Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 57. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
17.Aralık.2012, 01:09
Hakem gayet guzel yönetti maci. Beni bile sasirtti acikcasi.
Maca gelecek olursak, derbi gibi bir derbi havasi yoktu bende mactan önce. Zaten mac beklentilerin altinda kaldi cogu kisi icin, benim icinde.
Dogru duzgun bir fotbol izleyemedik iki taraftanda. Iki takimda kötuydu. Ama illa birisi azda olsa digerinden daha iyi olmasi lazimsa, oda bizdik Galatasaray. Yani hakeden kazandi diyebiliiriz.
Öne gectigimiz zaman geriye cekilmemiz cok yanlis, Fener golu öyle buldu. Skor 2-1 iken zaman zaman geri cekilmeler oldu, ordada 2-2 olabilirdi. Geri cekilmedigimiz zamanlarda ustun olan bizdik.
Selcuk'un frikik golu son zamanlarda gördugum en guzel frikik gollerinden biridir.
Son dudukten sonraki Gangnam Style sarkisi heralde göndermeydi ama yine yakismadi. Galatasaray ruhunu ortaya koyan bir muzik olsaydi daha guzel olurdu.
Burak Yilmaz Umut Bulut'un yerine cikmaliydi. Umut kalmaliydi.
Fenerbahce
Yavas yavas bende inanmaya basliyorum Aykut Kocaman faktörune. Belki eldekilerle bukadar olur ancak bilemiyorum, pek maclarini izleyemiyorum.
Meireles'i övenler doluydu transfer olurken ama abartarak övenler vardi, ben hala paranin karsiligini verdigini görmedim, belki oda pek maclarini izleyemedigim icindir, ne biliyim.
Caner belki baska mac olsaydi cift saridan atilabilirken bu macta galiba kart görmedi. Caner'in varligi Fenerbahce'ye zarar.
Baroni'nin varligi Fenerbahce'ye zarar.
Mehmet Topal'i bugun pek fazla göremedim. Gereksiz bir transfer.
Moussa Sow cok iyi bir forvet ama arkasinda bir Alex yok malesef, nekadar ugrassa nafile.
Twitter'da Volkan yerine Serkan Kirintili'yi kullanalim diyen Fenerliler bile gördum, yok artik! Volkan olmasaydi......
Mesaj Yetkileri