Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

El hareketi de yapmış olabilir ancak benim aklıma Yekta ile olan pozisyondan belki eline bir cizik falan gelmiştir onu gösteriyor diye bir şey geldi

Tabii sadece bir tahmin ben Yekta'ya faul çalınmazken, Meireles'in kart görmesi konusunda bir hata yapıldığını düşünüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Hakem gayet guzel yönetti maci. Beni bile sasirtti acikcasi.

Maca gelecek olursak, derbi gibi bir derbi havasi yoktu bende mactan önce. Zaten mac beklentilerin altinda kaldi cogu kisi icin, benim icinde.

Dogru duzgun bir fotbol izleyemedik iki taraftanda. Iki takimda kötuydu. Ama illa birisi azda olsa digerinden daha iyi olmasi lazimsa, oda bizdik Galatasaray. Yani hakeden kazandi diyebiliiriz.

Öne gectigimiz zaman geriye cekilmemiz cok yanlis, Fener golu öyle buldu. Skor 2-1 iken zaman zaman geri cekilmeler oldu, ordada 2-2 olabilirdi. Geri cekilmedigimiz zamanlarda ustun olan bizdik.

Selcuk'un frikik golu son zamanlarda gördugum en guzel frikik gollerinden biridir.

Son dudukten sonraki Gangnam Style sarkisi heralde göndermeydi ama yine yakismadi. Galatasaray ruhunu ortaya koyan bir muzik olsaydi daha guzel olurdu.

Burak Yilmaz Umut Bulut'un yerine cikmaliydi. Umut kalmaliydi.

Fenerbahce
    Yavas yavas bende inanmaya basliyorum Aykut Kocaman faktörune. Belki eldekilerle bukadar olur ancak bilemiyorum, pek maclarini izleyemiyorum.

Meireles'i övenler doluydu transfer olurken ama abartarak övenler vardi, ben hala paranin karsiligini verdigini görmedim, belki oda pek maclarini izleyemedigim icindir, ne biliyim.

Caner belki baska mac olsaydi cift saridan atilabilirken bu macta galiba kart görmedi. Caner'in varligi Fenerbahce'ye zarar.

Baroni'nin varligi Fenerbahce'ye zarar.

Mehmet Topal'i bugun pek fazla göremedim. Gereksiz bir transfer.

Moussa Sow cok iyi bir forvet ama arkasinda bir Alex yok malesef, nekadar ugrassa nafile.

Twitter'da Volkan yerine Serkan Kirintili'yi kullanalim diyen Fenerliler bile gördum, yok artik! Volkan olmasaydi......

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Meireles yapınca birşey yok, Sabri yapınca aauuvvv.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk yarısı tempolu, 2. yarısı zevksiz bir maç izlediğimi düşünüyorum. Maçta çok fazla öne çıkabilen bir futbolcu olmadı ve genel olarak iki takım futbolcularını da beğenmedim, oynadıkları futbol açısından. Meireles'e yapılan harekete devam denmesi ve sonrasında Meireles'in yaptığı faule 2. sarıdan kırmızı kart verilmesi dışında hakemin konuşulacağı çok bariz bir pozisyon yoktu bence. Bu galibiyetle birlikte, G.Saray da ilk yarıyı lider kapatmayı büyük oranda garantiledi. Antalya, eksik maçıyla birlikte kalan 2 maçını kazanırsa ve G.Saray, Avni Aker'den eli boş dönerse; ancak o şekilde liderliği kaybedecek.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu hareket hiç bir şey oynamayan Meireles'in taraftarına hoş görünmek amacıyla yaptığı bir hareket ve görüyorum ki bazı Fenerbahçe taraftarlarının hoşuna da gitmiş, bence yanlış bi tutum.

Ayrıca maç hakkında yorum yapmadan Caner'e değinmek istiyorum, maç boyunca Eboue'ye uyguladığı agresif tavırlar, Hasan Ali'nin golü sonrası Galatasaray taraftarlarına yaptığı heraket hiç hoş olmadı, taraftara yaranmak bizim ülkemizde büyük iş kabul ediliyor olsa gerek.

Son olarak takımım kazandığı için mutluyum, tüm renktaşlarımı ve takımımı da tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Meireles'in hem hakeme yaptığı hareket var. Hem de hakeme ve taraftara tükürdüğü yönünde söylentiler var. Bunlar doğruysa Engin'e 12 maç ceza veren, aynı durumdaki Hagi'ye 6 maç ceza veren kurumları tekrar görmek gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TT Arena'da olaysız bir derbi daha. Sahaya atılan yabancı cisim yok. Rakip oyunculara taciz yok. Toplu halde küfürler yok. Irkçı hareket yok. Bizim İnönü'de, Saraçoğlu'nda oynadığımız derbileri düşünüyorum da helal olsun Galatasaray taraftarına bir kez daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    TT Arena'da olaysız bir derbi daha. Sahaya atılan yabancı cisim yok. Rakip oyunculara taciz yok. Toplu halde küfürler yok. Irkçı hareket yok. Bizim İnönü'de, Saraçoğlu'nda oynadığımız derbileri düşünüyorum da helal olsun Galatasaray taraftarına bir kez daha.
    2-1 önde giderken 90.dakikada herhangi bir FB'li oyuncu hiçbirşey yokken kendini yere bırakıp penaltı kazansaydı ve maç 2-2 bitseydi bu sayede eminim yine öyle olacaktı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sıkıcı ve vasatın altında bir maçtı hakemin bariz bir hatası yoktu hakeme laf edenleri biraz empatiye davet ediyorum ve son olarak hem caner hem eboue saçma sapan hareketler yapıp ortalığı gerdiler ikisine de yazıklar olsun meireles e gelince hakem faulü vermedi diye senin oyunu bırakma hakkın yok seni destekleyen 20 milyon fenerbahçeli taraftar var yaptığın taraftara büyük ayıp ve logoyu öpmek öyle sevgisinden değil özründen dolayı yaptığını düşünüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

http://www.youtube.com/watch?v=C0D5mzMziAY

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Süpersin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    2-1 önde giderken 90.dakikada herhangi bir FB'li oyuncu hiçbirşey yokken kendini yere bırakıp penaltı kazansaydı ve maç 2-2 bitseydi bu sayede eminim yine öyle olacaktı
    varsayımlarla mı yargılayalım taraftarları?

Biz geçen sezon da ondan önceki sezon da Fenerbahçe'ye yenildik bu sahada. Beşiktaş'la play-off'taki maçta 2-0 öndeyken 2-2 berabere kalarak çok çok kritik 2 puan kaybettik. Bu bahsettiğim maçlarda herhangi bir olay çıktı mı?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence bu görüntüleri tekrar gündeme getirmenin bir anlamı yok galatasaray arenada oynarken hiç böyle bir şey yaşamadı taraftar kulübüne zarar vermek istemiyor doğru olanı yapıyorlar tebrikler 52bin kişiye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız @Walter Sakana TT Arena'da demiş.
    Demiş de maçın başında toplu halde Fenerbahçe'ye sağlam küfrü bu kulaklar işitti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Böyle olsaydı şöyle olsaydıyla olmuyor gerçekten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Murat orada 3-3'lük maça taş atmış binevi aslında Burak'ı kastetmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cümleler geneli içeriyor Sadece gecen sene oynanan maçlardan bahsetmiyor
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Aralık.2012 at 01:35

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız @Walter Sakana TT Arena'da demiş.
    Demiş de maçın başında toplu halde Fenerbahçe'ye sağlam küfrü bu kulaklar işitti.
    Avrupa ve Kupa maçlarında siz etmediniz mi ? Bunu savunmuyorum kötü birşey ancak her takım taraftarı yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Süpersin
    TT Arena'da olaysız bir derbi daha.
    okuduğumuzu iyi anlayalım

Galatasaray TT Arena'ya geçtiğinden ve özellikle de Ünal Aysal yönetimi başa geldiğinden beri geçerli bu yazdığım.

Allah kerim Fatih Terim!

Keep calm and Bekir Irtegün diyorum muazzam bir gol atti tesekkürler Bekir.

Istedigimiz sonucu aldik sahada mücadele eden aslanlarimiza hersey helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

2 sene önce basket maçında yenip şampiyon olduğumuzda yapılanları ne çabuk unuttunuz ? basket seyircisi , futbol seyircisi falan bunlara sığınmayın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim yine takviye dedi basın toplantısında 1-2 diyor, 3 olsa çok daha iyi olur.

Semih'e nazar değmesin ya, özette de izledim yine çok soğukkanlığı, karşısında kim olursa olsun bir standart yakaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Avrupa ve Kupa maçlarında siz etmediniz mi ? Bunu savunmuyorum kötü birşey ancak her takım taraftarı yapıyor.
    Ben biz etmiyoruz demedim ki. Bugün hiç toplu halde küfür edilmedi sözüne istinaden yazdım : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    2 sene önce basket maçında yenip şampiyon olduğumuzda yapılanları ne çabuk unuttunuz ? basket seyircisi , futbol seyircisi falan bunlara sığınmayın.
    Şimdi bunları tekrar gündeme getirmenizin amacı büyük ihtimalle yine tartışma yaratmak...

Evet büyük terbiyesizlik büyük ayıp bu olaylar ama artık böyle bir şey olmuyor işin sevindirici yanı bu daha 7 ay öncesinde yaşanan olayları hepimiz hatırlıyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Murat orada 3-3'lük maça taş atmış binevi aslında Burak'ı kastetmiş.
    Doğru, peki Eboue'nin günahı neymiş o dakikaya kadar

Neyse konu başka yerlere gitmesin.

@balde_mir_07

duydum diyorsan doğrudur, ben duymadım kaçırmışım ya da maç başlamadan öncesini kastediyorsan o kısmı izlemedim. Maç içerisinde duymadım ama. Tek bir pozisyon var canımı sıkan, çok sevdiğim Gökhan Gönül taç kullanırken arkasında bizim 1-2 taraftar bağırıyordu (muhtemelen küfrediyordu), onlara çok kızdım bari Gökhan'a etmeyin diye.

Bi de bu konudan bağımsız ama Muslera'ya da kızdım Bekir'e abartı tepki gösterdi. Bekir de efendi bir futbolcu, severim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Şimdi bunları tekrar gündeme getirmenizin amacı büyük ihtimalle yine tartışma yaratmak...

Evet büyük terbiyesizlik büyük ayıp bu olaylar ama artık böyle bir şey olmuyor işin sevindirici yanı bu daha 7 ay öncesinde yaşanan olayları hepimiz hatırlıyoruz...
    yahu Galatasaray taraftarı olay çıkarmaz deniyor ben de çıkardığını söylüyorum. ne yapayım gündeme getirmeyip bunlar olmadı mı diyim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen öyle tartışma çıkarmaktan başka bir şeye yaramıyor bu mesajlar.Biz bugünü konuşuyoruz bugün taraftar sorun çıkarmadan takımını destekledi.Geçmiş değil sadece bugün diyoruz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

İşler iyi giderken delimi bu adamlar niye küfür etsin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

yahu Galatasaray taraftarı olay çıkarmaz deniyor ben de çıkardığını söylüyorum. ne yapayım gündeme getirmeyip bunlar olmadı mı diyim.
    Kimse olay çıkarmaz demedi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oldu hepimziim ayıbı şahsen tüm takımlarımız olay çıkardı spor anlayışımız çok zayıf kutuplaşan bir millet olmaya başladık en ufak sebepten tartışmaya başladık ama bugün olay çıkmaması tebrik edecek hale geldik o durumda kaos içindeyiz beceremiyoruz beraber maç izlemeyi...

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri