1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 13.2 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Kimse bir şey beğenmiyor ya, adamlar uğraşıp patch çıkartıyorlar yorumlara bak..

1 maç yaptım bu ne rezalet oynamıyorum vs.. ya bi oynayın yarım sezon öle karar verin.

Benimde ilk maçımda 30a yakın şut çektim - ve dedim yani yuh bu ne - ama ondan sonraki 4-5 maçta zar zor gol atıyorum. Ki bence bu gerçekçi bir takım(benim takımım GS) her maçta kolay geçecek diye bir şey yok, 30 da çekiyorum 6 da.. rakibe göre değişiyor.

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Kimse bir şey beğenmiyor ya, adamlar uğraşıp patch çıkartıyorlar yorumlara bak..

1 maç yaptım bu ne rezalet oynamıyorum vs.. ya bi oynayın yarım sezon öle karar verin.

Benimde ilk maçımda 30a yakın şut çektim - ve dedim yani yuh bu ne - ama ondan sonraki 4-5 maçta zar zor gol atıyorum. Ki bence bu gerçekçi bir takım(benim takımım GS) her maçta kolay geçecek diye bir şey yok, 30 da çekiyorum 6 da.. rakibe göre değişiyor.
    Eğer benim için dediysen yorumunu hocam, ben deniyorum hala, sadece izlenimimi belirtmiştim mesajımda. Rahatsız olduğum kısım, oynayamıyorum, taktiğim tutmuyor falan şeklinde değil. Sistemi bayağı değiştirmişler 13.1.3'e göre evet ve bundan dolayı taktiği değiştirmek gerekecek farkındayım, bu da birkaç maç falan uğraştıktan sonra halledilebilir ama benim rahatsız olduğumu söylediğim kısım maç motoruyla ilgili. Özellikle savunma oyuncuları gerçekçilikten uzak bir şekilde tepkisizleşmiş benim görebildiğim kadarıyla. Topu tutamamayla ilgili hatalar da var. Ayrıca kaleci saçmalamalarını çözdüklerini ya da azalttıklarını söylüyorlar ama ben çözülen ya da azalan pek bir şey göremedim. Belki de çok absürt olan sorunları çözmüşlerdir, kaleden kaleye gol yemeler gibi ama sık sık olan sorunlar pek çözülmemiş gibi geldi bana. Tamam eski FM'lerle aynı maç motorunu bire bir koyacak değiller ama sonuçta memnuniyete ulaşan eski FM'lerde gerçekçiliği daha yüksek olan maç motorlarından en azından ilham alıp, verileri hazırlarken onları kullansalar daha iyi olmaz mı? Tabi kendi aralarında ne yaptıklarını göremiyoruz, belki bunu da yapmaya çalışıyorlar ama en azından bize yansıyan, maç motorunun gerçeklikten uzak olduğu. Sonraki güncelleştirmelerde inşallah daha iyi hale gelir..

Quote Originally Posted by Maegras View Post

kardesım acıyorsun Gs oynuyosunda biz işssiz baslıyıp 3.lig takımlarında oynuyoruz bi sende oyna demek ıstedıklerımızı anlarsın

Mesaj Yetkileri