Recap'de Salih 'de çok uzun kariyerler yaptım özellikle dikkat ettim , hiç bir zaman potansiyellerine ulaşmıyorlar, çok fazla ısrar etmeye gerek yok, zaten çok da fazla potansiyelli yapmamışlar , çünkü birinin adı recep biri salih , sonunda inho yok
Recap'de Salih 'de çok uzun kariyerler yaptım özellikle dikkat ettim , hiç bir zaman potansiyellerine ulaşmıyorlar, çok fazla ısrar etmeye gerek yok, zaten çok da fazla potansiyelli yapmamışlar , çünkü birinin adı recep biri salih , sonunda inho yok
tamamen katılıyorum. başka yerlerde yazıldı mı bilmiyorum ama bir konuya değinmek istiyorum.
Öncelikle sonuç kısmında başlayayım: FM 13 de 4 ya da 5 kariyer yaptım. muhammed oldukça kaliteli bir oyuncu oluyor. Recep ise neredeyse HİÇ gelişmiyor. uzun soluklu bir kariyerden vermek gerekirse -2022 yılında örnek-
Sebeplerine gelince. Bir oyuncunun CA sının PA ya tamamlanma hızı ve oranı oyuncunun determination, ambition ve professionalism değerlerine bağlı. Benim açtığım oyunların bir tanesinde Recep'in ambition'ı 1 (yazıyla BİR), determination'ı 5, professionalism'i 11. Diğer açtıklarımda da üç aşağı beş yukarı aynı. 5-10 aralığında hep. Dolayısıyla Recep oyun başında CA sı neyse onun üzerine pek de birşey ekleyemiyor ve oldukça vasat bir oyuncu olarak kalıyor.
Benim görüşüm, Recep'in -8 PA, -9 PA olmasından önce öncelikle bu 3 değerinin (determination, ambition ve professionalism) otomatik olarak değil de, Recep'i gelişitirmeye müsait kılacak belirli değerler olarak oyuna aktarılmasıdır. Ayrıca Recep bence -9PA yı kesinlikle haketmektedir.