Zor geçmişiz :/
Transferler ve hazırlık maçları gayet iyi hocam. Yeni sezonda başarılar
Watfor'dan bu kadar gol yemek ?
zayıf takımlardan gol yemişiz hep hocam defansta mı bir sıkıntı var ?
Galatasaray artık o kadar iyi olmaz sanırım hocam. Bu gücellemeden sonra 2 maç üst üstte berabere kaldılar hemde orta sınıf takımlara![]()
Grup kekmiş gerçekten yalnız Gladbach 1.torbadan geldiyse kötü birşey bu.![]()
Galatasaray geçen senede 1 .torbadaydı ama gladbach 'a çok şaşırdımşimdi baktım son 5 sezon da ne yapmış diye Avrupa liginde 2 kere final 1 kere yarı final 1 kere çeyrek final geçen sezon da ŞL 'de grup aşamasından sonra bize elenmişti , ve liginde de en iyi 3 takımdan biri eğer Liverpool''a gitmeseydim gladbach'a gidicektim
![]()
Güzel maç ve iyi bir skor almışsın.![]()
Maç motoru nasıl güncelleme sonrası daha henüz yeni güncelleme oynayamadım 13.1'e göre nasıl sana göre ?
Maçlara gelirsek olması gerektiği gibi oluyor.Bu sene Ş.Ligi alıp kariyerde farklı yerlere yelken açarız heralde![]()
Lige giriş gayet iyi hocam
Valla şuana kadar defansın bariz hatasından hiç gol yemedim hatta 3-4 maçtırda gol de yemiyorum , aslında şuan defansımı zorlayacak hücümcularla karşılaşmadık , ancak şunu belirtiyim , oyunun başından beri aynı taktikle oynuyorum bu güncellemede en çok dikkatimi çeken gizli forvetleimin eskisinden çok daha farklı oynaması olumlu yönde , daha öncesinde ne yaparsam yapaım içe zor katettiriyordum ama güncellemeyle bunu düzeltmişler , özellikle Chamberlain son 3 sezondur istisnasız oynayan bir hücumcum çok farklı oynuyor , tarzı çok değişmiş , tekrar senin soruna gelince defans oyuncularımın ortalaması her maç 7 ortalamanın üstünde oynuyor , ama bütün defans oyuncularım üst düzey oyuncular ,
![]()
iyi olmuş bu güncelleme bence maçlar daha gollü geçiyor artık
Maçlar iyi.![]()
Sonuçlar iyi gözüküyor, 59 olmuşbir ara baştan okumak gerek.