Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şu maçta hakem bişi yapmadı diyenlere diyecek bişey bulmak zor ya çok taraflı bakıyorlar ya da maçı izlememişler.,

Bazıları sırf tahrik amaçlı yazılar yazıp , resimler koyuyor acaba ne zaman ceza alıcaklar merakla bekliyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şu maçta hakem bişi yapmadı diyenlere diyecek bişey bulmak zor ya çok taraflı bakıyorlar ya da maçı izlememişler.
    Her maçta hakemi bahane ediyoruz.Kazanınca'da kaybedince bıktım artık "HAKEMDE,HAKEM,HAKEM" insan bir kerede kendi oyununa bakar.Her maçtan sonra hakemi ortaya atıyoruz.Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.Günümüzde ne hakem hataları oluyor.Her maçta.Sen iyi top oynama,hiç bir şey yapma sonra HAKEM ? Hakem cok iyi maç yönettiğini farz edelim.Sonra yan hakeme saldırırız.Onlarda iyi oldumu MHK'ye saldırırız."Neden bize bu kadar iyi maç yöneten hakemler veriyorsunuz biz şidi kime saldırıcaz ? "diye.Sadece oynadığımız kötü futbolu ört bas ediyoruz bu hakem muhabettiyle başka bir şey değil.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Her maçta hakemi bahane ediyoruz.Kazanınca'da kaybedince bıktım artık "HAKEMDE,HAKEM,HAKEM" insan bir kerede kendi oyununa bakar.Her maçtan sonra hakemi ortaya atıyoruz.Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.Günümüzde ne hakem hataları oluyor.Her maçta.Sen iyi top oynama,hiç bir şey yapma sonra HAKEM ? Hakem cok iyi maç yönettiğini farz edelim.Sonra yan hakeme saldırırız.Onlarda iyi oldumu MHK'ye saldırırız."Neden bize bu kadar iyi maç yöneten hakemler veriyorsunuz biz şidi kime saldırıcaz ? "diye.Sadece oynadığımız kötü futbolu ört bas ediyoruz bu hakem muhabettiyle başka bir şey değil.
    Çok iyi oynadığımızı söylemedim farkettiysen. İsterse takım 2 pas yapamasın bu hakemin hatalarını örtemez.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çok iyi oynadığımızı söylemedim farkettiysen. İsterse takım 2 pas yapamasın bu hakemin hatalarını örtemez.
    Bende onu demedim zaten İyi oynayıp galip gelsekde hakem.Kötü oynayıp kaybetse HAKEM.Ben oyunda hekemlik bir şey görmedim.Coğu kararı doğruydu.Yani hakemi orataya atıp arkasına sığınmak fenerbahce bu kadar küçük takım mı ?

@UaBurak

Hiç sanmıyorum hakemlerden falan bahsederiz.Yeni bir şeyler buluruz herhalde

Mesaj Yetkileri