Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
1 ile 30 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Devre arasında takımımıza Volkan Şen ve Serkan Kurtuluş u kattık.
    Volakn Şen boştaydı ve bonservis bedeli ödemedik. Serkan ı £250B nakit 700B taksitli 950B e aldık

çok iyi 2 tane transfer iyi yerlere taşıyacaklardır

Dostum merak ettiğim bişeyi soracam. Kariyerini okudum. 5 senede hiç boş geçmeden bir üst lige çıkmak oyuna olan saygını yitirmene sebep olmuyor mu? Sonuçta hiç gerçekçi değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    çok iyi 2 tane transfer iyi yerlere taşıyacaklardır
    Quote Originally Posted by romelon View Post
    Sağ kanadı fena güçlendirdik , hocam orta sahaya 'da tanınmış bir yüz getirirsek çok iyi olur ,
    Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Transferlerin çok iyi Beni facebook'dan eklersen
    Teşekkürler arkadaşlar Hem ihtiyaçtan hem de popülariteyi arttırmak için yaptık bu transferleri iyi de oldu. Orta sahaya sezon sonu için transfer yaptım şimdilik oyuncu bulamadım hocam

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Dostum merak ettiğim bişeyi soracam. Kariyerini okudum. 5 senede hiç boş geçmeden bir üst lige çıkmak oyuna olan saygını yitirmene sebep olmuyor mu? Sonuçta hiç gerçekçi değil.
    Amatör ligden 1. lige kadar çıkmayı bekliyordum transferler ve oranlar da zaten benden yanaydı. Benim için tek sürpriz olan sene 1. Ligdeyken olandı. Zaten okuduysan her şeyi çok şaşırdığımı söylemiştim. Hatta bak 31. hafta sonunda 6. idim 34. haftada 1. olarak çıktım. Bu da oyunun sürprizi diyelim. Onun dışında öyle büyük sürpriz yoktu o yüzden oyunda bir şey bulamadım

Mesaj Yetkileri