Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Kariyer Devam Etsin Mi ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Devam etsin

53 88.33%
  • Devam etmesin

7 11.67%
1 ile 30 arası toplam 1834 sonuç

Konu: Avrupa Devlerini Kars'a getirme zamanı! Karsspor Şampiyonlar Ligi'nde (9. Sezon)

Hybrid View

Touluse-Schalke maçından ziyade Toulouse-Kars ve Sociedad-Kars maçları önemli bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Touluse-Schalke maçından ziyade Toulouse-Kars ve Sociedad-Kars maçları önemli bence.
    İşimiz genel anlamda zor ama bakalım hocam ne olacak. 2 maçımızı kazanırsakda çıkabiliriz Schalke Toulouse u yener bende Toulouse u yenersem ben ve Schalke çıkarız. İlk bi kendi maçlarımı kazanayım da bakarız artık

Quote Originally Posted by entolik View Post
    İşimiz genel anlamda zor ama bakalım hocam ne olacak. 2 maçımızı kazanırsakda çıkabiliriz Schalke Toulouse u yener bende Toulouse u yenersem ben ve Schalke çıkarız. İlk bi kendi maçlarımı kazanayım da bakarız artık
    Sen 2 maçını kazandığın takdirde zaten otomatik çıkıyorsun çıkmama ihtimalin yok.
    5.Maçın Toulouse ile mi yoksa Sociedad ile mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sen 2 maçını kazandığın takdirde zaten otomatik çıkıyorsun çıkmama ihtimalin yok.
    5.Maçın Toulouse ile mi yoksa Sociedad ile mi?
    Sociedad ile hocam

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Sociedad ile hocam
    Karsda evinde toprağa gömersin sen onları sonrası tamamen oyuncularına vereceğin gazla Toulouse maçını kazanmalarına bakar.

Bu arada merak ettim de senin yetiştirdiğin regenlere talipli falan çıkmaya başladı mı. Chelsea-ManU-City başımı ağrıtmaya başladı da benim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karsda evinde toprağa gömersin sen onları sonrası tamamen oyuncularına vereceğin gazla Toulouse maçını kazanmalarına bakar.

Bu arada merak ettim de senin yetiştirdiğin regenlere talipli falan çıkmaya başladı mı. Chelsea-ManU-City başımı ağrıtmaya başladı da benim
    Yok daha gözlemlemiyorlar bile rahatım o konuda hocam

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam şu gelecek vaad eden regenler ne durumda sana zahmet bi ekler misin ?

Mesaj Yetkileri