Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

en güzelide bu

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

[YOUTUBE="RUaNRMofAdo"]Gs Fb Koreografi[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

G.Saray, F.Bahçe'ye hükmen yenilecekti!

Çok büyük hata son anda fark edilince, ucuz atlatıldı.

Sahada 6 yabancısı olan Galatasaray'da Elmander de oyuna girecekti. Şükrü Hanedar, hatayı son anda fark etti

Galatasaray, maçın uzatma dakikalarında hükmen yenilginin eşiğinden döndü.

Terim, 6 yabancı hakkını Muslera, Amrabat, Melo, Riera, Dany ve Eboue'den yana kullanırken, karşılaşmanın son anlarında Burak'ın yerine Elmander'i oyuna almak istedi.

Ancak takımın idari koordinatörü Şükrü Hanedar yapılan hatayı son anda fark ederek, oyuna 7. yabancının girmesini engelledi.(Skorer)

Nesil
    2006

Daha öncede Terim'in başına böyle bir olay gelmişti. Bazen oyunu göremiyebiliyor. Yardımcıların hatırlatması çok önemli.

+yabancı muhabbeti zaten garip kural. Ama alıştık ülkemizdeki garipliklere problem yok. Keşke öyle bir hataya düşselerdi de konu tartışmaya acılsaydı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Türk Telekom Arena'daki derbinin ardından sarı-kırmızılı bir taraftar, Kocaman'la fotoğraf çektirmek istedi. Moralsiz ve son derece düşünceli olduğu gözlenen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, Galatasaray taraftarını kırmadı ve onunla fotoğraf çektirip örnek bir dostluk görüntüsü verdi.

http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf

Burada acik ve net bir sekilde hakemin yüz ifadesi tükürük yemis gibi gözüküyor. Umarim hakem bunu rapor eder basin bunu da yazin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yabancı konusunda Fatih Terim basın toplantısında açıkladı, 7 yabancı olacağını biliyorduk, Elmander oyuna girmeyecekti sadece hazır ol dedik kendisine dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Burada acik ve net bir sekilde hakemin yüz ifadesi tükürük yemis gibi gözüküyor. Umarim hakem bunu rapor eder basin bunu da yazin.
    Bence zaten burada ya küfür ediyor, ya hakaret ediyor yada en kuvvetliside tükürüyor gibi görünüyor hakemin de surat ifadesinden, tabi bunlar benim tahminim. Hepsini geçelim tam soyunma odasına doğru giderken dönüp birde el kol hareketi yapıyor.

Hakemde bunları raporuna yazmassa zaten bıraksın hakemliği falan. Es geçilecek şeyler yapmadı ki adam dün akşam. Yani ne ceza vericekler merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakemin o kısa süre içinde yapmış olduğu çifte standart (Meireles çekilince değil kart vermek faul bile çalmaması, Meireles çekince ikinci sarıdan atılması) ne kadar yanlışsa,

Karttan sonra Meireles'in göstermiş olduğu tavırlar bir o kadar yanlıştı. 4 ile 6 maç arası ceza görebilir, Formada armayı öpmeler falan ne diyeyim, Fenerbahçelileri kandırmanın kolay yolunu o da bulmuş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Türk Telekom Arena'daki derbinin ardından sarı-kırmızılı bir taraftar, Kocaman'la fotoğraf çektirmek istedi. Moralsiz ve son derece düşünceli olduğu gözlenen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, Galatasaray taraftarını kırmadı ve onunla fotoğraf çektirip örnek bir dostluk görüntüsü verdi.
    Aykut Kocaman'ın kartonu mu o ya ? Gerçek değil gibi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hakemin o kısa süre içinde yapmış olduğu çifte standart (Meireles çekilince değil kart vermek faul bile çalmaması, Meireles çekince ikinci sarıdan atılması) ne kadar yanlışsa,

Karttan sonra Meireles'in göstermiş olduğu tavırlar bir o kadar yanlıştı. 4 ile 6 maç arası ceza görebilir, Formada armayı öpmeler falan ne diyeyim, Fenerbahçelileri kandırmanın kolay yolunu o da bulmuş.
    Dostum o yanlış değil. Meireles'in cekildiği pozisyonu gormemiş olaiblir yakalayamamış olabilir. Yani bir hata yaptı. Ancak meireles'in pozisyonunda da dogruyu yaptı. Adam ne yapsın hee orada vermedim burada da vermiyim mi desin ? 2 hata birden mi yapsın? Yanlış düşünüyorsun.
    O da maçtaki tek bariz hatasıydı. Meireles kalibresinde bir oyuncu da o pozisyona takılıp maçtan kopmayacak yani 17 yasında mı bu adam?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dostum o yanlış değil. Meireles'in cekildiği pozisyonu gormemiş olaiblir yakalayamamış olabilir. Yani bir hata yaptı. Ancak meireles'in pozisyonunda da dogruyu yaptı. Adam ne yapsın hee orada vermedim burada da vermiyim mi desin ? 2 hata birden mi yapsın? Yanlış düşünüyorsun.
    O da maçtaki tek bariz hatasıydı. Meireles kalibresinde bir oyuncu da o pozisyona takılıp maçtan kopmayacak yani 17 yasında mı bu adam?
    Yalnız ben iki pozisyonda da hakem hatalı karar verdi demedim, çifte standart var dedim, benzer iki pozisyonda birine vermedi diğerine verdi. Bunun hakemin hatası olduğuna ikimiz de katılıyoruz, Yoksa Meireles'in yaptığı faul'den sahayı terk edene kadar yaptığı her şey yanlış.
    ...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız ben iki pozisyonda da hakem hatalı karar verdi demedim, çifte standart var dedim, benzer iki pozisyonda birine vermedi diğerine verdi. Bunun hakemin hatası olduğuna ikimiz de katılıyoruz, Yoksa Meireles'in yaptığı faul'den sahayı terk edene kadar yaptığı her şey yanlış.
    Cifte standard olduguna katılmıyorum hakem hareketi gormedi orada. Omuz omuza diye dusundu, cektigini anlayamadı. Mesela orada cekti diye faul calsa ve sarı kart vermese öbür tarafta verse işte o zaman cifte standard diyebiliriz. Ama adam faulu algılayamadı orada. Hataydı yani. Faulu kaçırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sen git 6 yıllık Gökhan'ı sırf sportmenliğinden dolayı eleştir,6 aylık Meireles'i gördüğü kırmızı kart ve yaptığı çirkin hareketlerden sonra sırf armayı gösterdi diye göklere çıkar.Yazık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Markus Merk
    "Bana göre Halis Özkahya, Meireles konusunda doğru kararlar verdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan birisiyldi. Halis Özkahya, olağanüstü bir performans gösterdi."

Ahmet Çakar
    "Bence birinci dakikadan 90. dakikaya kadar çok ama çok iyi bir yönetim gösterdi. İnanılmaz soğukkanlı, sakin ve oyuncularla ilişkisi kusursuz. Ne çok sert, ne de bazı hakemlerimiz gibi sürekli oyuncuyla konuşur halde. Yani tatlı sert ve otoriter duruşu, maçı kontrolünde çok önemliydi. Aslında maçta fazla da bir kritik pozisyon yaşanmadı. Gösterdiği tüm kartlar yerindeydi. Oyunculara "Ben buradayım. Dikkatli olun" dedi. Son yılların en hatasız ve en disiplinli derbilerinden birini yönetti."

Erman Toroğlu
    "Meireles'in Yekta Kurtuluş'u arkadan çekmesi sarı kart. Yani hakemin sarı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart kararı doğru."

Ömer Üründül
    "Halis Özkahya, bir tek orta alanda Meireles'i sinirlendiren Yekta'nın açık faulünü devam ettirmenin dışında yardımcıları ile birlikte çok başarılı bir yönetim gösterdi."

Bir tek Bünyamin Gezer'in değerlendirmesini bulamadım, dün programı da izlemediğim için ne dediğini bilmiyorum. Ama bunlardan farklı olduğunu da sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sen git 6 yıllık Gökhan'ı sırf sportmenliğinden dolayı eleştir,6 aylık Meireles'i gördüğü kırmızı kart ve yaptığı çirkin hareketlerden sonra sırf armayı gösterdi diye göklere çıkar.Yazık.
    Burası Türkiye, Meireles olası bir büyük cezada uzun süre takımını yalnız bırakacak. Zaten takımın orta sahası kötü, o olmadığı zaman daha da beter oluyor, durum böyleyken yaptığı gereksiz hareketler bize belki de pahalıya mal olacak ama o parasını takır takır alıp oturacak. Kulağını çeken veya ona tepki gösteren olur mu ? Tartışılır, armayı öptü ya O bize yeter.

Gökhan'a gelecek olursak yine bu aşırı fanatik topluluğun anlamayacağı derecede futbol içinde realist bir adam, takımını seviyor ama fanatiklik gözünü kör etmeden yapıyor bunu. Gösteriş için yapan bir adam da değil çünkü örneği çok. Yukarıda bu anın bir resmi paylaşılmıştı, Eminim Gökhan'a hakarete varacak derecede söylenenlerin en büyük öfkesi o karedeki 3'lü portredir.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla abi Gökhan'ı eleştiren kişilerin bir yandan da Meireles'i övdüğünü düşünüyorum şahsen.Demek ki taraftarın gözüne girmek gösterişten ibaretmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Topal Fenerbahçe'ye transfer olduğunda acaba küfür edilir mi, tepki çeker mi merak konusuydu. Kendisine en ufak bir tepki olmadı, düzgün adam olunca karşılığını alıyor insan.

Maç sonunda da tebrik etmiş soyunma odasına gelip;

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ307574SXQ

Fatih Terim Süper Final'deki mağlubiyetten çok etkilenmiş, o gün hırsla saldıran anlayışın sonucu hüsran olmuştu, dün ise daha kontrollü oyun vardı, gerçi pek beceremiyoruz bunu. İyi oynayıp kaybetmektense vasat bir oyunla kazanmak daha iyi. Gönül istiyor ki iyi oynayıp kazanalım ama o da her zaman kolay olmuyor.

Rüzgar artık arkamızda ben buna inanmaya başladım, önceden Alex korner atarken bile tedirgin oluyordu herkes şimdiyse Selçuk free-kick için topun başına geçtiğinde fotoğraf makineleri hazırlanıyor, sanal alemde onlarca fotoğraf dolaşıyor o anlara ait bu çok ciddi bir güven ve inanç göstergesi bence. Bu galibiyet ile Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçlarda takıma olan güven bir kat daha arttı, sıra geldi Kadıköy'deki 3 maçlık beraberlik serisini galibiyet ile bozmaya.
    Last edited by uAburak89 : 17.Aralık.2012 at 16:54

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir takım şut çekmeden kazanıyorsa şöyle düşünmek lazım birde şut çekseydi ne olurdu? Fenerbahçe çok şut çekmiş sanki gol dışında tehlikeli pozisyonları yok. Bir Melo'nn pozisyonu var Volkan'ın çıkardığı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Meireles sifir kirmizi kartim var benim kariyerimde o yüzden hareketi yaptim demis. Burda da detayli olarak acikliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cristian çok zeki ve uyanık bir adam, gerçi etkili olamadı ama yine de düşüncesi zekice.

Geçen seneki free-kick golü;

Dün akşamki free-kick golü;

Hakemin raporu cıkmış, tükürük var diyor. 7 maç falan alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

yüzde yüz tükürmüş. armayı öpünce can ciğer kuzu sarması vay be.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Vay be ne göz varmış sende arkası dönük adamın tükürdüğünü anlayabiliyorsun. Hatta insanların yüz ifadelerinden tükürük yemiş olup olmamasını anlıyorsun özel yetenek olsa gerek.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Hareketin karşılığı 8-12 maç

17 Aralık 2012 17:33 NTVSpor.net

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya'nın kırmızı kart gösterdiği Meireles ile ilgili raporu belli oldu. Özkahya, raporunda Portekizli oyuncunun kırmızı kart sonrası kendisine tükürdüğünü ve centilmenlik dışı hareket yaptığını yazdı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya'nın kırmızı kart gösterdiği Meireles ile ilgili raporu belli oldu. Özkahya, raporunda Portekizli oyuncunun kırmızı kart sonrası kendisine tükürdüğünü ve centilmenlik dışı hareket yaptığını yazdı.
    Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından hakem Halis Özkahya ile karşı karşıya gelen Portekizli oyuncu Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkediliyor. Hakem Halis Özkahya'nın raporu da Meireles için iç açıcı değil.
    Özkahya raporuna Meireles'in kendisine tükürdüğünü ve centilmenlik dışı harekette bulunduğunu yazdığı iddia edildi. Disiplin talimatının 42. maddesinin birinci fıkrasına göre ise bu hareketin karşılığı 8-12 maç arası men cezasının verilmesini öngörüyor. Buna göre kupa maçında Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek Meireles'in yapacağı savunma sonrasında cezası netleşecek.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...siligi-812-mac

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En fazla 5 maç ceza alır, tahminim 4.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Ovv bakalım şimdi ne ceza alacak?" neden sadece Fenerbahçe'ye yönelik bir şımarıklık?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer yazılan "en az 8 maç ceza" civarında bir ceza alırsa rekor bir ceza verilmeli. Zira oyuncu çok yüksek bir maaş alıyor. Sorumsuzca bir hareket.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

NTVSpor kendi verdiği haberi kaldırmış şimdi sayfasından.

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri