Şu maçta hakem bişi yapmadı diyenlere diyecek bişey bulmak zor ya çok taraflı bakıyorlar ya da maçı izlememişler.,
Bazıları sırf tahrik amaçlı yazılar yazıp , resimler koyuyor acaba ne zaman ceza alıcaklar merakla bekliyorum.
Şu maçta hakem bişi yapmadı diyenlere diyecek bişey bulmak zor ya çok taraflı bakıyorlar ya da maçı izlememişler.,
Bazıları sırf tahrik amaçlı yazılar yazıp , resimler koyuyor acaba ne zaman ceza alıcaklar merakla bekliyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Her maçta hakemi bahane ediyoruz.Kazanınca'da kaybedince bıktım artık "HAKEMDE,HAKEM,HAKEM" insan bir kerede kendi oyununa bakar.Her maçtan sonra hakemi ortaya atıyoruz.Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.Günümüzde ne hakem hataları oluyor.Her maçta.Sen iyi top oynama,hiç bir şey yapma sonra HAKEM ? Hakem cok iyi maç yönettiğini farz edelim.Sonra yan hakeme saldırırız.Onlarda iyi oldumu MHK'ye saldırırız."Neden bize bu kadar iyi maç yöneten hakemler veriyorsunuz biz şidi kime saldırıcaz ? "diye.Sadece oynadığımız kötü futbolu ört bas ediyoruz bu hakem muhabettiyle başka bir şey değil.
Bende onu demedim zatenİyi oynayıp galip gelsekde hakem.Kötü oynayıp kaybetse HAKEM.Ben oyunda hekemlik bir şey görmedim.Coğu kararı doğruydu.Yani hakemi orataya atıp arkasına sığınmak fenerbahce bu kadar küçük takım mı ?
@UaBurak
Hiç sanmıyorum hakemlerden falan bahsederiz.Yeni bir şeyler buluruz herhalde![]()