Quote Originally Posted by erdem344 View Post
Krasiçi niye aldık acaba ?

düşünüyorum bi türlü bulamadım kaytı alırken acaba forvet diyemi aldık yoksa sol açık diyemi sol açık diye aldıysak neden sağ açıkda oynuyor forvet diye aldıysak neden sağ açık oynuyor sağ açık diye aldıysak neden krasiçi aldık krasiçi sol açık diye aldıysak neden caner oynuyor caner ve stoch sol açıkta varken krasiçi neden aldık krasiçi madem aldık neden oyatmıyoruz çok tuhaf anlayan varmı
krasic aziz yildirimin hevesiyle alakali. kac yildir pesindeydi, firsat olunca aldi. aykut kocamanin dahli yoktur bence, o da stoch bu kadar formda bir sezon gecirmisken hayatta istemezdi krasici. ancak malum durum baskan hapisten falan cikti, bunun etkisi buyuk. hala bazi duygusalliklarla yonetiliyor klupler. serbest kalir kalmaz bir nevi transfer sovu yapti kendince ama fena kazik yedi bence

takima gelirsek, ben her gecen gun daha iyiye gittigini goruyorum takimin. alexle gecen 8 yilin ardindan takima yeni bir karakter kazandirmak kolay degildir herhalde. hele ki takimin beyni durumunda bir alex ise soz konusu. ya alexin yerini doldurmaliyiz ya da yeni bir duzene gecmeliyiz. yeni duzeni secen aykut kocaman da bazi zorluklar yasiyor. uzun suredir takimin basinda oldugu halde ilk defa bu sene istedigine yakin bir kadro kuruldu. gecen 2 yili kimse burda konusmamali, bana gore aykut kocaman bu senenin basinda, hatta alex gittikten sonra goreve baslamistir. bu yuzden bu kadar cabuk kellesini istemek acimasizlik olur. istedigine yakin bir kadro dedim cunku hala tam bir kadro degil. misal sow icin bir yedek yok, ortasaha takviye istiyor, krasic fiyaskosu da var vs. goruntude iyi bir takim gibi olsa da eksik yani cok fazla. umarim devre arasi falan takviyeler yapilir.

gs maci icin de bazilari mahkum falan oynadik demis ama sanirim macin heyecaniyla falan edilmis kelamlar bunlar. oyle bir durum yoktu cunku, gs abartilacak bir oyun sergilemedi. biz de oyle. mac konusunda da bahsettim, bizim kadar onlar da daha cok kesici adamlari tercih ettiler. hal boyle olunca pozisyonsuz bir mac oldu. gecen seneki ilk yaridaki yenildigimiz mac gercekten tam bir husrandi ama o gunku psikolojisi cok bozuktu takimin. bugun oyle bir seyden soz edemeyiz. macin hakki beraberlikti ama pozisyonsuz macta kaybettik. deplasmandan almak isteyecegin sonuc bana gore beraberliktir zaten. kimse geyik yapmasin, her maca kazanmak icin cikmaliyiz diye. rakibinden deplasmanda 1 puan almaktir ilk hedefin. kazanirsan da bu isin cilegi olur tabi bu kafa kafaya oldugumuz rakipler icin, anteple falan oynarken kazanmaya gidersin