FB-GS maçını izleyen var mı? Varsa nasıl gidiyor? Skora baktım 54-49 FB önde, 3.periyot.
Ekleme: 54-45'te açmıştım, 54-50 gördüm en son, şimdi 60-50 olmuş. Fener 3'er 3'er gidiyor herhalde?![]()
FB-GS maçını izleyen var mı? Varsa nasıl gidiyor? Skora baktım 54-49 FB önde, 3.periyot.
Ekleme: 54-45'te açmıştım, 54-50 gördüm en son, şimdi 60-50 olmuş. Fener 3'er 3'er gidiyor herhalde?![]()
Ben izliyorum, 60-50 bitti 3. çeyrek. Fenerbahçe daha iyi, 3'lükler de farkı açtılar. Dönmez bu maç, takım düşüşte ne yazık ki. Zor deplasmanların hepsini kaybediyoruz. Domercant ve Göksenin sezonu kapatmış durumda, takviye şart.
Bo sayılar buldu tabii ki ama çok efektif değil, takım olarak daha iyi Fenerbahçe.
Bu arada Ender Arslan çok rezil bir maç çıkartıyor, her topu kullanmaya çalışıyor. Maçı çevirme ihtimali olan adam Hawkins ama önce topun ona gelmesi lazım.
Ergin Ataman mola aldı, moladan sonra 8-0'lık seri geldi, 66 - 63 oldu skor.
Maçı yakalayacak fırsat buluyoruz ama kullanamıyoruz, yine Ender ile başlayan hatalar zinciri sonunda farkı 1'e indirecekken veya eşitleyecekken skoru Sportmenlik Dışı faul aldık, bugün top da istemiyor takım da istemiyor kazanmamızı.
Güzel bir geri dönüş olacakmış ama olmamış. Öyle bir anlattın ki maçı izlemedim ama Ender'e saydırıyorum deminden beri
74-67 yenilmişiz. Tebrikler Fenerbahçe.
Son bölümleri izleyemedim elektrik kesildi, izlediğim kısımda Fenerbahçe bizden daha iyiydi, hakettiler ve kazandılar. Lider de oldular galiba. Ergin Hoca topu yönetime atmış, gereğini yapsınlar takviye olmadan hedefleri tutturamayız.
Maç sonu Ergin Ataman;
[YOUTUBE="kG80aCsBlBA"]Ergin Ataman maç sonu açıklamaları[/YOUTUBE]
Beşiktaş-Anadolu Efes maçı oynanıyor. Az önce, 2. çeyrek sona erdi ve 36-29 önde tamamladık ilk yarıyı.
Son 5 dakikadaki kötü performansımızdan ve ardı ardına yediğimiz 3 sayılık basketlerden sonra maçı da, 74-67 kaybettik.
Maçların sonunu saçma sapan oynuyoruz ya, bi' soğukkanlı olmayı öğrenemedik.
Canım FEDA olsun sana !
Savanoviç son periyodda maçı aldı. Sinan'ın katkısı da unutulmamalı. Bizde ise skorer eksikliği yine boy gösterdi öte yandan Jerrels'ın da kulağı çekilmeli.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Jerrels'a sağlam bir fırça lazım, set temposunu çok düşürüyor. Ayrıca Markota'nın PR savunması inanılmaz kötü, neredeyse her PR sayı oldu. Muratcan'ın eksikliği de çok hissedildi. Umarım bu mağubiyetten ders çıkarabiliriz.
Steam ID: fotosuki
GSMP ve FBÜ'de maddi kriz baş göstermiş.Özellikle GSMP'da Türk oyuncular 2 aydır para almıyor.Yabancılarında bu ayki maaşları tam ödenememiş durumda.
@ugrturker
Banvit - Gs maçı var, ilk çeyrek 20-23 bitti, zevkli geçiyor tavsiye edilir..
74-67 kaybettik, 60-50'den 60-60'a gelip 7-0'lık seri yedik zaten o andan sonra bitti maç. 3 deplasmandır yeniliyoruz, düşüş devam ediyor.
Last edited by uAburak89 : 30.Aralık.2012 at 17:42
Banvit çok iyi takımmıs özellikle Davis'i çok begendim.Bu arada Gs'de Furkan Aldemir serbest atısları kendini gelistiremeyip hunharca serbest atısları kaçırmaya devam ederse hiçbir şey olmaz ondan.Atletik bir yapısı var ama sayı atamayan adamdan basbetbolcu olmaz.
Erdemir'i 73-62 mağlup ettik. Maçta 10 sayı barajını geçen tek Beşiktaşlı Gasper Vidmar oldu. En skorer isim ise, 21 sayıyla Engin Emre Bayav'dı.
Hacettepe'yi 83 - 52 yendik, ilk iki çeyrek çekişmeliydi. 3. çeyrek de gelen 20-0'lık seri ile maçı kopardık. Arroyo oynadı, Jamont Gordon ile birlikte maçın en skorer ismi oldu, 13 sayı atarak. Yine en büyük rakibimiz olan sakatlıklarla baş edemedik, Ender sakatlandı durumu ciddiymiş, Ndong'un da kaşı açıldı ne yazık ki. Hafta içi eurocup maçı öncesi güzel prova oldu sakatlıkları saymazsak.
ANADOLU EFES 94:76 FENERBAHÇE ÜLKER
Bitmiştir yine ilkan karamanın kendi potasına sayı attığı bir maç olmuştur ayrıca
http://s7.directupload.net/images/130107/gprih9xc.swf
http://s1.directupload.net/images/121220/7kax3qvt.swf
Aliğa Petkim:77 - Galatasaray:78
Kötü oyuna rağmen kazandık. Ender Arslan ağır saçmaladı son anlarda, 3 saniye kala skor 77-77, Ender 2 atış kullanacak, ilkini attı 2. yi bilerek kaçıracak ve Aliağa'nın işi mucizelere kalacak, plan buydu. Ancak bunu uygulayamadı Ender, serbest atış çizgisinden topu çembere değdiremedi, direk panyaya vurdu.Allah'tan Aliağa 3 saniyeyi kullanamadı ve maçı kazandık.
Ender Arslan,basketbolun Sabri Sarıoğlu'su.Enteresan adam.Bazen iyi işler yapıyor.Bu sezon yine geçen seneye göre daha iyi.Birde şu son topları kullanmasa iyi olur.Bir kere bile şu son topları iyi kullandığını görmedim.Kötü oynayarak kazanmakta başarıdır.Hücum ribaundlarında ezildik.Bir ara üst üste 4 hücum ribaundu aldılar.
Arroyo'da olmasa heralde Domercant ve Hawkins'in yokluğunda takım çekilmez olurdu.Allahtan Arroyo var.Hiç yoktan heyecan katıyor takıma.
Erman Kunter Beşiktaş'a büyük zarar veriyor. Bu adam açıkçası hiçbir şey bilmiyor. Kadro çok kötü falan ama Erman Kunter maçın sonunda ne yapacağını bilmiyor. Bu sene her dalda bir teknik direktör sorunu yaşıyoruz. Basketbol şubesinin başında olsam Erman Kunter'i Beşiktaş'ta bir saniye çalıştırmam.
Galatasaray:49 - Efes:34 ilk yarı sonucu.
Dengeli giden maçta dengeyi alternatifi olmayan tek oyuncumuz Manuchar'a verilen 2 ucuz faul değiştirdi. 3. faulu almasıyla, Ergin hoca şapkadan tavşan çıkardı resmen, iyi mücadele de eklenince farkı açtık. Mahmuti iki teknik faul alarak ihraç oldu, tartışmalı bir pozisyonda itirazı abarttı, şerefler, belalar havada uçuştu. Esas kızdığı bazı oyunculardı, hırsına yenik düştü.
gerçekten helal olsun bu kadar eksige ragmen efesi yeniyoruz
Mac bitti. Galatasaray :77 - Efes : 70
Tesekurler Galatasaray o kadar eksige ragmen
O kadar eksiğe rağmen dediğiniz Göksenin ve Domercant yok zaten yerlerine de Arroyo ve Markoisvili alındı ben anlamıyorum o kadar eksik nasıl oluyor![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Cenk ve Jamont yoktu bugün. Hawkins zaten yok. Kısalarda sıkıntı vardı bugün, eksikten kasıt o.
Göksenin
Domercant
Hawkins
Cenk
Gordon
Hiç eksiğimiz yok canım.Bunlara eksik mi denirmiş.Bugün kenarda "11"oyuncu vardı.3'ü zaten sanırsam Can Korkmaz,Sertaç ve Doğukan gibi alt yapı oyuncularıydı.
Maça gelirsek bir takım düşünün sezon başı 2 oyuncusu sezonu kapıyor.Sonra takımın kaptanı sorumsuzca davranıyor.Maç öncesi Cenk'ten sakatlık haberi geliyor.Gordon cezalı.Şubede maddi sıkıntılar var.Ama çıkıp Efes gibi bir rakibi baştan sona üstün oynayarak yeniyoruz.Çok anlamlı bir galibiyetti.Mücadelemiz ve ortaya koyduğumuz karakter mesaj verir gibiydi.Tebrikler takıma ve koç Ergin hocaya.
Dar rotasyon ile oynuyor galatasaray =)
Hawkins , Domercant , Gordon , Goksenin , Cenk Akyol
Ergin Ataman'ın eline geniş kadro geçince eli ayağı birbirine dolaşıyor heralde bu adama az para az adam vericen anca öyle coşucak![]()
Screw you guys, I'm goin' home