Eğer benim için dediysen yorumunu hocam, ben deniyorum hala, sadece izlenimimi belirtmiştim mesajımda. Rahatsız olduğum kısım, oynayamıyorum, taktiğim tutmuyor falan şeklinde değil. Sistemi bayağı değiştirmişler 13.1.3'e göre evet ve bundan dolayı taktiği değiştirmek gerekecek farkındayım, bu da birkaç maç falan uğraştıktan sonra halledilebilir ama benim rahatsız olduğumu söylediğim kısım maç motoruyla ilgili. Özellikle savunma oyuncuları gerçekçilikten uzak bir şekilde tepkisizleşmiş benim görebildiğim kadarıyla. Topu tutamamayla ilgili hatalar da var. Ayrıca kaleci saçmalamalarını çözdüklerini ya da azalttıklarını söylüyorlar ama ben çözülen ya da azalan pek bir şey göremedim. Belki de çok absürt olan sorunları çözmüşlerdir, kaleden kaleye gol yemeler gibi ama sık sık olan sorunlar pek çözülmemiş gibi geldi bana. Tamam eski FM'lerle aynı maç motorunu bire bir koyacak değiller ama sonuçta memnuniyete ulaşan eski FM'lerde gerçekçiliği daha yüksek olan maç motorlarından en azından ilham alıp, verileri hazırlarken onları kullansalar daha iyi olmaz mı? Tabi kendi aralarında ne yaptıklarını göremiyoruz, belki bunu da yapmaya çalışıyorlar ama en azından bize yansıyan, maç motorunun gerçeklikten uzak olduğu. Sonraki güncelleştirmelerde inşallah daha iyi hale gelir..

Originally Posted by Maegras
 Originally Posted by Maegras

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla