Quote Originally Posted by romelon View Post
Yasin'i hala almadın mı ? hocam bide konyaspor'da bitane oyuncu vardı şimdi ismini hatırlayamadım onada bi baksana
Hocam sezon sonunda para kalmamıştı biliyorsun alamadım o yüzden ama artık alabiliriz. Tamam bakarım

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
Ben İngilterenin alt liglerinden Premier lige çıkarmıştım ama Türkiye Ligiyle kıyaslanamaz.Ekonomik sıkıntı çok fazla çekmemiştim çünkü.Türkiye 2. Ligdeki bir takımla oynamayı denedim Süper Lige çıkardığımda takımı çok az bir bütçe vermişlerdi sinirlenip silmiştim kariyeri Sabır gerektiren bi durum o yüzden helal olsun hocam büyük bir başarı
Hocam benim ne bütçelerle oynadığımı biliyorsunuz . Bir ara sinirlerim yıpranmıştı oyun yüzünden dalga geçiyordu yönetim

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
türkiye kupasında yarı final garant artık. Ligdede Galatsaray oldukça şampiyonluk zor gibi.
Türkiye kupasında yarı finalden ilerisi zor ama orası bile başarı olur bizim için. Ligde de Şampiyonlar Ligine gidebilmek hedef. Arkamızdan Fenerbahçe ve Bursaspor çok sağlam geliyor çünkü

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
Tamam belli Gs şampiyon maçlar güzel yönetim şaşırttı süper herşey .. Devam . . . . )
Teşekkürler