Hiçbir kısmına katılmıyorum, ama böyle yapman da güzel senin gibi düşünen çok kişi olsa bu adam bunu yine yapar, yine ceza alır bu bizim için iyi olur sonuçta iyi oyuncu.

Engin Baytar kuralları diye bir şey yok, adam en üst seviyeden ceza aldı zaten. Ne yani şimdi 8 maç ceza alsa fiziksel tehdit yoktu demek mi mantıklı ? Kıstas bu mu bundan sonra ?

Sana göre ceza alması gereken kişilerin ceza almamış olması da gerçekleri değiştirmiyor. Her maç video görüntülerine bakarak ceza mı verilecek bunun tek örneği var o da Emre, sen vermeden ben vereyim.

Meireles'in yaptıkları terbiyesizlik, tükürme meselesi net değil, hakem gerçekten tükürdü dediyse o da yakasından silkmek kadar az bir şey değil. Yaptığı hareketleri sevimli göstermek için sıfır demek istedi diyenler var, bu neyin şımarıklığı esas ? Parmağını sokup çıkarırken de biber dolmasını seviyorum demek istedi herhalde.

Engin'i savunan Galatasaraylı'lara çıkışırken, gülerken aynı pozisyona sokuyorsun kendini. Adam 60'da oyundan düştü, maçın en kötüsüydü, zaten yok gibi bir şeydi sahada, atıldı kendine olan siniri hakemden çıkardı. Çıkarken de formayı öptü kurtardı kendini, mağlubiyete kılıfı da hazırlamış oldu. Bazılarına da savunmak düştü.

Meireles için hiç de bir şey yapılmıyor ortada bir linç falan yok. "Hırsızın hiç mi suçu yok" durumuna dönüyor olay. Hakem raporuna küfür etti bana, tükürdü, cinsel tercihime yönelik işaret yaptı yazdıysa yapacak bir şey yok, abartma falan da yok. Ha tabii olayı biz zaten hakemin böyle yapacağını biliyorduk, hakem Galatasaray'ın adamına da getirebilirsin ona da şaşırmam.