönetimi dile getirince karşı çıkmak gerekir psikolojisiyle karşı çıkılıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Hayır siz konuyu tam anlamıyla takip etmediğiniz için anlamadınız sanırım. Bir arkadaş Bakü'den sonra Bağdat Caddesi'ne de GS Store açılacak, arıza çıkabilir diye yazdı. Ben de dedim ki deplasman yasağı kalksın, deplasman hakkımız engellenemez diye hem kulüp bazında hem taraftar bazında feveran eden FB eğer gerçekten çok samimi bir şekilde, hiçbir art niyet olmaksızın bu konuyu gündeme getiriyorsa tam derbi öncesinde, niyet olay çıkartmak, gündemi değiştirmek değilse yani, o zaman o store'un da orada hiçbir olay çıkmaksızın hizmet verebilmesi lazım mantıken. Ben bunu belirttim, başka bir arkadaş da tutmuş bana ultraslan'ın açıklamasını referans veriyor ki konunun özüyle hiçbir bağlantısı yok.
Umarım anlatabilmişimdir.
yoo ben hala karşı cıkıyorum ayrıca ultraslanın o bildirisini de biliyorum ona da karşı cıkıyorum.
Tek farkımız şu, fb yonetimi siyaha beyaz diyince butun taraftarlar bunun arkasında bu beyazdır olarak birleşiyor. Ama gs tarafında biri çıkıp siyaha beyaz derse yarısı bunu destekler yarısı ise kendi görüşünce karşı cıkar. Yani bizim camiada bir şey birine mantıksız geliyorsa sırf camia böyle düşünüyor diyip onun arkasında durmaz. Herseye mantık ve kişisel düşünceler cercevesinde fanatizmden uzaklaşarak tepki verilir. Bu beşiktaş'ta da böyle, ama fb'de bu tip inanılmaz bir birlik var, bu bazı yönleriyle tabi ki harika bir şey. Özenilecek bir şey. Ama mantık cercevesinde değil.