Ligte iyi bir konuma gelmişiz, her şey istenildiği gibi gidiyor. Bakalım daha sezon uzun, sorun bu performansı sürdürmekte olabilir.
Sakaryaspor ne durumlarda kim bilir![]()
Ligte iyi bir konuma gelmişiz, her şey istenildiği gibi gidiyor. Bakalım daha sezon uzun, sorun bu performansı sürdürmekte olabilir.
Sakaryaspor ne durumlarda kim bilir![]()
Toparlanana kadar puan farkı açıldı ama dönüş süper olduDediğin gibi süreklilik en önemlisi, belli bir istikrar sağladık mı gerisi gelecek. Bu arada aklındaki soruyu da cevaplayayım;
Spoiler: Sakaryaspor
Spor Toto Süper Lig
16. Hafta
Ligin ilk yarısının sonlarına yaklaşırken resmen alev aldı takım! Rakip ayırt etmeksizin herkesle başa baş oyun oynuyoruz. Fenerbahçe karşısında özellikle savunmada ayakta kalmayı başardık. En çok zorlayan oyuncular Kuyt ve Krasic oldu, hatta Krasic'i durdurabilmek için Hasan'ı da sola yakın oynattım.
Kontrataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştık. Eren Albayrak bugüne özel ekstra oyun sergiledi, soldan içe kat edişleri ve topsuz alandaki etkili oyunu skorun lehimize sonuçlanmasında birinci etkendi. Attığı iki şık golle galibiyetin mimarı oldu. Gecenin bizim açımızdan en üzücü anı ön liberomuz Bekir Yılmaz'ın, Fenerbahçe stoperi Bekir İrtegün'ün sert müdahalesi sonrası yaşadığı sakatlık... Ayak bileği kırılan Bekir yaklaşık 3 ay bizi yalnız bırakacak.
Türkiye Kupası 5. turunda rakibimiz Beşiktaş. Taraftarımız önünde gruplara kalmak için sıkı bir mücadele bizleri bekliyor.
Ziraat Türkiye Kupası
5. Sıralama Turu
Öncelikle şunu düzelteyim, karşılaşma tarafsız sahadaymışBen ismimizi önde görünce sazanladım iç sahada maç diye. Her neyse
İlk yarı ve ikinci yarının ilk 15 dakikasında Beşiktaş'ın üstünlüğü vardı diyebilirim, daha istekli, daha çok arayan taraftı siyah-beyazlı ekip. Ancak kaleci Ertuğrul ve savunmamızın hatasız oyunu dengeyi sağladı. Rakibin sert oyunu karşısında pek etkili olamasak da duran toplarda oldukça tehlikeli gol fırsatları yakaladık. Karşılaşmadaki tek gol de bu şekilde geldi. Bertul Kocabaş'ın arka direğe doğru gönderdiği topta İshak markajdan kurtulup düzgün bir vuruş yaptı ve galibiyet golümüzü kaydetti. Kalan bölümde Bertul'la iki net pozisyon daha yakaladık ancak golle sonuçlandıramadık. Bu sonuçla resmi maçlardaki galibiyet serimiz 11 maça yükselmiş oldu. Nazar değmez inşallah
Yeni patch ile ilgili fikrimi de nacizane belirteyim. Sinir olduğum bazı konulara çözüm getirilmiş, artık bekler, stoperler anlamsız pas tercihlerine girmiyor, kaleci de aynı şekilde. Topla ilgili sıkıntı devam ediyor gibi geldi bana. Özellikle bir pozisyonda çaprazdan şut çekti forvetim. Direğin biraz yanından dışarı çıktı, bir yerlere çarptıkça hızlandı, hızlandı... Ortasahaya kadar geldi sol taç çizgisine. Bilardo topu olsa bu kadar mesafe kat etmezdiSanki buzlu bir zemin üstünde hareket ediyor. Ayrıca duran toplara dikkat ettim, son maçta 2 frikik direkten geri döndü
Gözlemlemeye devam edicem, pek tesadüf gibi gelmedi bana.
Spor Toto Süper Lig
17. Hafta
2015 yılının son resmi müsabakasında Sivasspor'a konuk olduk. Oyun kalitesi bakımından Yiğidolar'a üstünlük sağlasak da bunu skora yansıtmayı bir türlü başaramadık. İlk yarının son dakikalarında gelen gol açıkçası biraz oyun planımızı sekteye uğrattı. İkinci yarıda erken bir zamanda eşitliği sağlama fırsatı elimize geçti ancak, Zeki kaleciyi ters köşeye yatırmasına rağmen direği aşamadı... Skoru dengeye getiren gol Şahin'in ayağından geldi, genç sol bek Ali Kemal, Şahin'in savunma arkasına yaptığı koşuyu iyi gördü ve güzel bir pas gönderdi, Şahin bekletmeden yaptığı sert vuruşla 1-1'e getirdi karşılaşmayı. Kalan bölümde yapılan oyuncu değişikliklerinin de ekstra bir katkısı olmadı ve puanlar paylaşıldı. Duran top-direk durumu devam ediyor. Okan Derici yine direği sarstı kullandığı serbest vuruşla. Yeni bug'ımız hayırlı uğurlu olsun diyelim
Süper bir gruba düştük kupada. Gücümüze denk ekiplerle mücadele etme şansı yakaladık, inşallah altı maç sonunda yarı finale yükselen ekiplerden biri olmayı başarırız. Diğer grup daha da enteresan... İkişer ezeli rakip aynı grupta![]()