Quote Originally Posted by eGowiCh
Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Aziz Yıldırım istifa ettiğinde, transferler yürütülüyor, ben olmasam da, "Campbell, Morientes, R.Carlos gibi isimler konuşuluyor." falan diyip bizi umutlandırmıştı.
Bence Fenerbahce transfer yapmadan once, CL'den gelecek parayi garanti etmek istiyor. Eger takim D. Kiev'e elenirse sadece UEFA'dan gelecek en az $10 milyon bir kaynak kazanma ihtimali yok olacak.

Mevcut kadro, Turkiye liginde basarili olmak icin yeterli gibi gorunuyor, belki bir takviye daha yapilabilir ama yeni gelecek oyuncunun adapte olmasi ve D. Kiev macinda verilmi olmasi soru isareti. Bu riske girip, R. Carlos gibi bir oyuncu alinir, sonra da Sampiyonlar ligine girilemezse, butce buyuk acik verir (hatirlarsaniz, FB bu sezon butcesini Sampiyonlar Ligine girmeyi garanti olarak gorerek hesaplamisti). Fenerbahce'nin geliri cok ama, gideri de ayni sekilde cok fazla. Anelka ayda 400,000 Euro gibi bir para aliyor. Aurelio daha yeni yilda 1-1.5M Euro gibi bir rakama imza atti.

Ayrica Alex, Tuncay gibi oyuncularin sezon sonu sozlesmeleri bitecek ve onlerinde eger Aurelo, Anelka gibi cok para alan ornekler varsa, onlarin da hani bana diyecekleri kesin. Simdi cikip cok yuksek paralara oyuncu almak Fenerbahce'nin butcesini tutturma konusunda zorlar. Roberto Carlos nereden baksaniz 3-4M Euro para isteyecek gelmek icin. Campbell'in istekleri de farkli olmayacak. Bu da az para degil.

Lugano gelecek gibi ama adama da Libertadores kupasini kazanmayi bos ver, gel on eleme oyna derseniz kolay kolay kabul etmez. Nasil olsa Avrupa'da alicisi var. Hatta Libertadores kupasini kazanirsa Dunya kulup kupasini oynamak isteyebilir ve daha da fazla alicisi cikacaktir. Ayrica Brezilya'da sezon Aralik sonuna kadar devam ediyor ve bu da oyuncunun fiyatini yukseltiyor oradan oyuncu almanin en iyi zamani sezon sonu, yani Aralik.