1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hayır, durum o şekilde değil. Protesto etmek ayrı bir şey, resmi başvuru ayrı bir şey. Fenerbahçe bu girişimi neden sezon başında ya da gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere yapmadı? Galatasaray açısından olay bundan ibaret. Eğer sezon başında gündeme gelseydi ya da gelecek sezondan itibaren geçerli olacağı konuşulsaydı en başta Galatasaray destek verirdi bundan eminim. Galatasaray yasağın kalkmasına karşı değil, kalkacaksa adil olması açısından bunun sezon başında olması gerektiğini savunuyor. Bu şekilde olduğunu herkes biliyor da şu an için Fenerbahçe cephesinin işine gelmiyor bunu anlamak. Galatasaray'ı yasağın kalkmasına karşı olarak gösterip tartışmaların uzamasını amaçlıyorlar.

Not: Ben kişisel olarak yasağın kalkmasına hala karşıyım o ayrı.

Ayrıca ben Fenerbahçe'nin bu konudaki samimiyetine hiçbir şekilde inanmıyorum. Sezon başından bu yana gerek kulübünüz gerek teknik direktörünüz sürekli Galatasaray'ın üzerine oynuyor. Çünkü baskı altına almak istiyorlar. Bir gerçek var ki Fenerbahçe baskı kaldırma konusunda Galatasaray'dan daha başarılı bir kulüp. İki kulüp arasındaki derbi maçlarında Fenerbahçe'nin üstünlük kurmasının en büyük sebebi de bu zaten.

Hakemler ve federasyon Galatasaray'ı kolluyor, Milli takım teknik direktörü Galatasaray'ı kolluyor... medya mensupları Fatih Terim'den korkuyor ona soru soramıyorlar... GS-FB maçının hakeminin Halis Özkahya olmasını Galatasaray istedi... Son birkaç haftadır dikkat edin Fenerbahçe cephesinden sürekli Galatasaray'la ilgili açıklamalar geliyor. Çünkü Fenerbahçe gerilim ve kaostan besleniyor.

Tüm bu tartışmalar bir stratejinin ürünü. Fenerbahçe tarafından uygulanan ve nispeten başarıya ulaşan bir strateji. Galatasaray'ın maça konsantrasyonunu başka noktalara çekme açısından etkili olmuş gibi görünüyor. Bu tür durumlarda aklıma hep Aziz Yıldırım'ın sözleri geliyor: "maçların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim".
    Last edited by Walter Sakana : 14.Aralık.2012 at 13:43

Mesaj Yetkileri