Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Bekir şuana kadar hangi iyi takıma karşı oynamış Akhisar'a diğer Anadolu takımlarına karşı mı bu iyi formu. Bizim hastalığımızdır 10 lirayı 20-30 gibi görürüz taraftar gözünde. Bu her takım için geçerli.
durum pek oyle degil, ben hakkettigi seyleri soyledim bekir icin. son durumu icin cok formda diyebilirim. ne oynuyorsa onu bahsettim daha cok, yapabileceklerini degil. tabii ki bir pique degil ama yerli stoperler arasinda bekirin ustunde birini goremiyorum su anda, anlatmak istedigim buydu. umarim bizleri bu derbide de yaniltmaz. zaman zaman fazla ozguvenden kaynakli olmayacak hatalar yapabiliyor, bu macta daga garantili oynarsa memnun oluruz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Bekir'in Uefa'da 11 seçilmesi Marsilya karşısında attığı golden dolayı, burda tartışılan konu başka. Ayrıca daha bu sezonun başında eleştirileri Fenerbahçe taraftarı yapıyordu, şimdi bir anda tersine döndü herşey. Bence kötü oyuncu değil zaten de, ortada bir tutarsızlık var.
bu tutarsizlik olarak sayilmamali, formsuz oldugu zaman tabii ki elestirilecek ama iyi oynarken ve kendini ispatlamis bir bekir icin neden kotu konusulsun. cok calisip formayi kapti sonucta, hakettigi neyse o soylenir. kotu oldugu donemde de elestrildi pek tabi.