Sayfa 284 / 447 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
8,491 ile 8,520 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307855SXQ

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307885SXQ

Ne fark eder ki , Caner'in demediği gün gibi açıkken cezayı almadı mı Meireles de alır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalan haber uzmanı Esat Dergi haberinin kaynağı ne ? Bizzat kendisi mi konuşmuş bu isimlerle.

Ayrıca diyelim ki doğru, 1000'de 1 ihtimal bu tabii, e ne olacak yani ? Yapmamıştır demek için 3. şahıslardan fikir alınması kadar saçma bir şey yok, olay oyuncu ve hakem arasında. İkisi de yapar savunmasını, karar verilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim görüşüm şudur ; tek doğru olarak hakemin raporunun kabul edilmesi saçma. oyuncuya söz hakkı verilmiyor. Aynı şey Canerde oldu işte. hakem raporu öyle diye değişmedi , neymiş ek rapor sunması gerekmiş hakemin. üstüne itiraf bile vardı. 'Lan' kelimesini ben kullandım dedi Veysel . (Lan küfür olarak kabul edildi ama Veysel cezasız kaldı ) Garip bir ülkede yaşıyoruz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazı itirazlar duruşmalı yapılmıyor mu ? Yani ceza geldikten sonra illa ki tahkime gidilecek. Ayrıca hakem niye iftira atsın, basının yazdığı şeyler doğru olmayabilir rapor hakkında spekülasyon yapıyor olabilirler. Meireles zaten konuştu, Esat'ın masa başı haberlerine gerek yok. Bu haberlere bakarak az ceza beklentisine girerseniz aksi durumda hayal kırıklığı olması normal tabii.

Caner olayında TFF berbat bir tutum sergiledi. Orada Veysel'in de hatası var yalnız, sözünün arkasında durmuş olsa bence Caner ceza almazdı.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Meireles çok güzel şeyler söyledi.Villas Boas ve Fernando Torres'in de söyledikleri güzel

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bazı itirazlar duruşmalı yapılmıyor mu ? Yani ceza geldikten sonra illa ki tahkime gidilecek. Ayrıca hakem niye iftira atsın, basının yazdığı şeyler doğru olmayabilir rapor hakkında spekülasyon yapıyor olabilirler. Meireles zaten konuştu, Esat'ın masa başı haberlerine gerek yok. Bu haberlere bakarak az ceza beklentisine girerseniz aksi durumda hayal kırıklığı olması normal tabii.

Caner olayında TFF berbat bir tutum sergiledi. Orada Veysel'in de hatası var yalnız, sözünün arkasında durmuş olsa bence Caner ceza almazdı.
    duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.

ve benim beklentim yok zaten 5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.

ve benim beklentim yok zaten 5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.
    Bence dün Aziz Yıldırım'ın konuşmasının devamı Meireles'in konuşması. Bir takım iddialar var falan demiş dün Aziz Yılırım, kesin olduğunu sanmıyorum raporun ben hala. Hukuki yol kısmı da baskıyı arttırmak için, gerçekten başvurur tabii ki ama ortada görüntüler var Caner olayı gibi değil ki bu. O gün maçı izlerken kimse anlamamıştı, bunda ise Türk insanına göre net olan şeyler var. Kimse zaten çıkıp da evet yaptım o manada şeyler demesini beklemiyordu herhalde ? Bence de 4-5 maç ceza alacak ve bu normal olacak, basındaki gibi 8-10 falan imkanı yok.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#

Daha önce yazildi mi bilmiyorum ama bu videoda 3.26 da tükürmedigi ama hakeme ingilizce son of a bitch dedigi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tükürmediği çok net. Haftalardır tükür diye iftira atmak ne kadar kolaymış bunu da öğrenmiş olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fırat Günayer ‏@firatgunayer Son dakika!!!! PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Meireles'e 11 maç ceza verdi... (Beyaz Tv)
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Offff 11 maç rekor oldu sanırım. Bildiğin sezonu kapattı adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaynak Beyaz Tv ya.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

11 maç yerinde bir ceza.Az bile olabilir yaptığı onca şeyden sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

doğruysa yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Doğruymuş. :S
    FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=16947

Çok fazla bence, büyük haksızlık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tribun Dergi ‏@tribundergi

PFDK, Galatasaray - Fenerbahce macinda kirmizi kartla oyundan cikan Meireles'e 11 mac ceza verdi.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

11 miş Ntvsporun hatası
    discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
    yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yazıklar olsun başka söylenecek bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa da çok olmuş. 11 maç nedir yahu??
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence de yazıklar olsun.Sorumsuz davranışlarıyla hem kendini hem takımını yaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer
    !!! PFDK, Meireles'e 11 maç ceza +20 bin lira para cezası verdi..Ceza sebebi: Hakeme tükürmesi ve ihraç sonrası hakeme yönelik hareketler..
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Söylenecek söz kalmadı artık.. Kimse kusura bakmasın da böyle insanlar var olduğu sürece Futbol şiddet ve holiganlık olarak kalacaktır..

3e indirirler dicem de onu irkcilik yapinca veriyorlardi. Sadece hakemin annesi hakkinda aciklamalar yapti 5-6 kafidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına
    Şu kısmı görmemişim, ceza 11 + 1 oluyor ntvspor o yüzden 12 diyor yanılmıyorsam.

Lig Tv'deki videoda tükürme falan göremedim, bu video ile yapılacak itiraz sonucu düşer bu ceza, düşmeli yani adalet varsa.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tükürme denmiş de nerede tükürmüş bir göstersinler.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu kısmı görmemişim, ceza 11 + 1 oluyor ntvspor o yüzden 12 diyor yanılmıyorsam.
    Aynen 12 Maç oluyor toplamda.
    discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
    yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.11 maçın ilki kupada gitti sanırım ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam 11 maç belki de fazla ama o hareketlerden sonra o armayı bin kere de öpse kendini affettiremez bana bu kalitedeki bir futbolcunun takımını bu kadar maç yalnız bırakmaya hakkı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben 6-7 maç diyordum ve ona bile çok diyen FB'li arkadaşlarım vardı; fakat 11 maç aklımın ucundan bile geçmedi.

Çok olmuş bu ceza bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ederi en fazla 5-6 maç ceza bunun.. Tükürme nerde yahu? O pozisyonun 5 açıdan tekrarı var, hangisinde tükürmüş hakeme.. Meireles tükürmedi ama ben hepinizin şerefine tükürüyorum, haysiyetsizler..

Mesaj Yetkileri