Hocam kimseye türk - yabancı hiç birşey bırakmamışsınnasıl başa çıkıcan o kadar oyuncuyla kaç kişi var toplam ?
Hocam kimseye türk - yabancı hiç birşey bırakmamışsınnasıl başa çıkıcan o kadar oyuncuyla kaç kişi var toplam ?
hocam çifte gidiyon heralde![]()
Gerçekten kaliteli regenler almışsın hocam.
Hocam valla adam bulcaz diye hazırlık maçlarını istediğim tarihte başlatamadım.Ligin başlamasına yaklaşık 1 buçuk ay kala başlayabildik hazırlıklara sıkışık bir antrenman programımız var orda oyuncuları deniyip iyi performans gösterenlere bu sezon şans vermeyi düşünüyorum.Lig başlayana kadar dengeli bir kadro oluşturcaz
Hedef büyük bu sene
Teşekkürler biraz abarttık ama kaçırmak istemedim büyük oyuncuları alamıyoruz gelmek istemiyorlar bende regenlere yönelip bana en uygun olacak isimleri almaya çalıştım inşallah takıma katkı sağlarlar![]()
Bu sene gelecek o kupalar.![]()
Transferler genel anlamda iyi hocam yalnız forvet Gill in pozisyon alması ve soğuk kanlılığı düşük o bazı pozisyonlarda gol kaçırması anlamına gelebilir onlara dikkat et
Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Ayak
Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2. Ayak
Ne yazık ki hazırlık kampına geç başlamamızın olumsuzluğunu yaşadık henüz 2 maç yapmışken karşımıza birden Ajax'ı koydular, transfer yapmaktan eleme maçını unuttuk.Yolumuza Avrupa Liginde devam edicez...
UEFA Avrupa Ligi Eleme Turundaki Rakibimiz
Direk ajaxın gelmesi kötü olmuş hocam ama avrupa da şampiyonluk olsun hedef şimdi .
Para açısından şampiyonlar ligi daha iyiydi ama başarı olarak da Avrupa Liginde başarılı olacağımıza inanıyorum hocam morali bozmak yok![]()
Kötü olmuş Ajaxın gelmesi. tabi buda seri başı olmadığının acısı.
Uefa Avrupa Ligi daha doğru bir hedef, Şampiyonlar Liginden direk elenmekte vardı, en azından karşına daha denk takımlar gelecektir başarılar.
...
Hocam süper ligde açınca anladım senin durumu gerçekten fb le gs kaybetmiyor hiç ya![]()
Şansın yok hocam senin![]()
Benimde hedefim ŞL idi fakat olmadı bunda en büyük hata bende zaten transferlere yoğunlaşayım derken hazırlık kampını unuttuk aslında hazırlık maçlarını ayarlamak asistanımın görevi ama her sene 1-2 maç ayarlıyor başkada birşey yapmıyor anlam veremedim...
Keşke dostum çok geç artık...
Aslında Ajaxın veya bi başka takımın gelmesi sorun değildi sorun bizim hazırlık kampına geç girmiş olmamızdı...
Teşekkürler bu sene hedefim başarı değildi ŞL den en iyi finansla ayrılmaktı olmadı Uefa'da yola devam![]()
[QUOTE=XelcukGS;2379450]Aynen ilk haftalardan itibaren puan kaybetmeden ilerleyebilirsen şampiyon oluyosun yoksa imkansıza yakın
aynen hocam ya gs le fbyi deplasmanda yendim yinede liderliği alamıyorum adamlardan![]()
Ajax kötü olmuş ya, hocam bu sezon hedef Şampiyonluk. Yıldızları elimizde tutmaya bakalım
Sağlık olsun![]()
Geçmiş olsun hocam ileride alırız intikamını![]()
İyi lige morelli başlamışız![]()
Transfer yok mu hocam ?
Bu arada Fenerbahçe ye şansın tutmuyor bir türlü