Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Tebrikler Galatasaray. Geçmiş Olsun Fenerbahçe.
    discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
    yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle kaybetmeyi haketmedik. Galatasaray'dan daha iyi oynamamıza rağmen maçı tuhaf şekilde kaybettik. Hakem maçı katletti. Meireles'in aynı faul 2 defa yapıldı vermedi kontra oldu, Meireles yapınca sarı kart. Kaç kişi var geride, nasıl kontrayı kesiyormuş? Defansın tamamı gerideydi. Hele Sezer'in sarı kartını hakemin kendisi bile açıklayamaz.

Bu maçın hakkı beraberlikti. Başka bir hakem olsa o ilk golden önce faul verilmeyecek, maçın seyri değişecek. Bu sene hakemlerden çektiğimiz nedir? Ucuz faullere sarı kart göstermek için fırsat aramak hakemlik değil, fırsatçılık.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

baktığımız zaman ligdeki en iyi kadro fenerbahçe'de fakat teknik direktör olarak belkide ligdeki en kötüde fenerbahçe'de.
    Kimsesiz bu puslu gecede bırakmam BEŞİKTAŞ'ım seni...

Nesil
    2006

Öncelikle Galatasaray'a tebrikler.

Ben bu kadar ruhsuz bir maç, bu kadar iğrenç bir futbol izlemedim. Kosaca bir derbi oynandı iki takım ceza sahasının içinden şut çekemedi. 2-1 biten bir derbi nefesleri kesti derler, Fenerbahçe ikinci yarı tamamen kontrolünde durmadan pas yaptı. Galatasaray koskaca 90 dakika şut çekmeden 2 gol attı.

Bu iki takımızda bizi Avrupa'da temsil ediyor; ama umut verici hiçbirşey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yekta Meireles'den bacak arası yedikten sonra yaptığı engellemede neden kart görmedi ya da neden faul çalınmadı merak ettim.

Pek bir farkı yok pozisyonların ki Meireles hareket halinde en ufak bir temas bile dengeyi bozar.

Her neyse tebrik ederim Galatasaray'ı ama iyi oynadık kazanmayı hak etmiştik olmadı..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son yıllarda izlediğim en kötü derbi maçıydı.Galibiyete bile sevinemedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kazanmaktan çok Fenerbahçe'nin yıllardır pozisyon bulmadan kazandığı maçların az da olsa öcünü alabildiğimiz için seviniyorum. Fenerbahçeli arkadaşlara geçmiş olsun, tebrikler Galatasarayım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    baktığımız zaman ligdeki en iyi kadro fenerbahçe'de fakat teknik direktör olarak belkide ligdeki en kötüde fenerbahçe'de.
    Skorun Aykut Kocaman ile nasıl bir alakası olabilir ki? Fenerbahçe yenilince Aykut Kocaman, Galatasaray yenilince Fatih Terim çok kötü olur. Skor ile futbolun hiçbir alakası yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hahaha

Oynamadan 2-1 kazandık.Tebrikler Aslanlarımıza.
    Last edited by LaigLeNoiR : 17.Aralık.2012 at 00:19

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler aslanlarımıza, helal olsun sizlere.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Krasic girince baya rahatladım doğrusu. Kuyt çok tehlikeli oynuyordu. Ancak yine Fenerbahçe'den bir karambol golü bekliyordum. Fenerbahçe daha iyi oynadı diyen varsa maçı bir daha izlesin. Evet ilk yarıda bizim attığımız golden sonra Fenerbahçe 10-15 dakika iyi oynadı ama maçın genelinde doldur-boşalt oynadı ki bu Fenerbahçe'de ilk kez gördüğüm bir durum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bir hakem bir maça nasıl etki eder örneğini gördük. Kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş Meireles'e şaka gibi bir kırmızı kart , gözünün önünde Meireles'i çekiyolar aynısında oynatır belki gol yicez devam ettiriyor Meireles yapınca tak faul+sarı kart. 2 duran top 2 gol yedik başka da pozisyonu yok zaten galatasarayın. 2. yarı ilk yarıda ki kadar etkili değildik belki ama maçı kesinlikle kaybetmeyi haketmedik beraberlik en makul sonuçtu ama sağolsun hakem ondan da etti.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben şunu öğrendim kariyerinde kırmızı kart görmeyen insan bir maçta rakibini doğrasa bile atılazmıs. Çünkü kırmızı kart görmemiş hiç.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bide pozisyonsuz kazanmışız, çok terbiyesiz takımız ha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her Galatasaray maçında skandal hakemlerle oynuyoruz. Yazık.

Onun dışında maçı çok hakedecek bir şey yapmadık zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aykut kocaman ve gene hüsran şaşırmadım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok kötü bir derbiydi.İlk defa kötü oynayarak Fener maçı kazandık.Fenerbahçe de o kadar ahım şahım bir futbol oynamadı.Neyse ki kazandık.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçtan hiçbir keyif alamadım Bekir futbol aşkımı bitirdi zaten maçın basındaki sacmalıgıyla.Bekir büyük maçlarda oynayamıyor top ona her geldiginde canlı bomba demektir Egemen gibi bir adam varsa sende büyük maçlarda onu oynatacaksın bunun baska bir izahı yok.

Stoch için 77. dakikaya kadar bekleyecegine 55 gibi alsa kontralarla pozisyon bulabilirdik.Krasic'e gelince kimse umut baglamasın ona Krasic'ten bir halt olmaz devre arası olmasa bile sezon sonu %100 yolcu.Baroni her zamanki gibi berbattı Sezer 2. yarı bası girse orta alandan daha organize çıkabilirdik.Takımın en iyi pas atan orta alanı yöneten oyuncusu Meireles bile bu maçta bakmadan bodozlama paslar attı.

Kısacası Aykut Kocaman dönemindeki bir derbiyi daha sinir stres icinde 1 gram zevk alamadan bitirmis olduk.Gs süper dehset top oynadıgından mı her maça üstün baslıyor tabiki de hayır biz her zaman ilk 10-15 dakikayı kendi yarı alanımıza cekilip hadi artık at Gs diye bekliyerek geciriyoruz.Aykut Kocaman döneminden önceki derbilerde bunu biz yapardık ilk 15-20 dakika rakibe kabus yasatır golü bulurduk ama şimdi nerdee.

Görünüse göre gelecekteki Gs maçlarıda bizim icin zehir zıkkım icinde gececek.
    Ve son bir ekleme daha aynı pozisyonda Meireles'i çeken adama sarı kart göstermeyip Meireles'e 2. sarıyı verip atan hakeme art niyetini açıkca belli etmistir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geçtiğimiz yıllıarda Fenerbahçe tabiri caiz ise şansa bala attığı goller ile galip geliyordu bence bu maç karşı takımın nasıl hissettiğini gösterdi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe ezdi mi bizi pardon nedir bu Barca gibi oynamış bir Fenerbahçe anlatılıyor.Hayır aynı maçı bende seyrediyorum ama ben öyle aman aman oynamış galibiyeti kaçırmış bir Fenerbahçe göremedim.Yorum farkı galiba.Neyse kazandığımız için mutluyum.Fenerbahçe'yi yenmek her zaman güzeldirİki takımı da tebrik etmek lazım mücadeleden dolayı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Futbol mu.. Burda yeni bitti..

Futbol yoktu sahada galatasaray resmen öldürdü oyunu yaptığı aşırı defansif oyun mahvetti orta saha'yı.Gelelim fenere boşluklara pas atarak bir şeyler yapmaya (ÇALIŞTI) bugün iki takımda iyi değildi.Hatta cok kötüydü.Bugün oynanan Ordu-Antalya maçı bu maçtan kat kat daha iyiydi.İkinci yarı'da yazdığım taktiği uygulamaya koydu Fatih Terim.İşin acıkcası kötü futbol,derbiye yakışmayan oyun izledik.Bunlar Ülkemizin en iyi iki takımı (!) Avrupa'ya kök söktüren iki takım.

Baroni-Sezer Değişikliğini yapan Aykut Kocamana şapka cıkartıyorum.Orta saha zaten kapalı sen iyice göbekten yarmaya calışan adam al.Ayağında top tutan,calım atan SEZERİ oyunu alıyorsun.

Ayrıca Umut-Yekta değişikliği anlam veremedim ? Burak maç boyunca hiç bir şey yapmadan oyunda kaldı.

Ayrıca son 15 dakika inatla ve inatla Krasic tarafından oynayan fenerbahce'ye anlam veremedim.Bir topu soldan STOCH olduğu kanattan oynasa kesinlikle 1 go bulurduk.Bunu 90+3 gibi bir sürede gördük.Neler yaptığını.

Miereles KIMIZIYI HAK ETTİ.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Krasic girince baya rahatladım doğrusu. Kuyt çok tehlikeli oynuyordu. Ancak yine Fenerbahçe'den bir karambol golü bekliyordum. Fenerbahçe daha iyi oynadı diyen varsa maçı bir daha izlesin. Evet ilk yarıda bizim attığımız golden sonra Fenerbahçe 10-15 dakika iyi oynadı ama maçın genelinde doldur-boşalt oynadı ki bu Fenerbahçe'de ilk kez gördüğüm bir durum.
    aynen

buda maçın istatikleri

bu arada hakem maçı katletmişte haberimiz yokmuş yazık ya savunmalarıda şu kariyerinde kırmızı kart görmeyen meireless e adamın yaptığı sarı kart daha öncedende sarı kartı var napıcak bu adam kariyerinde kırmızı yemedi diye vermicekmi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasarayım

Selçuk senin o sağ ayağınla zekana kurban olayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ömer temelinin ne kadar haklı olduğunu gormuş olduk. Yazık çok yazık.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İyi oynayana 3 puan vermiyorlar diyorlardı biz de iyi oynamadan kazandık bu sefer. Kötü mü yaptık

İşin şakası bir yana iyi oynamamış olabiliriz ama Hamit'in direkten dönen şutu, Burak'ın iyi kontrol edemediği pozisyon (karşı karşıya kalacaktı), 2.yarıda Hamit'in ortasında Melo'nun kafa vuruşu (Mehmet Topal'a çarpmasa goldü büyük ihtimalle), gene Melo'nun şutunda Volkan'ın kurtarışı, Melo ve Selçuk'un yay üzerinden rahat pozisyonda isabetsiz şutları gibi gol atabileceğimiz iyi pozisyonlar bulduk.

Fenerbahçe'nin ise ilk yarıda Caner'in çaprazdan şutu ve 2.yarıda Mehmet Topal'ın gene çaprazdan etkisiz kafa vuruşu dışında pozisyonu yok hatırladığım kadarıyla.

Meireles'in 2 sarı kartı da %100 doğruydu. Rakibini çekersen net sarı kart, neyi tartışılıyor ki. Ben asıl hakeme yaptığı o hareketten dolayı kaç maç ceza alacak onu merak ediyorum. Sezer'in sarı kartı ise ağır gibiydi ona katılıyorum.
    Last edited by Walter Sakana : 17.Aralık.2012 at 01:09 Reason: ekleme

Nesil
    2007

Başlamış bahaneler.

Hakem mi kötüydü? Bence de kötü olabilir Caner'e kart bile çıkmadı kaç hareket daha yapması lazımdı acaba sormak lazım. Onun dışında aşırı bir hatası yoktu.

Fenerbahçe mi iyi oynamış? Peh Genel olarak Galatasaray üstünlüğü vardı diyemem ama kesinlikle ezilmedik de. Zaman zaman iki takım da etkili oldu ama pozisyon bulamadı. Sıkıcı bir maçtı. Kazanmamız iyi oldu. Tebrikler aslanlarımıza

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şu maçta hakem bişi yapmadı diyenlere diyecek bişey bulmak zor ya çok taraflı bakıyorlar ya da maçı izlememişler.,

Bazıları sırf tahrik amaçlı yazılar yazıp , resimler koyuyor acaba ne zaman ceza alıcaklar merakla bekliyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şu maçta hakem bişi yapmadı diyenlere diyecek bişey bulmak zor ya çok taraflı bakıyorlar ya da maçı izlememişler.
    Her maçta hakemi bahane ediyoruz.Kazanınca'da kaybedince bıktım artık "HAKEMDE,HAKEM,HAKEM" insan bir kerede kendi oyununa bakar.Her maçtan sonra hakemi ortaya atıyoruz.Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı.Günümüzde ne hakem hataları oluyor.Her maçta.Sen iyi top oynama,hiç bir şey yapma sonra HAKEM ? Hakem cok iyi maç yönettiğini farz edelim.Sonra yan hakeme saldırırız.Onlarda iyi oldumu MHK'ye saldırırız."Neden bize bu kadar iyi maç yöneten hakemler veriyorsunuz biz şidi kime saldırıcaz ? "diye.Sadece oynadığımız kötü futbolu ört bas ediyoruz bu hakem muhabettiyle başka bir şey değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Doğru düzgün takımının galibiyetine sevinen tüm Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ediyorum. Bir maçın iki farklı yorumu olmaz, yorumları okudum, uaBurak'ın söylediği şeylerin çoğuna katılıyorum, ek bir yorum yapmıyorum takımlar hakkında. Hakem içinse, Meireles'in atıldıktan sonraki el hareketini hakettiğini söylüyorum sadece, bariz net hataları yoktu, ancak çoğu durumda takdir hakkını rakibimizden yana kullandığını düşünüyorum. Mesela Meireles'i attığı pozisyon onun 5-10 dk öncesinde Meireles'in kolundan çekilip durdurulduğu ve faul çalınmayan pozisyondan maalesef hiç bir farkı yoktu. Biz çok bir şey oynamadık, çok itiraz edemeyeceğim. Maçın hakkı 0-0 falandı bence. Ceza sahası içinden pozisyon yoktu. Ama işte gol atan kazanıyor yapacak bir şey yok. Tekrardan tebrikler düzgün sevinen arkadaşlara.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım Aykut Kocaman ve Fenerbahçe'li oyuncular da yenilgiyi hakeme bağlar, nerede hata yaptık, neyi eksik yaptık diye düşünmez, işimize gelir bu durum.

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri