1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Sakatlıklar dışında, asistlerde sorun yaşayan var mı? Buglı mıdır nedir anlamadım gitti.

Örnek vermek gerekirse Eboue sağdan ortayı açıyor Elmander'e. Yobo ve Elmander ikili mücadeleye giriyor, boşta kalan topa Burak vuruyor gol oluyor. Asist yapan Eboue... Elmander'in topa vurduğunu görmesem anlıcam da..

Geçen maçta da Emre Çolak solda çok gerilerden top attı, Burak koşuyor topa kaleci de cıktı. Burak kaydı gol attı, pozisyonla hiç alakası olmayan topa dokunmayı bırak arasında 20metre olan Umut'a verdi asisti..
    Asisti verdi derken gol olduğu sırada adamın isminin görünmesinden bahsediyosan o asist değil. O sırada adam savunma üzerine ters koşu yapıp orayı açsa bile ismi yanabiliyor. Bu daha önce de olan bir durumdu.

Ama hayır maç sonunda asist yapan diğer futbolcu görünüyo diyosan çok enteresan bir durum. Bu da yeni bir saçmalık artık fm kendini resmen aşmış demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ama hayır maç sonunda asist yapan diğer futbolcu görünüyo diyosan çok enteresan bir durum. Bu da yeni bir saçmalık artık fm kendini resmen aşmış demektir.
    Tam olarak bundan bahsediyorum, gollerden sonra özellikle bakıyorum oyuncu istatisliklerine asisti kime vermiş diye

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Tam olarak bundan bahsediyorum, gollerden sonra özellikle bakıyorum oyuncu istatisliklerine asisti kime vermiş diye
    Oyunda o kadar hata varki bu kulağa çok basit geliyo . Bu hatalar update ile falan hayatta düzelmez, o yüzden razı olup bu şekilde oynamak lazım. Bundan sonra oyun alırken de Şubat ayını beklemek gerek.

Mesaj Yetkileri